טוב לכולם יש לי שאלונ´ת

lotan

New member
../images/Emo29.gif טוב לכולם יש לי שאלונ´ת ../images/Emo13.gif

אני משתמשת ב outlook express האם זה אפשרי שה outlook יודע לי שקיבלתי
בלי שאני אצטרך לפתוח אותו קודם ואז להוריד את המסך למטה
מקווה שהבנתם את כוונתי. שיהיה לכם
טוב LOTAN

אצלי במחשב...

ה - outlook פתוח ברקע וכשמתקבלת הודעה חדשה מופיעה לי מעטפה קטנה על סרגל ה - startup (בתחתית המסך). כשאני לוחץ דאבל-קליק על המעטפה אני מגיע ישירות להודעה... כשה - outlook סגור אין הודעה על כניסת מייל חדש ! אם את רוצה אני אברר אצל אנשי הרשת שלנו איך מגדירים .

lotan

New member
אמנון ../images/Emo51.gif אבל

לא הבנת את כוונתי. גם אצלי כשה outlook פתוח ברקע אז אני מקבלת מעטפה קטנה בסרגל ה startup. השאלה שלי היא האם אפשר לקבל את אותו סימן או סימן אחר לזה שיש הודעות חדשות בלי שה - outlook יהיה פתוח ברקע. ואם כבר מדבר על
אז יש לי בעיה עם ה
שאני מקבלת ממך, המילים הן משמאל לימין את הבעיה אני יודעת איך לפתור אבל למה אני מקבלת את זה ככה, זאת השאלה שלי. שיהיה לך סופ"ש שמהנה
LOTAN

יש לי תכנה קטנה שעובדת ברקע

ובודקת דואר על השרת. ePrompter אפשר להגדיר לה עד 8 כתובות דואר שונות, והיא תבדוק בכולם בפרקי זמן מוגדרים מראש. ניתן לקרוא את הדואר על השרת מבלי להורידו למחשב, ואף למחוק אותו מהשרת. התכנה חינמית וקלה מאד להגדרה. אני משתמשת בה מזה כ 3 שנים, וממליצה עליה בחום. תנסי. הנה קישור

lotan

New member
../images/Emo51.gif אבל אני קצת בעלת דרישות ../images/Emo9.gif

אני רוצה שזה יתריע על כל
שיבוא ולא רק על שמונה כתובות מוגדרות מראש.
בכל מקרה וסופ"ש מהנה
LOTAN

לא הבנת כנראה

התכנה בודקת את כל האימיילים בכל החשבונות שלך....עד 8 חשבונות. קשה לי להאמין שיש לך יותר מ 8 חשבונות פעילים...אפילו שאת בעלת דרישות

lotan

New member
לימונדה ../images/Emo51.gif

כנראה שבאמת לא הבנתי אותך. אני אוריד את התוכנה ונראה אם זה מה שאני מחפשת. שיהיה לך סופ"ש מהנה
LOTAN

lotan

New member
לימונדה הורדתי את התוכנה

אבל יש לי קיבלתי מייל מ hotmail.co.il בעיקרון עהמייל היה רשום בעיברית אבל כשפתחתי אותו דרך התוכנה הזו אז במקום שיהיה רשום שם תוכן המייל היה רשום לי שם גיבוב של שטויות באנגלית עם מספרים תאמיני לא יודעת מה זה אפילו. יש לי עוד בעיה אני רוצה שהוא יבדוק לי גם את החשבון שיש לי ב hotmail.co.il ואני לא יודעת מה ה server שלהם, ידוע לך אולי? בכל מקרה שיהיה לך שבוע מהנה ושקט
LOTAN

או קיי אז ככה..

הג´יבריש שאת כביכול רואה במקום עברית , תלוי בפונטים בהם משתמש השרת דואר באתר. בכל מקרה, תנסי לבדוק את זה ואולי אפשר לשנות בהגדרות של האתר עצמו. עוד משהו -התכנה לא תומכת בעברית עם כל מערכות ההפעלה . אני עובדת עם חלונות 2000 ולא תמיד מצליחה לראות עברית בתכנה. אני אברר לך מה הסרבר של הוטמייל הישראלי. לא יכולה כרגע כי אני בעבודה ויש לנו חסימות למיניהם....בבית...בבוקר.

לא מצאתי את הסרבר של הוטמייל

אבל יש שם אפשרות של שליחת הודעה על דואר נכנס לתיבה חלופית. ניתן להגיע לאפשרות זו דרך כרטסת "אפשרויות"(מהתפריט בצד ימין) ו "הודעות" (בפינה שמאלית עליונה). את תוכלי לראות שהגיע לך דואר, אך לא לקרוא אותו מהתכנה. בינתיים, אמשיך לחפש את הסרבר. בהצלחה לימונדה

lotan

New member
לימונדה ../images/Emo51.gif אבל

לא מצאתי את הכרטסת הזאת אם תוכלי להיות יותר מדוייקת אני אודה לך מאוד, ובקשר לג´בריש לא נורא אני רוצה שזה רק יתריע לי על קבלת דואר אין לי בעיה אח"כ להיכנס ולהוריד אותו מהשרת. שאלונ´ת קטמה, מה את עושה ב 5:00 בבוקר בעבודה, אם תגידי לי שאת עובדת במד"א יתקבל, כל השאר תגידי לי השתגעת
שיהיה לך יום
(כתום
)
LOTAN

וביתר פירוט...

כנסי לדף "דואר נכנס" בצד ימין יש תפריט בכחול לחצי על "אפשרויות" (לפני אחרון ברשימה) בדף "אפשרויות" - למעלה מצד שמאל, מתחת למילה "עזרה", יש "הודעות"|סדגש (קיצוני משמאל). כנסי לשם. במאפייני הודעות, בשורה של כתובת חלופית לדואר אלקטרוני:, הכניסי כתובת אחרת שלך,(אליו תתקבל ההודעה),סמני את המשבצת של "הפעלת הודעות בדואר חדש", ולחצי על "שמירה". זה הכל. והתשובונת... לא במד"א, סתם בבי"ח
בהצלחה לימונדה

lotan

New member
לימונדה ../images/Emo51.gif על העזרה

אם היית אומרת לי שאת מתכוונת ל"אפשרויות" הנמצאות ב hotmail היה לי יותר קל אבל לא נורא מצאתי את זה בסוף וזה מה שחשוב. שיהיה לך יום
(כתום
)
LOTAN

טבחובב

New member
תוכנת מסרים מיידים

באתר MSN יש אפשרות להוריד תוכנת מסרים מידיים, התוכנה מנטרת גם חשבונות בהוטמייל ומודיעה על הגעת מיילים. חוצמזה יש ברחבי הרשת עשרות תוכנות לבדיקת דואל שכל מה שהן עושות הוא לבדוק אם הגיע דואל ולחוות על כך, המתקדמות קצת יותר יודעות לפתוח את תוכנת הדואל שלך כשמגיע משהו...

למעלה