לילה טוב

xurix

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif

"חמשיר הסיכום היומי"
סופ"ש זה תמיד מיוחד כמעט כמו חופש וערבי חג אבל יש לי מידע מעודד שלעומתו ממש הכל מתגמד כדי לדעת מה המידע תצטרכו לחכות בכל זאת פה זה לא בית זונות למרות שאני לא מתנגד שכמה נשים יתחילו מהר לספק שרותים הסגנון השוביניסטי ממש פוגע זה תקדים, אין לו שום אח ורע הרי ידוע שבכל מדינה מתוקנת הגבר מבקש קפה והאישה מהנהנת אולי לגלות את המידע זה השלב אבל הקורא יצא ממש מאוכזב האמת שאני לא איש בשורות אלא אחד שסתם מארגן מתיחות אהההה ככה אומרים בפספוסים זהו סגנון ממש לא מתאים למה לא קודם לתת זמן לנמתח להבין עד כמה הוא מגוחך נקח שנייה ונדבר ברצינות בפורום שלנו נפסקה ההדרדרות ושוב אני אומר - הכל מתפוגג מאז שהילדה חזרה לדבג לילדה נגיד ישר כח האח בכל שתעשה עלה והצלח האמת שזאת אומרים למין השני כחלק מנשוא במשפט שימני אני התחלתי בסקר סוער שמיד אחריו ויכוח גורר האמת שאין תשובה בינתיים מה יותר טוב XP או 2000 מתכנת לנו צומח מתחת לאף אני מתכוון לבהביבו שבלילה נרדף רדיפות מרות וגם סיוטים על כל מיני ספרי מחשבים דע לך יקירי זה לא כ"כ עקרוני הספר מקנה רק ידע ראשוני אל ההמשך תגיע בלי בעייה תוך כדי ניסוי וטעייה לסיכום לא צריך במה אלא רק תפילה להמשך המגמה למרות שזה היה נראה התפוררות הפורום שלנו במגמת השתפרות סוף

למעלה