לילה+בוקר
מקסים

../images/Emo29.gifלילה+בוקר../images/Emo42.gifמקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב הפורום בתהליכי התאבדות..חח נורא יבש בזמן האחרון!.. לא נורא.. חזרתי לפני שעהה בערך היה ממש נחמד מצאתי עכשיוכמה תמונות חדשות,אני יפתח שרשור ויעוף לישון
יום טוב

../images/Emo210.gif../images/Emo42.gifבוקרר טובב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

שיהיה לכולם שישי-שבת שמיחח
גוודד שאייבסס

ליrann

New member
זה די טבעי ולגיטימי שהפורום יהיה יבש

הסידרה נגמרה,מסע ההופעות נגמר בנתיים,אנשים גם מתבגרים ואין להם זמן להיות בפורום כל היום.

ליrann

New member
וואלה מגניב../images/Emo13.gif

אני זוכר גם מה שאלתי חחח עשית לי נוסטלגיה,משהו על מי זאת הבחורה עם הבגד ים הצהוב,לא הכרתי את דולסה אז,עכשיו כשאני חושב על זה אני מעריץ את דול שנתיים כבר

redsnowhite

New member
אין מצב, הוא לא היה קיים../images/Emo124.gif

הפורום חגג לא מזמן שנתיים והוא נולד בחודש יולי..

אין מצב בכלל שרבלדה התחיל בחודש 5

של 2005 אבל אולי זה מפורום טלנובלות???

ג ב ש ו ש

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif

שיהיה לכולם יומטוב... סוף סוף הגיע הסופ"ש

בוקר מעולההה../images/Emo42.gif

התקבלתי לעבודההההה בסנוקררררר אני מאושרתתתתתתת
בנתיים הוא אמר שהוא יתקשר..
אתמול ישנתי אצל חברה... כרגיל יצאנו בלילה חח אבל הפעם זה היה להיפגש עם האח של האקס שלי וחבר שלו:D עכשיו חבר שלו רצה את חברה שלי אז ניתקעתי עם אח שלו אז מה סתם הוא ישב איתי שם?אז הוא נישק אותי וזה..ואני כולי מאושרת הוא הרבה הרבה יותר יפה מהאידיוט הזה
יותר מתוק ... אבל אותו מנייאק
אבל שיהיה העיקר שזה יגיע לאקס שלי והעולם מושלם.. כול בוקר מתקשרים אלי מלא מלא מלא מלא אנשים לא נותנים לישון..
וחברה שלי היתה עדה לזה אתמולל.. וכולם מחרטטיים עליי אחד מצאתי את המספר שלך לפתע בפלאפון שלי.. אחד את נתת לי שכחת? ועוד מלא מלא שאני בכלל לא מכירה ולא נתתי להם את המספר שלי מישהו מפרסם אותו כוסאמקקק.. ועוד מלא מסתלבטים עליי ..
שיהיה בוקר טוב לכולם

אתמול משמרת ראשונה במד"א../images/Emo152.gif

אבטחתי בהופעה של מאיה בוסקילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחD: אבל הייתה לי גישה חופשית למאחורי הקלעים. זה היה שווה להיכנס ולהוציא לשון לכל הפרחות שםXD אני חולללה על האחמ"ש שלי חחחחחחחחח! זה לא מצחיק, לפני שניה לא סבלתי אותו, אתמול הוא היה שיא הנחמד אליי, הביא לי את המדים שלו [כי שלי לארג'], ואפילו את המדבקה שלו שאני אכנס למאחורי הקלעים. היה מצחיק ביוצתר, ירדנו על כל אלה שחיכו לחתימה עלאק, והייתה שם אחת קטנה בובה שעמדה לבד בלי אבא ואמא ורצתה חתימה, ושמעה את האחמ"ש שלי צוחק עליהם.. מזה ריחמתי עליה.. היא כזאת בובי, כולי השתקתי אותו. ואז אמרתי לו כזה "עמרי, מזה, מאיה בוסקילה תצא ואנחנו לא מוכנים לחתימה?!?!" אז הוא עושה לי "נראה לךךךךךך?!" ושלף מהכיס של המדים כפפה [כמו שיש לרופאים] ועט ואני נשפככת מצחוק!! היה פשוט קורע. האנשים שם מדהימים ברמות! פשוט אי אפשר לתאר. הם כאלה מתחשבים ונחמדים. :) היה מעולה כ"כ.. ב"ה לא היה אירוע [כן, החלטתי להודות על כל פעם שאין אירוע!!!!! אנשים שם אשכרה מאחלים לאנשים ליפול או להתעלף!! חחחחחחח....] וב10 דקות האחרונות היו איזה 4-5 אירועים חמורים בתחנה. חזרתי כ"ככככ מותשת, וכ"ככככ מאושרת:) כ"כ כייף לעזור, אני כ"כ בזה למשתמטים מהצבא, כי זה עוד יותר כייף, רק להיות שם וחעזור למדינה שלך זה סבבה, וזה עוד לא מתקרב אפילו בלהתנדב למדא, זה להתנדב למדינה שלך. ומי שלא הבין קשר אז לא משנה.. שבת שלום

לילה טוב../images/Emo29.gif

חזרתי מיציאה.. היה הכי מצחייקקק בארץץ.. זה מטרידים שהתקשרו אליי התחננו להיפגש היום הסכמתיD: והיה כ"כ מצחיקקקק.. קודם כול מהיום אני בת 17 עוד מעט ואני יושבת במעצר בית
כי חבר שלי נהג איתי ביחד ולא היה לו רישיון:[ ואז שוטרים תפסו אותנו והנה אני פה עכשיוו
עלינו איתם לאוטו..חח.. וקארינוש שהצטרפה אלינו ולא מכירה את הקטע הזה..קיבלה שבץץ מוחי הם נסעו כזה מהר והיא לאן לאן צעקה כמו מטורפת באוטו ואנחנו מתפוצצצות אני וחברה שלי והיא כולה תנהגג עם הידיים.. זה היה מצחחיק.... ואז הם אמרו שאני בחורה בלי לב וזה חח.. לילה טוב =] שבת שלוםם

למעלה