מי יודע מה קרה עם המלך אביב

נתוש ז

New member
הם הכירו שהוא היה בן 19 והיא בת 14?

זה בדיוק כמו אחד בצבא שיצא עם אחת בכיתה ח'!!! אווווווצ' או בדוגמא הפחות טובה, כמו שאחד בן 14 יצא עם אחת בת 9! 9! =\

נתוש ז

New member
../images/Emo45.gif

והחתימה שלך..הייתה אצלי בחתימה כ"כ הרבה זמן, אולי איזה חודש שלם. הבית השני.

מנגה22

New member
כשאורי גלר היה בן 25

הוא יצא עם מישהי בת 15.. כשהוא היה בן 15 היא הייתה בת 5.... אבל בכל מקרה אני לא יודע על מי את מדברת.. אבל נגיד והוא היה בן 19 והיא בת 14.. כשהוא יהיה בן 30 היא תיהיה בת 25 וזה מסתדר יותר טוב למרות שההפרש אותו הפרש.. זה עניין של גילאים..

נתוש ז

New member
אז גם אורי גלר פגום בנושא הזה.

ויש הבדל ענק בין גיל 70 עם אחת בת 65 (מקצין את הדוגמא שלך במכוון) שבגילאים האלה גם הפרש של 10 שנים לא משנה, לבין גיל 14 ו19. זה פשוט הבדל ענק. זה הפרש גילאים לא סביר בכלל, שלא נדבר על זה שאסור להם (מבחינה חוקית) לשכב שנתיים (עד שהיא בת 16), ואני בטוח שהוא לא חיכה שנתיים, ועוד בעיות רבות וזה פשוט נראה פגום ומכוער. ובלי קשר לאיך זה נראה-כמו שאמרתי לאחרת, הבדלי בגרות משמעותיים ביותר, וראש שונה בהרבה מאוד מובנים. נראה פשוט מוזר.

כשתגדלו תבינו

אני לא רואה בזה דבר רע. אני מכירה בנות גילי שיוצאות עם אנשים בני 30 והם אחלה בני אדם, מה רע בגיל שלהם?

נתוש ז

New member
קטנים בד"כ לא יבינו.

אני באופן אישי יצאתי לתקופה קצרה עם בת 16 (שאני בן 19) ולא הלך כי היא לא בוגרת מספיק. זה הבדלי בגרות מטורפים. באמת. אז גיל 14? זה לא סביר פשוט. זה מטורף, זה פגום. זאת ילדה שחושבת עדיין על "רושם", ו"מקובלים" וכו' עם מישהו בן 19? זה פשוט הזוי.

טוב

לי היה לא מזמן 15, ואהובי היקר, ובן הזוג שלי מזה כמעט שנה וחצי הוא בן 19+ ובחיים לא הייתה לנו בעיה בקשר להפרש גילאים.. אז בבקשה לא להגיד מטורף, וגם לא פגום.. ואם חברה שלך בגיל 16 חשבה על רושם ומוקבלים אולי אצלה משהו קצת פגום. ואני אנצל את ההזמדנות להגיד לו שאני אוהבת אותו
.

נתוש ז

New member
לא נתווכח =)

אני רק אגיד שאם החוק אסר עליהם לשכב אז זה מוכיח עד כמה זה פגום.

למעלה