לילה טוב

אוריקס

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif

"חמשיר הסיכום היומי"
בסימן היומולדת של ענבל הלא היא הילדה בלבן. ואם אפשר גם לעדכן את הסקרים, יש לי מלא הצעות אני פתוח לבקשות במסרים. הכל התחיל ביום בהיר לוידע אם היה איטי או מהיר בצורה נורמאלית, כמו כולם ענבל הגיחה לאוויר העולם אותו בוקר בדיוק מפחיד התעורר לו בכיף האחד והיחיד אני מתכוון לעשיר מכולם יצרן התוכנה הגדול בעולם באותו בוקר מיסטי קרא עוד דבר התעורר איש עם מחשבות על המחר ובשיא הספיד, בדיוק מהפנט המציא האיש חיש מהר את הנט התעורר לו שוב העשיר בעולם החליט לבלוע את הטכנולוגיות של כולם חיש מהר הוא חשב על הניו אייג' והמציא את האקטיב סרבר פייג' שנים מאוחר קם לו יזם לא ידע שבסוף יבלע כמו כולם הוא רצה לעשות משו ברשת בישראל ומיד הקים את איי או אל אותה עת קם לו מתחרה עזוב אתר צבעוני בדמות תפוז באתר התכנים היו עלובים היה בעיקר אינדקס אתרים קהילות יואל פרחו וצמחו כל יום קהילות נפתחו המנהל אמר - איך זה שאין פייייי ונפתח פורום איי אס פי השאר הסטוריה - זאת אנו יודעים נפתח הפורום בתפוז אנשים זאת אחרי שיואל נבלע ע"י וואלה טכנולוגיות מידע את הפורום הזה מנהלת ענבל הקרויה ילדה בלבן בכלל את הפורום היא מנהלת מהלב כמו מישהי שמביאה מתנה למאהב ענבל היא בנאדם מקסים שכל הזמן את זמנינו מנעים ואתמול הייתה שמחת יומולדת לענבל כמובן, ולא אחרת לכבוד היומולדת שם הפורום שונה טוני שלי יצאה מהמלונה איי אס פי זו שפת צד שרת ולכל מחשב יש מפרט אילו שטויות אני מדבר כמו אחד שממש ממהר ואם על חומרה אנו מדברים לא הולך לענבל עם דיסקים קשיחים עכשיו אנשים יש לי ווידוי אני יוצא עם גבר נשוי סתם הווידוי היה שקרי לי בכלל קוראים עמרי טוב חברים אני אהיה בין המגלים נגלה לכולם את סודותי האפלים אני זה שרמס והרס בכלל את כל הדיסק הקשיח של ענבל כן אני התגנבתי חרש חרש הייתי רשע כמו המן וזרש נכנסתי בלילה לדירתה שבירושלים ונתתי מכות לדיסק אלף אלפיים אחרי שגיליתם את סודי האפל הרשו לי מכל הלב להתנצל אני התבלבלתי באופן מופתי בין ענבל לבין חוצפאי כן אתם חושבים נכון ניסיתי להרוס את הדיסק של חוצפאי המון חבל שהתבלבתי כמו בימי הבניים בין הקריות לבין ירושלים אנא הגיבו לווידוי כי יש בנינו אמון עכשיו מתחילות לי נקיפות מצפון חבל שהרסתי כאילו אין מחר אני ממש אידיוט, טיפש ואכזר

חוצפאי

New member
תיאוריית הקונספירציה.

אם אתה מתבלבל בין הקריות לירושלים, אח שלי, בוא תהרוס לי ת'מחשב כל יום מחדש
(רק שלא תגיע, חלילה וחס, לפתח-תקוה או רחובות).

אוריקס

New member
מה לעשות, בלבלה שכזאת קוראת לפעמים

פעם הבאה אני נוסע לירושלים ומגיע אליך. תכין מערכת אזעקה. אגב, ראיתי קליפ ולאורית שחף יש קול של גבר, השיר עצמו חמוד.

חוצפאי

New member
אני אתעלם באלגנטיות ממה שאמרת

ופשוט אירה בך בפעם הבאה שאשמע ממך משהו רע על טיטי. אני מספיק ברור?

למעלה