לילה טוב

xurix

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif

"חמשיר הסיכום היומי"
אין לי כוח אליו היום. מצטער, אין לי על מה לכתוב. והיום - סודות מחדר האמבטיה (ערן - אל תתן לדמיון שלך להתפתח) לכן במקום, אני אדבר על החלק השני של הפינה הקבועה שלי. טוב. אז כולנו מתקלחים מידי פעם. לפחות ככה אני מקווה. עכשיו נגיד ולפני שמתקלחים אנחנו רוצים להטיל את צואתינו החביבה מכל היום (טוב לא נדבר נקי - אנחנו צריכים לחרבן). אז תמיד מתעוררת ההתלבטות - או שאני מדליק את המים והם יתחממו בזמן שמחרבנים - אבל אז צריך למהר וזה לא כיף למהר שכמחרבנים, או לחרבן ואז להדליק את המים, אבל אז מחכים עד שיגיעו המים החמים וזה מעצבן. בעיות. עוד בעייה זה שאם נשענים על הקיר אז הוא קר ולא כיף. לכן מצאנו פתרון גאוני: להתיז עליו מהמים החמים. אבל אז מתעוררת עוד בעייה
- אם בטעות משעינים עוד חלקים מגופנו על הקיר מקבלים מכת קור נוראית כי את זה לא חיממנו עם המים. חיים קשים חברה. מי שחופף עם מרכך בוודאי ידע על מה אני מדבר עכשיו. שוב התלבטות והפעם היא תעצב את כל המקלחת הבאה ואת כל הלילה/בוקר שלנו. או שחופפים עם שמפו ובזמן שהשמפו על השיער מסתבנים ואז בשעת המרכך "מסתלבטים" ברוגע, או שדוחים את העניין ואז יוצר שמסתלבטים בזמן שהשמפו על הראש. אבל שימו לב חברה - זו הסתלבטות גרועה! כי היא קצובה בזמן שלא כמו ההסתלבטות עם המרכך כשפשוט מתי שבא כבר לצאת מהאמבטיה מורידים שנייה את המרכך. ועוד עניין. תמיד אנחנו לא יודעים מתי לסדר ואני אסביר: לא נעים לסדר את כל הבגדים שזה עתה הורדנו כשנכנסים להתקלח כי אז חוטפים מכת קור ומתים להתקלח כבר. מצד שני, אחרי המקלחת אין ראש לסידורים והכי קל לדחות לערב/בוקר. מצוקה קשה. זהו. תגיבו, אני רוצה לשמוע איך היה.

yuval k

New member
אני תמיד מתלבט אם יהיה לי כוח או לא

מה עם ארבעשיר
מחר אתה חייב לנו שניים

sattla

New member
מה זה מקלחת?

את האמת נחמד רק הקטע של המרכח שמרקח לא הבנתי יש לי שער קצוץ דק דק שקצת שמפו מספיק לו וזהו.

כי....

אתה משתמש בתקופת היובש שלי כדי לרדת עליי. זה שאני לא מקבל כלום לא אומר שאני שומע את המילה מקלחת ומתחילות לצוץ לי מחשבות. זה היה לי בראש מאז ומתמיד. אבל חפיף מתחיל להיות אור בקצה המנהרה.

חוצפאי

New member
../images/Emo124.gif בקיצור, השאלות הבוערות הן:

באיזה שמפו אתה משתמש? באיזה מרכך אתה משתמש, אם בכלל? באיזה סבון אתה משתמש? האם אתה משתמש בתכשירים אחרים במקלחת, כגון סבון לפנים? האם אתה משתמש בתכשירים אחרים במקלחת, כגון #*)& #&*^ @)*& )#*()*$ ()* @&^ @*)& (חוצפאי צנזורה בע"מ ביקר בו. אבל כולנו בטוחים שערן הבין). [URL='target=_blank']|קטין|[/URL]

yuval k

New member
../images/Emo42.gifא-המממממממממממממממממממ../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

Mapisto

New member
עכשיו הבנתי למה אתה אוהב .NET

c# היא לגו פשוטו כמשמעו

yuval k

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

לא. א. אני לא כזה קטין
ב. היא ממש לא לגו. שפה מ-עו-לה.

למעלה