כמה חשוב לראות פתאום סיכום שבוע

veredmp

New member
../images/Emo29.gif כמה חשוב לראות פתאום סיכום שבוע ../images/Emo29.gif

קורץ, צהוב צהוב, מתוך האפילה
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מירי הגשימה השבוע חלום (בפעם השניה) ושרה עם ריטה. מה החלום הכמוס (או הלא כמוס) שלכם שהייתם רוצים להגשים? סופ"ש חדש וטוב אני אתן לכם

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי:שיר לשירה שיר השבוע לא של מירי :BACKSTREET BOYS – EVERYBODY CASCADA - EVACUATE THE DANCEFLOOR סרט השבוע ברונו יום הכי מוצלח היו כמה ראשון סרט ברונו שלישי פסטיבל תאלינד+מסג רביעי הופעה של יעל נחשון משהו שמחכה לו השבוע בעיקר תל אביב מצוין שבוע מדהים להיות עורכת מוזיקה

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת בביצוע עם ריטה. מדהים. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):השיר החדש של קרן פלס מאתמול בהופעה,Sun - תמר אייזנמן,יאללה בואי - מיכאל גריילסאמר(שמעתי בבארבי אותו כאשר חימם את מייסי גריי והתלהבתי כבר אז, בואי היום- הראל סקעת תמונת/פליקס השבוע:תמונות שצילמתי מהופעה ברעענה והעליתי. אין לי כוח שוב. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:בברלי הילס 90210, כוכב נולד ציטוט/י השבוע:אני בת 30! איזה יום היה הכי מוצלח?הופעה של ריטה מארחת את מירי מסיקה דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:חיבוק ממירי מסיק ויש לי מצלמה חדשה מהממת. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:מצב רפואי של ההורים, אימא שלי לא השתחררה היום מבית חולים בסוף, "חגיגות "עצובות של יום הולדת. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של סוזן ווגה, להיות אחרי מבחן האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:היה מעולה ומרגש. פשוט מהממם סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:וואו שאלת בונוס: מירי הגשימה השבוע חלום (בפעם השניה) ושרה עם ריטה. מה החלום הכמוס (או הלא כמוס) שלכם שהייתם רוצים להגשים?להתחתן. זה עוד יקרה. ושמירי וקרן ישירו אצלי בחתונה
הכי חשוב מהכל זה בריאות. סופ"ש חדש וטוב אני אתן לכם
- גם לך

veredmp

New member
אני מחכה לשאר התמונות לאלבום ../images/Emo3.gif

רוצה לראות איך מירי וריטה נראות מקרוב
בהצלחה עם החלום. חצי אחד ממנו יקרה - קיבלת כבר הבטחה. עכשיו צריך לעבוד על החצי הבעייתי יותר

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ככה זה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): עוד דקה את נעלמת - הראל מויאל (יש לי משהו השבוע על עבודה עברית) תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: פעם בחים ציטוט/י השבוע: שלומי -> תרשום שלט --חברו לי איתו איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום ראשון אין צורך לשות שוב בגרות המתמטיקה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לא היה משהו כו דרמטי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: סופרלנד עם חברים האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לצערי לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד שאלת בונוס: מירי הגשימה השבוע חלום (בפעם השניה) ושרה עם ריטה. מה החלום הכמוס (או הלא כמוס) שלכם שהייתם רוצים להגשים? מירי שרה עם ריטה החלום שלי זה לשיר עם מירי

veredmp

New member
החלום הבא של מירי לשיר עם ברברה? ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): השירים ששרה עם ריטה בהופעה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): ריטה מההופעה, קרן מההופעה תמונת/פליקס השבוע: בסימן יומולדת 4 לפורום הרגשתי קצת נוסטלגית והסתכלתי בכל מיני תמונות ישנות של מירי. יש כמה ממש מהממות, כמו התמונה הזו מעמ"י 2006
ציטוט/י השבוע: "לבט" - הצורה שבה צביקה הדר אומר את זה כל פעם לפני ההצבעות משעשע אותי, נשמע כמו קרקור צפרדע. שימו לב.... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי מירי+ריטה, אתמול קרן. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הצגה יום ראשון, הצגה יום רביעי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה בעיקר משעשע. כשראתה את עדי ואותי היתה קצת בשוק, ואמרה שלא ידעה שאנחנו באות, ושלא ראתה אותנו בקהל (באמת, היו כ"כ מעט אנשים, לא ברור לי איך לא ראתה אותנו
) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חלומי

hilali1

New member
../images/Emo45.gif חבל שהיא לא אימצה את העיבוד של לשם משם

EVGIRL

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):-"טיפה טיפה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):-"עד מחר"-אביתר בנאי תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:-גלגל"צ ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:-חחח אממ..לא נראה לי שהיה יום כזה השבוע...=/ משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:-נתנו את קוקו שלי לשכן
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:-יומהולדתתתתתתתתתתתתתתתתת
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:-קקי שאלת בונוס: מירי הגשימה השבוע חלום (בפעם השניה) ושרה עם ריטה. מה החלום הכמוס (או הלא כמוס) שלכם שהייתם רוצים להגשים?-ואווו..יש כמה..אבל אחד מהם זה לעשות צניחה חופשית.

viko222

New member
../images/Emo24.gif

ציטוט שבועי-הצבא מעפןןןןןן!!
ציטוט שלנו של כל המרמורים הטרום צבאי... מוזר לראות תסיכום שבועי שלך דיי פסימי,אני רגיל לחיוכים ומשפטי תקווה. מקווה שהכל יסתדר והוא באמת יסתדר.סומך עליך יפיפיותתת!

EVGIRL

New member
חחחחח מסכימה עם הציטוט שלך../images/Emo6.gif

תודה רבה פשוש חיי!! אני בטוחה שיהיה בסדר
אוהבתתתתת

Music4Life

New member
מסכמת את השבוע שילי../images/Emo3.gif

אז מה היה לי....... שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר לשירה (רק בגלל החוכמה שלך ורד....אגב אהבתי, יפה
) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
נראה לי של ליידי גהגה תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
התוכנית "למה מה?!" בערוץ 8, אחת המעניינות
ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
מן סתם, היומולדת שלי שחגגתי השבוע ביום ראשון
, חגגתי בצורה נפלאה ומלאה, והיו לי הרבה הפתעות..3 ימים של חגיגות, ברכות ומתנות..ואת היומולדת המפואר הזה לא אשכח עוד הרבה זמן....... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
חברה שלי...אבל היא בסדר עכשיו
ב"ה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
שומדבר מיוחד, חוץ משיעור פיתוח קול שאני אוהבת
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא...עדיין לא...מחכה לחודש הבא לראות את מירי קצת, מקווה שאוכל לדבר איתה מה דק' לספר לה משהו...
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מהמם! שאלת בונוס: מירי הגשימה השבוע חלום (בפעם השניה) ושרה עם ריטה. מה החלום הכמוס (או הלא כמוס) שלכם שהייתם רוצים להגשים?
טוב אז להגיד לכולכם, אמת היא ש....מאז שהתחלתי למצות את הכשרון שלי במוסיקה שהיא שירה בנתיים, נכנס לי חלום להקליט שיר עם מירי
משהו שהוא לא סביר שיהיה מציאות כל כך...אבל חלום הוא חלום, אני חושבת שזה יהיה משהו מדהים ביותר עבורי , שהוא להגיע לפיסגה בוודאי. אין זמרת אחרת בארץ שהייתי רוצה להקליט איתה משהו רק שתינו. הלוואי וזה היה אפשרי או יהיה איכשהוא בעתיד....מי יודע :) מאחלת סופ"ש מקסיייייים

yafit1305

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אסופים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):"הכל עובר" עידן רייכל תמונת/פליקס השבוע:תמונות מהתערוכה בפריז תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:ספר - "פעם בחיים" - מירי רוזובסקי ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:כל השבוע היה טוב - אני מציגה שתי עבודות צילום שלי בגלריית אלטרנטיב בפריז משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:היום אני משתתפת ב PHOTOWALK בחיפה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא פגשתי את מירי הרבה זמן... א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:טוב שאלת בונוס: מירי הגשימה השבוע חלום (בפעם השניה) ושרה עם ריטה. מה החלום הכמוס (או הלא כמוס) שלכם שהייתם רוצים להגשים?אני משתדלת להגשים את החלומות שלי

למה תפוז דפוק? ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שוב תודה ונובמבר... ומאמי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מישהו תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי שירות חדרים בערוץ 2 וגם שבוע סוף... ציטוט/י השבוע: "יום אחד אף אחד לא יסלק אותי" חחח סיפור ארוך... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי בערב, הייתי עם חברות שלי בהופעה מעולה של היהודים בזאפה! היה חזק!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ביום חמישי בערב או בשישי לפנות בוקר (מה זה באמת משנה אני לא יודעת...) קרה משהו שממש הוריד לי את המצב רוח... אין לי כוח לדבר על זה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: באר שבע אצל דודים שלי (משהו שיוציא אותי מהטירוף) האם פגשתם את מירי השבוע? לא יצא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מוזר (מאוד! אבל ורד אמרה רק אחת אז צימצמתי...) שאלת בונוס: מירי הגשימה השבוע חלום (בפעם השניה) ושרה עם ריטה. מה החלום הכמוס (או הלא כמוס) שלכם שהייתם רוצים להגשים? לשיר עם מירי!!!
ואני רצינית חח

l TearDrop l

New member
אני תמיד מחליטה לכתוב בסיכומי שבוע../images/Emo3.gif.

קורץ, צהוב צהוב, מתוך האפילה שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "ככה זה" אחרי ששמעתי פיסה ממנו שהחריבו בכוכב נולד?
ועוד מי. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): The Rythem Of The Night- Enigma
, וגם Silence- מארינה מקסימיליאן בלומין, Hope For The Hopeless- A Fine Frenzy וקולות- מאיה רוטמן. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האוס, וויל וגרייס בקטנה, סימפסונז, פיוצ'וראמה, שנות ה70
. ציטוט/י השבוע: "נפטרתי ממתמטיקה!!!!!! אה, ומבית ספר, לנצח!!!!!!!" D: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שני הכי- לעבור את מתמטיקה בשלום יחסי
ולא בהרגשה שיכלה להרוס לי את החופש. מצאתי את עצמי רוקדת את הדרך הביתה ברגל
, מזל שהיה את Rythem Of The Night ברקע אז לא נראיתי לגמרי מושפלת
, גם השיעור נהיגה הראשון ביום שלישי, המסיבה בחמישי ואתמול היו אחלה:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מה שקרה לסבא שלי, אמא שלי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שסבא וסבתא יחזרו, לנהוג יותר טוב
, להתחיל שיעורי גיטרה ואורגן אולי. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא יצא לי
. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מהטובים
. שאלת בונוס: מירי הגשימה השבוע חלום (בפעם השניה) ושרה עם ריטה. מה החלום הכמוס (או הלא כמוס) שלכם שהייתם רוצים להגשים? שהשירים שלי יתפרסמו ובכללי להתעסק במוזיקה עולה לי בראש. סופ"ש חדש וטוב אני אתן לכם -וקבלי חזרה D: אני במצב רוח לבבי.

l TearDrop l

New member
הי, יש לי עוד ציטוטים!

עד שאני זוכרת אני חייבת לרשום! משנות ה70: "You have the right to remain B-U-R-N-E-D!!!!!" "דונה, כל עוד נפרדנו, לא הפסקתי לאהוב אותך." קלסו: "הייד, גם אני לא הפסקתי לאהוב אותך." |מחזיקים ידיים| הייד: "אל. הבטחתי שאני לא אבכה." פז: "כדאי לכם שאתם צוחקים או שאני אהיה עצבני בטירוף!!!!" מהאוס: האוס לבעל החתיך: "כדאי לך שאני לא אראה אותך מתפלל!!" אשתו של החתיך: "הו, תודה לאל!" האוס: "אל תגרמי לי להוריד לך סטירה."
אוקי זהו.

למעלה