לילה כחלחל..

טאKילה

New member
../images/Emo29.gifלילה כחלחל..../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

לילה כחלחל וקן בדממה מה אהבתי עד בכי עדי נפש חיכיתי לך כמו פרח אבוד הזמן לא זז עצר מלכת בחלומי צללינו התאחדו הקשבתי לנשימתך הפועמת הרגשתי את ידך המלטפת ראיתי עינייך העורגות חודרות לתוכי בצלילות מקציף את שנתי בלילות ותשוקתי מטרפת שוקקת תיגע בי תרגיש בי שלהבת רבה בלבי האהבה יקירי עד כי אהיה יער פרא כחיית שדה ללא פרווה הלכתי אליך בלבי היחף וגשם דמעותיי על פניי רעמך בנימי רוח סערה משבר ירח הכסף וזמן רעבתי כצמח בר נסתר תן ואטביל בך את גופי מבעד הלילה הדהוי חבק אותי כציפור לכודה אני רוצה להיות לך אהבה לעד..

אהבת בכי עדי נפש . . . ../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif

הייתה זאת שלך ושלי אהובה הימים טרופים היו צבועים בשמים כחולים עמוקים ענני כבשה באלפים חלפו להם עת היינו מתנים אהבים בחורש בין העצים היינו שעות שקועים גוף בגוף את הרגש היינו בוקעים כמעיין מים חיים עד בכי עדי נפש עם האהבה נוסקים הייתה זאת טבועה עמוק בנשמה לכודה כציפור ברשת טוויה מתוחה הייתה בין עצי החורשה אין מוצא אין עוד מקום לבכי בדממה אשר טרפה היא לה ללא חמלה אש אוכלתה הייתה זאת אהבה טרופה אהבת בכי עדי נפש מתבוססת בדמה לב שבור הותירה בדרכה לפרוץ את מחסום השכינה הקושרת אהוב ואהובה . . .

טאKילה

New member
צחוקך בי פוסע..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

צחוקך בי פוסע חורש תלמים נוטע בשדותיי שיר לחן ומילים נימים יחפים של לבך בלבי זרועים כזרעונים בגבעות נשמתי מנביטים פריחה בבקתת ערגתי אני שותקת נאלמת מול אהבתך גומעת צליל מיתר תשוקתך הלילה ירח זוהר מעוגל תאוותי כבשן כאש הלהבה אני רוצה אותך כאן לצדי יפה איתן ורוגע כמו מנגינה על כנפי תשוקתי תהיה מתפרע קחני בחשכה האופפת אותנו הסר מעלי כסותי המבוישת הסתר מבוכתי בצל גופך הענו נשק בשפתיי אנשק בשפתייך נתגופף עטופים בין פרחי השדה מהלטיפה הראשונה ארעד עד האחרונה אהיה כולי פרח חרות בניחוח ורד בתמימות עלי כותרת אפתח בתאווה בעיניי משורטט קו קמט חיוך אתה בי אני בך שזורים מעורטלים נתנה אהבהבים עד שיכרון חושים נוסקים בריחוף לשמים צלולים צחוקך בי פוסע חורש תלמים באהבה..

מנגינת צחוקך . . . ../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

מתגלגלת אלי, בחיוך מתוק שבית אותי, במבט של צחוק אלי קראת לנגן בגופך, מנגינת אהבה, לאור שקיעת החמה, שם אל מול גבעות החול צופות אל הים . . . , בכמיהה בביקתת דיגים רעועה רצית אותי ללא בושה את כסותי הדלה של דייג תאווה הסרת מעלי ללא כל המתנה שערך השחור גלש לאחור באצבעותיי, כרשת, פרשתי אותו לאורך גבך הענוג, היה לי ים של אתמול . . . , צחוקך התנגן לו, רכות ידייך שלחת לאחוז, בקרס עבות, חכתי לך עמדה למגע ידך הרכה, לשוני, סביב פיטמותייך התגלגלה, צחוקך התגלגל, חלף על פני גבעות החול, בשאון גלי הים התסתלסל לו, גניחותייך יחד איתו נבלעו במנגינה בעת לשוני לך ירדה לדוג את פיתיון התאווה, טמון הוא לך בדוגית קטנה, מחכה לדייג בתשוקה . . .
,

טאKילה

New member
ליל אהבה בחוף..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ירח מעוגל משתקף מאיר חשכה צובע שמים בגוונים סגלגלים אתה אהובי יודע לאהוב אותי ליל אהבה בחוף מול הים הרוגש בין סלעים מתפוררים לגרגירים הרוח נשבה באה לשרטט חיוכים בנינו ארמון תשוקה בחול הזהוב אני האישה האוהבת לאהוב אותך בחשכת הליל בחוף נשמתי וגופי אתה ואני נלך לאט לאט אל המרחק בינך וביני כינור הלב מלווה אותך מתקרבת אליך כתו וצליל נגינה מתוקה התאווה כמו ספינה טרופה בים סוער תשוקה ושקיקה מבשרי לבשרך משייטת פעם שטים ישר במסלול פעם בפיתול איתך אגיע לחוף פראי נסתר וידוע אתה לטף אותי כמו הגלים הגועשים בכרית האצבע אצייר פרפרים בחול ליבך במכחול לשוני אצבע את גופך בדבש התשוקה.

mr_lonely

New member
כציפור לכודה

את כציפור לכודה כחיית שדה ללא פרווה כפרח אבוד כהלך יחף אשחרר אותך מהכלוב ופרוותך תצמחי פרחייך יצמחו ונעל אתן לרגלך דמעותייך אנגב ואייבש אשביעך שובע ואשקיך לרוויה ואשלח אותך לדרכך עופי לך כציפור דרור כחיית השדה בטבע כאדם שבע כאדם חופשי ואם אז בי תחשקי אליי שובי כי אז אדע ואת תדעי עד כמה את אוהבת אותי.

למעלה