מחשבה של שלוש לפנות בוקר...

../images/Emo29.gifמחשבה של שלוש לפנות בוקר...

הלילה (הלוואי שהייתי יכול להגיד בשנתי, אבל כשיש תינוק בבית בשעה שלוש לא תמיד ישנים) עלתה בראשי המחשבה שאולי ארמסטרונג חוזר, אפילו במעט, לאופיו שלפני המחלה. האם הנצחונות "הדווקאיים" הללו והברוגז עם לבלן למשל, לא מחזירים אותו להתנהגויות הקצת שחצניות, קצת מתנשאות של ימי צעירותו? ככל שאני חושב על כך, נראה לי שאני טועה: הראיונות שהוא נותן בסבלנות ובחן לטלוויזיה הצרפתית שהוא בוודאי לא מחבב הם סימן אחד, אבל בכל זאת, שווה לדבר על כך. מה אתם אומרים?

דדלי

New member
לא נראה לי

הקטע עם לבלנק נובע מהכניעה של הנהלת הטור ללחצים של העיתון לה מונד. הרי נקבע כבר באופן די קיצוני שמספיק שהרוכב מצוי בחקירה כדי שהוא לא יוכל להשתתף בטור. אבל כשרוכב כבר נענש וכבר נחקר ויצא שהוא זוכה, או שהוא כבר נענש אז זה המקום היחיד שמוכר שבו מענישים אדם פעמיים. ארמסטרונג לא מוכן ללחץ של העיתון לה מונד - זה הופך אישי, מצד שני העיתון לה מונד יותר חשוב בהיסטוריה של צרפת מארמסטרונג. נקודה מעניינת נוספת: לה מונד מקדיש טור יומי לעניין ארנמסטרונג מה הוא בשביל...אנשי רוח, סופרים, מדענים, עיתונאים, ספורטאים וכו'. הטור היומי הזה הפך לשיר הלל לארמסטרונג וזה הפך לבדיחה טור עם שירים תהילה ובצד השני - ירידות חסרות רחמים, כל יום כל הזמן, בלי סוף.

אני חושב שאם לרגע נסתכל עליו כבן

אנוש ההבדל בין שנה שעברה להשנה הוא בעיקר איזה שריל אחת שמחכה לו על קו הסיום... פשוט כך...

videoman

New member
בגלל זה אמא שלי מתעבת אותו.

זנח אישה + 3 ילדים למען התהילה.. אכן בן-אנוש עם המעלות והחולשות.

Cyclist

New member
שריל?(לא מעודכן ברכילות..)

כנראה שלא התעדכנתי:=) מה קרה עם אשתו של אמסטרונג? ושריל?שריל קרואו?(באמת ראיתי אותה באחד משידורי יורוספורט ולא הבנתי את הקשר שלה...)איך היא נפלה עליו???

miko1810

New member
לה מונד הוא עיתון

מאוד אוביקטיבי אם כך. אם הוא מאפשר כתבות משני צידי המתרס, אז מה רע בזה? והיום גם שמעתי מחבר'ה ברכיבה שאלה בכלל לא הצרפתים שרשמו את כל הכתובות המתועבות, והיריקות למיניהן, אלה בכלל גרמנים. בכל אופן זה מה שדיברו היום ברכיבה. ודיברו גם על דיוויד מילאר שהודה שהוא משתמש בחומרים ממריצים, וצפוי להדחה מאליפות העולם. אמרו שמה משפט אחד ש"נתקע" לי בראש. אם בשום בדיקה לא מצאו את דיוויד מילאר חיובי, והוא בכל זאת הודה שהוא משתמש, אז מה קורה כאן??

spuf

New member
לדויד מילר

ערכו חיפוש בחדר המלון שבו שהה (כנראה שבעקבות מידע מוקדם כלשהו) ומצאו של מכל טוב (בעיקר המון מזרקים).

מאדמאן

New member
הגרמנים לא כתבו creve

שזה ממש איום ברצח בצרפתית. אבל זה נחמד אחרי שהם מסיתים ומסיתים בכל אירופה לומר - זה לא אנחנו זה הגרמנים. כתבתי כבר פעם שגם את הגירוש של 12,000 היהודים מפריז לאושוויץ עשו הצרפתים אבל הרוצחים בפועל היו הגרמנים. אני חושב שקצת התדרדרנו כאן עם הסיפורים על מילאר וכו' - אני קראתי דווקא בולו קלאב ראיון עם אחותו של מילאר שאומרת שמילאר בכלל לא הודה, לא נתפס אצלו כלום - אבל כשהוא נקרא לחקירה וידע שהוא מפסיד את הטור - או אמר במילים האלו: פשוט נמאס לי, אני מודה בהכל, לכו תזדיי**, וככה עזב את החקירה אז אם זו הודאה אז תשאל את עמוס ברנס ואם גם שם לא תבין לך תקרא את הספר של שלמה ולדמן על עמוס מרנס. עכשו כבר מפיצים שמועה שהוא הודה שמצאנו מזרקים וכו' - פנינים של ממש.. לך תוכיח שאין לך אחות. לי באמת אין.

אכן ממש כך! וגם שיש איומים כיום על

יהודים בצרפת, מייד האצבע מופנית אל הערבים והמוסלמים, והצרפתים עושים פרצוף של "לא ידענו, ולא ראינו" אבל ליתר ביטחון, ראש הממשלה שלכם לא רצוי פה. ולגבי השאלה/דיון של איציק, הרי אני מאמין שלאנס לא ממש שינה את אופיו, הוא פשוט למד לשלוט בו כדי לייעל את כל מערכת יחסי הציבור עם התיקשורת. לאנס הוא פנומן לא מ-99, אלא מהרבה לפני, והוא יודע זאת, כשהיה יותר צעיר הוא גם הראה לציבור שהוא יודע מה הוא שווה והוא לא חשש להפגין זאת. מ-99 הוא זהיר יותר (למעשה כבר מ-98) ואילו השנה יש לי הרגשה שהוא נזהר קצת פחות, והוא מרשה לעצמו יותר ביחסו לתיקשורת וכל המערכת סביב הטור, אם כי הוא עושה זאת עדיין בטקט. אני מאמין שמהיום בשעה 7 בערב נחזור לראות הרבה יותר מהביג מן של 94-95 ולמעשה אני די מצפה שהוא יחבוט קצת יותר בצרפתים ובלבלן.

miko1810

New member
אז עכשיו

אתה "מכניס" גם את עמוס ברנס לאופניים?? נו, אז הכנסת אותו, ומה הוכחת בזה?? אני רושם משהו שחבר'ה שרוכבים איתי אמרו, ואתה, מכתובת אחת עושה הילולה שלימה! אבל עזוב אותך, אתה מסונוור מאוד וכל מה שיגידו לא יעזור. אז אתה יודע מה, מילאר סתם הודה, הכל שטויות, אם ברנס חף מפשע, אז גם מילאר חף מפשע! לא מזרקים ולא EPO ולא נעליים, סתם עלילת דם! ואגיד לך עוד משהו, לא כל כך מעניין אותי לקרוא את הספר של שלמה ולדמן, מה לעשות, זה פורום אופניים! וגם הגירוש של יהודי צרפת לא מעניין כרגע למרות שאם תרצה אשלח לך במסרים את שכתבתי על הנאצים ועוזריהם. ואל תשכח, הכי חשוב, לכל היהודים יש אף עקום ומגובנן כפי שיש לשיילוק! חוץ מזה, כל היהודים עשירים ומחזיקים את העולם בביצים!

מאדמאן

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif עכשו אתה מדבר לעניין

הביצים, זה החלק החזק שלנו... ואם אנחנו מחזיקים בביצים של העולם - מה הפלא שאת כל החביתות הוא זורק עלינו.. העיקר - שברנס חף מפשע.

למעלה