לילה טוב

xurix

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif

מכיוון שלא בכבוד שלי לשרשר את החמשיר אני פותח חדש. חוזרים
... אחרי תקופה ממושכת, אני חוזר ונותן בראש. למרות שכבר עשיתי זאת בעבר אני לא מתכוון להטיף מוסר למרות שיש כאן כמה משתמשים שצריכים בעיטה בפלחים האחוריים מיד תדעו למה אני מתכוון את ההאשמות שלי אני יכוון אבל קודם כל נשנה עניין ונגיד מזל טוב גדול לערן עכשיו לעניין נחזור ונשוב וזה עניין ממש בוער וחשוב במקום להיות פורום נעים הליכות נדמה שפתחו פה בית זונות פמניסטיות, אנא בלי קיפוצים אני לא אדבר על שני המינים למרות שלא הייתי מתנגד שתבוא נקבה ותכין לי איזה ארוחת שחיתות טובה בזמן האחרון הפורום מוצף כאילו זה היה חומר ניקוי ומרצף אז נסלח על הצפות מצד הבנות הן, הרי, רגילות לשטוף רצפות יש עניין אינפנטילי ומאד מפגר שאת הרמה של הפורום בטרוף מדרדר שלא נהרוס את השם כי כולם יודעים שזה הפורום הכי אינטלקטואלי ב
ולא רק הצפות - גם עניין מטומטם שמוריד את הרמה השכלית של האדם לא רק שיש הצפות ממש רדודות משלבים עם זה פאטרנים או בעברית דוגמאות בקשר לפאטרנים יש לי דיעה נחרצת שהיא היחידה ורק היא מתקבלת אם לא תפסיקו עם זה ומיד אני אשלח בלילה אליכם כזה גמד תתחילו לשקשק, תתחילו לפחד תתקינו מצלמה נסתרת כדי שיהיה עד הגמד הזה הוא גמד נורא שבלי היסוס בכם ירה דור, אותך אני ממש לא מבין למה אתה לא בשקט ממתין אתה פותח שוב את הבור ובעצם דואג שעניין האיקסים יחזור דור אתה ממש עילג רדוד ושפל אני כל הזמן בגללך מתבלבל מה אתה רוצה אין לי מושג אולי נסגור אותך ונקרא לזגג אם אתה נגד או בעד זה לא מובן שאתה תסביר לנו - אני מוכן דור אני דורש הסבר מפורט ולא אתה תעמוד למשפט סתם אחי, הכל ברוח טוב הרי בינך לבין הפורום יש אהבה ושלא נדבר ושלא נכליל את הפורום השני שבו אתה פעיל לסיכום הפורום צריך מחדש להתארגן הכאוס הזה חייב להתמתן והדרך היחידה להגיע לפתרון זה למנות אותי למנהל עליון סוף.

חוצפאי

New member
חוצפאיות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אותך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

|בסרט|

roee

New member
לילה טוב

הרבה זמן לא יצא לי אתר כל כך יפה

xurix

New member
בוודאי

אתה באדום ואין לך שום השפעה על הבית משוגעים כאן, אני בטוח יעזור. אתה רוצה שנפתח קמפיין עם ג'נגלים

למעלה