לזוז לזוז לזוז

gsprukt

New member
../images/Emo29.gifלזוז לזוז לזוז

תשע וחצי בערב. 39 שנים של עייפות מתמוטטים על הספה בסלון. הילדים עוד עושים קולות אחרונים מהחדר וזוגתי עובדת על המחשב. בחוץ קר ורוח ורטוב ואני מרגיש את הקריז מפעפע ועולה בורידים (לזוז לזוז לזוז... אני פותח את העיניים ושאנן סטריט שר לי מול הפרצוף מחזיק ג'וינט ענק בידו). כוססססססס אמווווווווווווווווווווווווו................... מזנק מהספה לובש את הבגדים שם כפפות ארוכות לא צריך משאבה גם לא תיק אוכף לא קסדה כולה סיבוב מהיר וחזרה הביתה רק שלא יראה אותי מישהו מהפורום וילשין אוזניות דיסק מן דג נחש לזוז לזוז לזוז יוצא החוצה לוחץ על האדום בפולאר קדימה קדימה אוויר קר ממלא לי את הריאות הדופק מתייצב על שמונים ושתיים אחוז לזוז רגלים להתעורר יש עבודה עליה קטנה מוריד הילוך דופק עולה הולך רגל מסתכל עלי כאילו ברחתי כרגע מגהה צודק רק משוגעים יוצאים החוצה בכזה מזג שתי אתיופיות עוברות עם סיגריה הריח מציף לי את הריאות ולחשוב שפעם הייתי מחובר לחרא הזה לזוז לזוז לזוז ירידה אוויר קר ונהדר ולי חם איזה כיף שיש ציוד טוב שהולך איתך שנים כפפות של פרירייד מהתקופה שרציתי להיות כספי הכביש רטוב המחשבות נודדות הלב דופק פונה שמאלה לרחוב שלי עולה במדרגות אשתי מרימה מבט מהמחשב ואני מלטף את השלדה האדומה של האופנים התלויים על המתקן שעל הקיר... איזה כיף לצאת לריצה.

למעלה