לילה טוב

אוריקס

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif

ניגש ישר לעניין: הפי הפי הפי יומולדת בה בה בה מסיבה חים חים חים יכּלים מלאו לי שישה עשר חורמפים
לחיות בשבילי זה נהניה הרגל כמו אחד שאת התוכנות מקמפל אם היה - זה היה הרגל מצויין לא להתמזמז תמיד עם הזמן כן חברים - יש לי חיסרון משהו שגורם לי לא לישון במקום לעסוק בחקלאות ובתעש יושב אני בחוסר מעש מה אני מבלבל את המוח כנראה מבעיות לא ניתן לברוח היום זה היום השמח שלי אל תשאלו מה עשו בשבילי זה התחיל באיחולים במוסד החינוך אבל זה ממש גיחוך זה יכול להכנס ללוקר לעומת מה שעשו לי בבוקר חוץ מהיומולדת ומהחגיגה עם המשפחה החליטו לעשות לי ליום פתיחה והדבר הזה מתקשר בבירור לעובדה שלקולה אני מכור קנו לי 18 פחיות אדומות יפות ומתוקות ופתחו לי את העניים והחיים היפים בכתיבת 16 עם פחים קטנים זו נשמעת מתנה סמלית אבל היא בעלת משמעות רגשית אני וקולה זה כמו בגד ואטב כן חברים, בפחית אני מאוהב חוץ מזה אני לא מרכז העולם ומן הראוי שאתייחס לכולם אז אתם נחמדים אני מקבל מכם רטט עכשיו נשוב לעניין היומולדת איזו התייחסות קצרה - שיא השפלות אני מתנהג כמו ערס ולא בן תרבות אז יש עניין ממש ממש בוער שאיתו אני אתכם רוצה לדבר גבי אין לי שום דבר אישי נגדך אבל זה דורש התייחסות מצדך אם תוכל לקבל את הבקשה בהבנה שהיא ללמוד לענות להודעה הנכונה כן זה פורום מדורג ולא פורום רציף וזה לדעתי זה סופר סופר עדיף אחרת כל הפורומים כאן היו נראים כמו PHPBB שזה קוד מוכן קודים מוכנים זה בדירה ממול שם יש גם כלב וגם חתול וגם הרבה יהלומים וזהב ולא נשכח את חוצפאי וחבל"ז בדירה ממול של הממול גרה הילדה היום היא הייתה ממש חמודה והיא ידעה לפני משתמש ואורח לפתוח שרשור יומולדת שמח תודה על המזל טוב אומר לכולם יש לי עוד שעה ורבע להנות מהיום המושלם מחר אני יורד מדרגת מלאך לסתם איזה יצור שתמידית מבודח סלמאת....

למעלה