לפני שיורד הלילה...

../images/Emo29.gif לפני שיורד הלילה...../images/Emo43.gif

פורום פוליטיקה בשרון מארח הערב ב-20:00 את סיימון גולדמן, המועמד לראשות העיר כפר סבא מטעם סיעת שינוי. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
השלמה-וויזיון בעיצומו: היום עולה הסיבוב השישי, וגם הפעם צריך לבחור מתוכו את חמשת השירים האהובים עליכם, לדרג אותם ולשלוח במסר אישי... כדאי להשפיע... עוד צפויות הפתעות רבות ב"שלמה וויזיון"...
אתם עדיין לא רוצים להזיז את אוונסנס ודיידו מהמקום השני והראשון ב"קופסא"... כי גם השבוע הם דורכים במקום. דרגו את הלהיטים האהובים עליכם והשבוע ואולי תזכו בסינגל של בלו קאנטרל...

yanivtr

New member
גם היום משעמם..

מה קרה? בזמן האחרון בכלל הפורום תייבש!

Ma E

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo102.gif

יניבייייייייי אב ילדיי!!! מזל טוב

אני שמחה כ"כ שגדלת!!!!!!!!! חיחיחיחי, אולי נעשה את זה כבר רישמי ונתחתן כבר??????????? לא נמאס לחיות בחטא מאמי? חיחיחיחי מזל טוב אהובי, המון הצלחה בהכל !!! :))) אממ... מתה עליך ... חיחיחי תמשיך להיות מושלם כמו שאתה ... ותמשיך להביא לי ילדים בכמויות ולאהוב את פינק חיחיחיחיחיחיחיח לה לה לה לה לה לא לשכוח שהיא שליייייייייייייייייי

yanivtr

New member
תודדדדדהההההה../images/Emo24.gif

חיכיתי במיוחד לברכה שלךךךךך חחחחחחח את יודעת שזה קצת בעיה להתחתן...יש לי תוכניות לעתיד למה את חושבת שפינק עדיין לא מתחתנת עם קארי? היא מחכה לי! אולי נעשה שלישיה ונתחתן שלושתינו! חחחחחחחח בכל מקרה- תודהההההה!! נשבע לכם, למרות שזה נשמע נדוש ודפוק- החלק הכי כיף ביומולדת זה הברכות. ואני לא מתכוון את הברכות שאומרים מזל טוב עד מ120 וזהו.... תמיד יש כמה אנשים שנותנים ברכות יפות ומרגשות. זה באמת עושה חיוך על הפנים ומאוד כיף ! אני מאחל לכולללללללכם, שכל אחד ממכם יקבל ברכה ארוכה כגודל מגילה ביומולדת שלו! ושלא יפסיק לחייך! קחו את החיים בקלות, ותמיד תסתכלו על הצד הטוב!

קטנה15

New member
אמא!../images/Emo11.gif

די אמא את שוב שיכורה זה לא אבא , בואי אבא בבית הוא פשוט בקריז לא קניתי לו היום מנה...די יהיה בסדר בואי הביתה והכול יהיה בסדר נ.ב-סקיילר אתה חמוד :)

yanivtr

New member
חחחחח../images/Emo6.gif באמת נשמעתי פלצני מדיי

מורןןןןן- תעשי לי ילד!!!

קטנה15

New member
מה גדוד?!?!?!

לאחות הבכורה(אבל הקטנה) אין דעה בעניין?!?!?! לא רוצה עוד אחים רוצה להיות דנדונה של אמא'לה

למעלה