מי יודע מה קרה עם המלך אביב

shmuelr

New member
איזה שביזות. אביב גפן מחובק עם מלכת

הפופ מיינסטרים. אביב. אם תמשיך ככה 20 שנה תהיה מבוגר ב20 שנה.

אביב פשוט אוהב אוהב כוסיות

כן הוא גבר בריא איין מה לעשות מי מאיתנו הגברים לא רוצה להסתובב ליד כוסיות, רצוי צפוניות

כניראה שבאלבום הבא של כורם יהיה

שיר של אביב כן לאחרונה אביב הולך רק עם מה שמנצח בטוח
איפה הימים של לבעוט במיינסטרים, לפחות קצת?

אוייש נו באמת...

עם כל הכבוד.. איה כורם מזעזעת!!!! אם היא כוסית אז אני אדריאנה לימה... פרוש! והאמתי שאני לא מתה עליה כי יש לה קול צורם ויונתן שפריא זה שיר מזעזע, אבל יש לה איזה 4 שירים טובים באלבום כמו חצי, בסוף הלילה, אתה זורם אצלי בדם וקליפה. אבל עדיין עניין של טעם ואין שום דבר רע בפופ מיינסטרמי,אוף, אני כל כך לא אוהבת את ההגדרות האלה..

shmuelr

New member
אני כל כך שונא את המילה הזאת "כוסית

" זלזול במין הנשי.

LightbuIb sun

New member
אוי נו באמת

יש לי כל-כך הרבה תיאוריות שרוב הנשים יקפצו משמחה אחרי שתקרא להן כוסיות. למה? כי הן סקסיסטיות בעצמן. תקרא את השירים של אריק ברמן..חח (אגב אני לא בעד סקסיזם, זה פשוט קצת פלצני.."זלזול במין הנשי".)

shmuelr

New member
בחייך חבוב. "כוסית" זה מילה פשוט

מזלזלת. שאני שומע חבר שלי אומר לי: "זאתי זאתי כוסית לאללה" זה נותן הרגשה כאילו היא שייכת לו, כאילו היא מובן מאליו. חפץ נטול רגשות. לא חשוב שיש בנות מפגרות שנהנות שקוראים להן ככה. אני בתור גבר מעדיף להגיד "וואו זאתי יפייפיה.היא נראת טוב.". וכו' וכו' וכו'...

כוסית זו באמת מילה מגעילה

שהשתרשה עמוק מדי בשפה היומיומית שלנו. גם בחורות יעדיפו לשמוע שהן "יפהפיות" או כל דבר אחד, אם כי יוחמאו בדיוק כמו שהן מוחמאות כשקוראים להן כוסיות. לא כי אנחנו מפגרות- שמואל, ולא כי אנחנו סקיסטיות- ההוא שמעליו אלא שכוחו של הרגל היה להטמיע את המילה כאחת עם משמעות חיובית ומחמיאה. וזהו. זה שהמילה עצמה היא סקסיסטית אין ספק אלא שמכזאת היא הפכה לצערנו למילה נורמטיבית. לא כל מי שאתה קורא לו אח שלי הוא באמת אח שלך, אח שלי.

למעלה