לילה טוב ובוקר טוב איך עבר עליכם היום? ספרו ספרו. שיהיה לכולם יום טוב
צ צטלע New member 24/1/08 #1 ../images/Emo29.gif לילה טוב ../images/Emo42.gif ובוקר טוב ../images/Emo39.gif איך עבר עליכם היום? ספרו ספרו. שיהיה לכולם יום טוב
../images/Emo29.gif לילה טוב ../images/Emo42.gif ובוקר טוב ../images/Emo39.gif איך עבר עליכם היום? ספרו ספרו. שיהיה לכולם יום טוב
didalf Well-known member 24/1/08 #2 לילה../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif אני חולה וכואב לי הגרון רצח וגם הראש ולא אכלתי כלום כבר יומיים חוץ מתה לילה טוב לכם
לילה../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif אני חולה וכואב לי הגרון רצח וגם הראש ולא אכלתי כלום כבר יומיים חוץ מתה לילה טוב לכם
ג ג ב ש ו ש New member 24/1/08 #3 לילה נהדר../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif היה יום נחמד...ברובו ישנתי וטיילתי מחר משמרת וחוזר בשישי בעז"ה.. לילה טוב
לילה נהדר../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif היה יום נחמד...ברובו ישנתי וטיילתי מחר משמרת וחוזר בשישי בעז"ה.. לילה טוב
צ צטלע New member 24/1/08 #7 לילה טוב לכולם איזה יום מתיש. טוב מחר יש לי מבחן בפיזיקה. ומקרינים אצלנו מחר את "בופור" ותהיה שיחה וכו' עם התסריטאי או משהו, נחמד. לילה טוב!!
לילה טוב לכולם איזה יום מתיש. טוב מחר יש לי מבחן בפיזיקה. ומקרינים אצלנו מחר את "בופור" ותהיה שיחה וכו' עם התסריטאי או משהו, נחמד. לילה טוב!!