מחפשת ספר

mayosh 15

New member
../images/Emo29.gifמחפשת ספר

אני מחפשת מאוד את הספר "אל תיגע בזמיר" במהדורה העיברית... אשמח מאוד אם למישהו יש ורוצה להחליף או למכור. שנה טובה.

The Special K

New member
חבל לקנות משומש

בבוקמי מוכרים את זה ב-30 ש"ח אחד חדש www.bookme.co.il

אל תגע בזמיר

The Special K : כדאי לבדור היטב, לפני שאתה מגיב. הספר הנ"ל עולה באתר bookme 50 ש"ח, ולא בטוח שהספר קיים. למה לקנות חדש ? ועכשיו אל המבקשת את הספר: ברשותי הספר הנ"ל, במצב טוב ואשמח למכור לך. מחירו 25 ש"ח, לא כולל משלוח. בברכת שבוע טוב, יהודית

The Special K

New member
גררר...../images/Emo46.gif הוא כן עולה שם 30

בדקתי טוב מספר פעמים וזה עדיין עולה שם 30 ש"ח הנה הוכחה. זה נמצא במבצעים-> למה לקנות ממך ב-25 ש"ח משומש אם אפשר לקנות חדש ב-30???

פּלפּל

New member
תזכורת

הפורום נקרא "ספרים ודיסקים משומשים", כך שבד"כ אין טעם בהודעות בסגנון "למה לו לקנות ממך משומש אם הוא יכול לקנות חדש". לפני שאנשים פונים לקנות ספר משומש הם בד"כ עושים סקר שוק ובודקים אם יש עותק חדש של הספר בחנויות השונות ובאיזה מחיר, ואז מחליטים אם כדאי להם לקנות עותק חדש או משומש. נחמד שהפנית את תשומת לב השואלת למחיר הזול באתר המסויים. חברת הפורום המעוניינת למכור את הספר במצב משומש הגיבה והציעה מחיר זול יותר. עכשיו, ההחלטה אם לקנות חדש או משומש נמצאת בידי הקונה הפוטנציאלי בלבד. אין טעם להמשיך להתערב בענייניהם. תודה!

mayosh 15

New member
תודה לכל המגיבים..../images/Emo15.gif

בדקתי והספר אכן מוצע למכירה, אבל לא נמצא במלאי ולכן ביקשתי ספר משומש... בכל אופן תודה לכולם.

The Special K

New member
פלפל היקר!

כמובן שאתה צודק בקשר לזה שזה פורום של "משומשים" עם זאת, גב' יהודית טענה שאני מטעה אנשים, ואני פשוט הוכחתי שאני לא. מבחינתי, בזאת הסתיים העניין.

למעלה