לילה טוב חברים

../images/Emo29.gifלילה טוב חברים../images/Emo24.gif

אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותי על עוד יום נקי, על חברים שעוטפים ומחבקים בדרך, על הבשורה לגבי פתיחה מחודשת של מרכז יום, על הדרך אל עצמי אמיתית וחזקה יותר, ובעיקר מאושרת... אוהבת

../images/Emo29.gifנידודיי שינה.

אתמול קיבלתי שיחת טלפון מביתי הקטנה,{בת-9}ככה היא שיתפה אותי בקושי שהיא עוברת עם בעלה שלה,ככה הקשבתי לה לכול מה שיש לה להגיד,ניסיתי,והצלחתי באותו הרגע להיות חזק בישבילה,כמובן כאשר סיימנו לדבר בפון,כולי רתחתי,הרגשתי הר-געש בגופי,עלו לי כל מיניי מחשבות,לינסוע לבעל של האמא,לצלצל אליו,ללכלך,שמתי לב שאני ניסחף בריגשותיי,ובמחשבותיי,צלצלתי לחונך שלי,כמובן יש לי אחלה חונך,נתן לי מיניסיונו האישי,אך שהוא חזרתי קצת לשפיות,היום בזמן שהלכתי לתוכנית אמא של הילדה שלי צלצלה אליי הבייתה,בת זוגתי ענתה דיברו בניהם,והיא שיתפה את בת זוגתי במה שקורה,כמובן עליי לציין שאני סומך על אמא של ביתי בסגירת עניים בכול הקשור לילדה,בין הייתר היא שיתפה את בת זוגתי שבעלה בנפילה.{שאלוהים יעזור לו}ככה בת זוגתי משתפת אותי על השיחה שהייתה להם,אני יודע שאני חסר אונים כרגע,מחר ב"ה אני יפגוש את הילדה,ואני יהייה יותר חכם,רק שתדעו שלא קל לי,אני מאוד רגיש לבנותיי,לפעמים,בסיטואציות מסוימות,כגון הנושא לעיל,אני לא רואה תוכנית,צעדים,חברים,מיסתבר שאלוהים אוהב אותי שאני באילת,והם בצפון,כך שיש לי זמן לחשוב,ולהיות בשיכול דעת,למרות שאני יודע שאלוהים איתי,כולי תקווה שישאיר אותי שפוי בזמנים כאלה,וכאן זה גם מקום להביע אסירות תודה לחונך שלי,לחבריי,וכמובן לכם קוראים יקרים,על שאתם יכולים לאכיל גם את כאבם של אחרים,תודה לכם.

גם שנתי נודדת כנראה...

התעוררתי לא מזמן מהשיעול, עם כאבים איומים בחזה, ובצד שמאל עד שאני ממש מתקשה לנשום. שוקלת לעלות לבית חולים כי לא יכולה אפילו לשכב, אבל ממתינה קצת, אולי זה יעבור. אוהבת

אסירות תודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

אסירות תודה לך כוח עליון שקמתי הבוקר אסירות תודה לך כוח עליון שישנתי טוב הלילה אסירות תודה לך כוח עליון שיש אנשים שאוהבים אותי אסירות תודה לך כוח עליון שיש אנשים שאני אוהב אסירות תודה לך כוח עליון על משפחתי אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי תוכנית בחיים שלי אסירות תודה לך כוח עליוןעל החונך שלי אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי אוכל לאכול אסירות תודה לך כוח עליון שאני מתפרנס בכבוד אסירות תודה לך כוח עליון שאני בריא אסירות תודה לך כוח עליון על קבוצת הצעדים שיש לי אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי מה ללבוש אני אסיר תודה לך כוח עליון על מה שיש לי ועל מה שהקבל ממך בעתיד אוהב אותכם יום נפלא וקסום לכולם .

למעלה