לילה טוב שרוני - למרות כל הדברים שעשיתי, לא ילדתי. שיהיה לכולם שבוע טוב ושקט!!
נ נוי3 New member 15/6/03 #1 ../images/Emo29.gifלילה טוב שרוני - למרות כל הדברים שעשיתי, לא ילדתי. שיהיה לכולם שבוע טוב ושקט!!
ש שָרוֹנִי New member 15/6/03 #2 לילה טוב ../images/Emo29.gif היום וכמעט לא הייתי כאן ..היה לי כאב ראש ..עדיין יש לי ... מקווה שעבר על כולם יום טוב ...כי שלי היה ..מקווה לקום מחר בלי שלהרגיש את הראש כל היום ....שאומר בום אני כאן ... בום אני כאן ...
לילה טוב ../images/Emo29.gif היום וכמעט לא הייתי כאן ..היה לי כאב ראש ..עדיין יש לי ... מקווה שעבר על כולם יום טוב ...כי שלי היה ..מקווה לקום מחר בלי שלהרגיש את הראש כל היום ....שאומר בום אני כאן ... בום אני כאן ...
נ נוי3 New member 16/6/03 #3 ../images/Emo29.gifלילה טוב שירשרת ב"לילה טוב" מאתמול, אבל לא חשוב. תרגישי טוב חלומות פז
ש שָרוֹנִי New member 16/6/03 #4 לילה טוב ../images/Emo29.gif נוי אני יודעת שאני משרשרת מיום אתמול ...אבל לא רציתי לפתוח שירשור חדש ...בשביל לילה טוב... איך עבר היום ..לי עבר בכייף
לילה טוב ../images/Emo29.gif נוי אני יודעת שאני משרשרת מיום אתמול ...אבל לא רציתי לפתוח שירשור חדש ...בשביל לילה טוב... איך עבר היום ..לי עבר בכייף
ג גננת מנגנת New member 17/6/03 #5 גם אני רוצה לאחל לכולם: לילה טוב. חלומות פז. שינה עריבה. ממני, הגננת ששרה לכם שירי ערש עם המפוחית. ל י ל ה ט ו ב.
גם אני רוצה לאחל לכולם: לילה טוב. חלומות פז. שינה עריבה. ממני, הגננת ששרה לכם שירי ערש עם המפוחית. ל י ל ה ט ו ב.