לילה ובוקר טובים לכולם

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo29.gifלילה ובוקר טובים לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif../images/Emo88.gif

שיהיה לכולם לילה נהדר
ובוקר מצויין
ומה שבא לכם
אז איך עבר עליכם היום
מחר זה בדיוק שבוע לגיוס שלי בעז"ה

bar44446

New member
ערבב טובב

נמממ יוםם עמוסס לאללהה.. חזרתיי מארבעע הביתהה.. שיעור חופשיי ומחויבותת אישיתת.. לא משוו מיוחדד.. שיהיה לךך בהצלחהה בגיוסס גביי..מקווה לטובב :]

didalf

Well-known member
לילהלהלהלהלה טוב../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif

הייתי היום במכון כושר. אנשים עדיין בשוק כל פעם שנאי הולכת לשם אני עד כדי כך עצלנית?
ממ בכל מקרה הצלחתי לרוץ כמעט חצי שעה 2 וחצי דקות לפני נשברתי וירדתי לפני שמתתי חח. פעם הבאה אני כבר אצליח
ואין בכלל חתיכים במכון הזה אוף
. וחוצמזה לא עשיתי כלום
וואן טרי היל טודיי
לא ראיתי יומיים אני מתגעגעת חח
לילה טובבבבבבב

ג ב ש ו ש

New member
כייף לך שאת עושה כושר לפחות../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

בהצלחה בפעמים הבאות..ונקווה בשבילך שיבואו גם חתיכים

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

תודה
ואמן חח

god help people

New member
בוקר טופפ../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

אני הולכת לראות בנות גילמור
[אני מכורה קשותת
] שיהיה יום טוב לכוווווולם

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo29.gifלילה טוב.

מתפוצץ לי הראש. :[ באתי בצהריים הבייתה וכל היום הייתי בנסיעות וכאלה ומחר בבוקר אני חוזרת לשירות. אה וקניתי משקפיים חדשות, שאני אוכל להשתמש בהן כשכואבות לי כבר העניים מהעדשות.. אבל בנתיים הן רק עושות לי סחרחורת
אגב, גבי- ביום שאתה מתגייס אני מתחילה פסיכומטרי בע"ה [
] בהצלחה שיהיה!!

צטלע

New member
תתחדשי :)

והבעיה עם המשקפים זה בהחלט מוכר. לי למשל יש תמיד בעיה שבהתחלה אני רואה את הרצפה כאילו היא מן גבעה כזו.. ולפעמים יש גם הרגשה כאילו את רואה יותר מדי טוב.
אבל בסוף מתרגלים לזה, אל תדאגי

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifגרסיאס מיטל../images/Emo25.gif

חח נכון, לפעמים רואים מידיי טוב.. ואז פתאום מגלים את כל הפצעים על הפרצוף, חחח ואני יודעת שזה תמיד ככה עם משקפיים חדשות. זה מחרפן!!!! והפעם גם ייקח לי זמן להתרגל כי אני רוב הזמן עם עדשות ולא עם משקפיים.. ): נראה לי שאני הולכת להתמכר לרוקאל.

צטלע

New member
חחחחחחח. כן קורים כל מיני אירועים כאלה.

כמו למשל לזכות לראות מה כתוב על הלוח משורה שהיא לא הראשונה או השנייה בכיתה
אין לי מושג איך זה עם עדשות.. אבל באמת שמעתי גם מחברה שלי שלוקח זמן להתרגל למעבר מאחד משני. בכל מקרה, זה אמור להסתדר, כי בעצם זה אותו מספר, זה רק עניין של הרגל. מקווה שזה יעבור לך במהרה :)

IM HERE!!!

D:האלבום החדש של RBD מעולה ותאמת נכון ההתחלה של להתחיל מ0-השיר הראושן נשמע כמ שיר של אבבא?

למעלה