לילה טוב

xurix

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif

"חמשיר הסיכום היומי"
והפעם: בואו נשים סוף לפרשת האיקסים (או שלא...) היום לא הייתה שירה ולא היה מחול רק איקס אחד גדול על משתמש מנודה בשם דור שהפורום צריך ורוצה לשים מאחור דור שלנו - אל תקח ללב זה לא פוגע וזה לא כואב תבין שאתה בענינו נתפס כאיקס גדול ואפס מאופס בגסות דור אתה שווה לתחת אתה כ"כ דפוק שאין מתחת כשרואים אותך מכניסים יד לכיס ובאלגנטיותמ רבה שולפים את האיקס אולי בעוד חודש נגיע לפשרה ובעצם זה יהיה בעוד שורה דור שלנו - שוב הביתה וניתן לך בראש בטטה לא בטטה ולא נעליים תפוח עץ זה כואב כפליים למרות שאתה בעמדת מיעוט אין ברירה אל שימוש באלימות סתם אני צוחק מה קורה לנפשותי רוח שטוט קפצה עלי אין פורום בלי דור בוא נשאיר את העבר מאחור בו נשלב ידיים ונלך יחדיו כמו מנהיג ומנהיג ומאבטח אחריו במחשבה שנייה הלוואי שצנחת בחזרה אל החור שממנו נכנסת אוף מה קורה לי אני מתקשה להחליט זה כמו בור ממש בלי תחתית לכן אני פותח מן שרשור מי בעד דור ומי חושב שאסור הבחירה בידכם - חברים יקרים לקמפיין הזה כולם מתגייסים מי בעד דור ורוצה להתחנף ומי חושב שאותו יש לנפנף חמשיר סוף דור אתה כזה פרובלמטי ולמרות זאת אנו נוהגים באופן דמוקרטי תראה איזה יופי - פורום נאור שלא כמו אצלך הנפש השחור

xyxyxy

New member
../images/Emo6.gif

תמשיר עם החמשירים
זה הדבר החיובי היחיד בפורום נדמה לי..
על דור

למעלה