מי יודע מה קרה עם המלך אביב

InnocenceLost

New member
אוישש באמת

תעשו טובה, אתם מסתכלים על זה מהצד כשהייתי בת 15 היה לי גם חבר בן 19 וחצי אז חאלס, זה לא קטע של להיות מקובלת או מה שאתם אומרים אלא זה באמת ככה (לפחות אצלנו היה) אז אל תכלילו פה כלום הבנאדם נדלק עליה והם היו ביחד אני לא רואה שום דבר פסול בזה. גם שעכשיו זה נראה לכם יותר בומבסטי מאשר מלפני כמעט 20 שנה, זה לא פדופיליות כמו שעכשיו חושבים.. וזה לא כזאת עבירה על החוק כמו שעכשיו חושבים עובדה , לא הסתדר ביניהם, נגמר

נתוש ז

New member
בגלל שאת הקטנה אני לא אתווכח איתך

הגבול צריך להיות מהצד של הבוגר. ויש גבול מסויים. כמו שגם אם הם הכי נדלקים אחד על השני בעולם- סטודנט לא יצא עם בת 10. למרות שהם ממש מתאימים. ככה הגישה גם לגיל 14. מבחינה ביולוגית היא לא סיימה את הגיל ההתבגרות. בעצם,בקושי התחילה אותו.

רק שתדע

שגישה כמו שלך הרסה לי לא מעט פעמים משהו שהיה יכול להיות טוב... ואני לא כלכך קטנה . . . . בקיצור, כמו שיש בני 30 שמתנהגים כמו ילדים בני ארבע, ככה יש גם בני 14,15 שמתנהגים בצורה בוגרת.. חבל שאתה מכליל, יום אחד יכול להיות שאהבה תברח לך בין האצבעות בגלל זה...

InnocenceLost

New member
אוקיי אז אני אסיים את זה ככה

אתה בן 18 , לא מאמין שתצא עם בת 14, ואאלה אחלה. גם הבחור שהייתי איתו לא האמין שאני בת 15, נראתי וחשבתי - בוגרת לגילי. אבל אתה יודע משהו? הכל מספרים. ברגע שתמצא מישהי שתידלק עליה, על היופי או אופי או לא יודעת מה שלה, ותגלה שהיא בת 14 (וזה סהכ 4 שנים הבדל) לא יקרה כלום והעולם לא יתהפך. אז אל תשכח שאנחנו בחברה המודרנית. ואל תשכח שכשמישהי בת 22 והבחור בן 26 אין הבדל, אז למה להם "מותר" ולבני העשרה "אסור"? בגלל שכביכול לא התבגרנו? אז זאת טעות. צא מדרך החינוך שלך, אולי זה הערכים שלך אני מקווה שיום יבוא וזה יקרה לך, ותיהיה הכי מאושר בעולם.

LightbuIb sun

New member
../images/Emo45.gif

ויש לזה סיבה טובה. בגילאים האלה הפערים בהתבגרות של הילדים ממש ענקיים. למשל- ההפרש ההתבגרותי בין ילדה בת 13 לבין בחורה בת 17 הוא לרוב גדול. בין גיל 25 לגיל 28, הרבה פחות.

../images/Emo23.gifנשמתייייי

גמאני מאוד מאוד אוהב אותך..למרות שאת ילדה קטנה..סתם סתםםםם

אז היא ספציפית היתה לא בוגרת

טוב יש הרבה לא בוגרות אבל יש כאלה שהן בוגרות דווקא, ולא אכפת להם הגיל. ותכלס, אני חושבת שגיל זה לא מה שעקרוני, אם יש משיכה בניהם וכימיה והם נהנים ביחד וטוב להם ביחד וואט אבר אז מזה משנה!?

נתוש ז

New member
גם תינוקת שהיא מאוד בוגרת

לא תהיה מספיק בוגרת (מקצין במכוון).

טוב אבל מה אתה מתחכם

מדברים על בחורות לא על תינוקות. ומה הבעיה שלכם עם גיל אני לא מבינה?! אתם ממש קטנוניים! שכל אחד יצא עם מי שבא לו, מזה השטויות האלה של גיל. אם מישהו בן 30 יהיה מוצא חן בעיני אני אלך על זה ויש עוד הרבה כאלה שמסכימים איתי. זה קשור לחיבור בין אנשים ולמשיכה שיש בניהם ואם הם אוהבים אחד את השני אז בכלל...

InnocenceLost

New member
../images/Emo45.gif

אתם רואים הכל מהצד. בכל מקרה תחשבו איזה אומץ יש לאביב בנושא הזה, וגם הוא לא קטנוני, הוא הסתכל על מישהו שקטנה ממנו ביחסית הרבה הם לבד הצהירו אהבה מבט ראשון תשמחו שהיה והיה :)

נתוש ז

New member
כמו שאמרתי צריך גבול

והגבול צריך להיות דווקא מהצד של הבוגר. ברור לי שקטנות מזנקות על גדולים-לא חידשת לי כלום רק חיזקת אותי.. גם אני לא בעד "שנה גג" -אבל צריך גבול. וזה עבר את הגבול.

למעלה