לילה טוב

אוריקס

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif

אחרי הרבה זמן (וסליחה על הבטחות הסרק sattla) "חמשיר הסיכום היומי"
נותן בראש עם קאמבק עצבני ואגרסיבי מתמיד. כידוע הרבה זמן לא ישבתי מול הים וכתבתי כל מה שעולה בראש ככה סתם אז רציתי שתדעו שאני ממש לחוץ הלחץ, העצבים ותסכול לא יוצאים בחוץ תדעו שממש התגעגעתי לפינה זה שלא כתבתי זאת הייתה תאונה לא מתאים לבנאדם כזה נאור הרבה זמן בדרך הזאת לבחור לא נורא מהיום יש סדר כמו כבשה בתוך עדר איך יש סדר אתם שואלים
כמובן, בזכות ידידינו הכלבים רוצים לדבר על חיות אחרות
האח
, הידד
, אילו מראות
אז נשב בשקט כמו תרבותיים ונדבר על המון המון חתולים חתולים, בכנות, זה חרא בלבן הם בנויים כדי שיזרקו עליהם אבן עכשיו בבקשה בלי עצבנות לפחות אני מדבר בכנות סתם אילו שטויות אני פולט
אני ממש זקוק לכסא מפלט לדעתי צריך להיות בן המתים מי שזורק על חתול אבנים שומו שמיים
זאת התעללות
ממש חוצפה, ממש גועליות אז בואו כולנו ננסה לחיות חיים ללא התעללות בחיות בואו נדבר על נושא שבתוך תוכינו אני מדבר כמובן על מהפכתינו ההתקדמות בנושא ממש ברוכה לזה אני קורא מהפכה לפעמים אני עושה עם הזמן מזמוז ומשוטט להנאתי ברחבי תפוז ופתאום רואה חתימה חביבה כמו הנוסחה שהמהפכה מציבה מסכן פורום מכתב הטייסים מה הולך שם, אילו תכנים
במקום לדסקס על עניינים ומטרות מדברית על חתימות מפגרות שלא תבינו אותי לא נכון את המהפכה אני מעריך המון אפילו יותר ממה שאני מעריך בטיולים שנתיים את המדריך מה הקשר למדריך לעזאזל למה את מוכחם אני מבלבל זה אולי כי אני בבלבלה מטורפת בגלל השעה הכל כך מאוחרת נתייחס לעוד עניין אחרון בעצם זה מה שמפריע לי לישון יותר מבחורות, יותר מעבודה ברפת אנשים זה הדובדבן שבקצפת
אני מתכוון כמובן לקאמבק המטורף שעשה מנהלינו שלטירונות עף את נוכחותו כמובן, לא מפספסים וכבר הוא חזר לכתוב שירים לילה טוב, לילה נהדר העיניים נעצמות מעצמן כבר נסכם ונגיד שהיה נהדר אויש, אני מחכה למחר די אנד

אוריקס

New member
מוכחם = מוחכם

ונ.ב אין לייחס את הכתוב לדעותי האמיתיות (אני אוהב חתולים)

sattla

New member
../images/Emo24.gif נ-ה-ד-ר ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ועכשיו, להעתיק
.

למעלה