מי יודע מה קרה עם המלך אביב

2shahar

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

יהיה נחמד אם תסביר מה לעזזל הקשר?

מעיין51

New member
בני 30 ובני 17\16 .. מה הקשר בניהם?

בני שלושים מיצו כבר את הגיל הזה... הם אמורים לחפש דברים אחרים ממה שבני עשרה מחפשים.. ואם יש מקרים... שבהם יש 'כימיה' בין בני 30 לבני 16\17 אז משהו כאן לא בסדר.. או שהבן אדם המבוגר עם בעיה שכלית שמקשה עליו להתבגר... או שהילדה בעלת ביטחון עצמי חלש מאוד שמחפשת מבוגרים שייצרו איתה אשליה של בגרות...

את מדברת שטויות

למה את קוראת להם בעייתיים? מה הבעיה פה?! אין שום בעיה, אוקי? זה שיש להם פנטזיות אחרות משלך זה לא אומר שהם לא בסדר, הם פשוט הולכים על זה ולא מפחדים.

מעיין51

New member
אתן רוצות להגיד לי שאתן באמת חושבות

שבין בני 30 לבין בני 16\17 יכול להיות קשר? יכול להיות משהו משותף? כי אם כן... מה זה? כי אני באמת לא רואה משהו כזה.. אין דבר כזה פשוט..

צודקת!!!!

למשל אני בת 16 וליאור בן 21 ולי זה לא מפריע וגם לו זה לא מפריע... וחוצמזה זה לא הבדל כזה גדול,העיקר שמסתדרים ואוהבים והגיל זה בכלל לא אישו,אז מה אם הוא חיל ואני תלמידה? זה לא מונע מאיתנו שומדבר,אין בזה שומדבר חולני,זה החיים,אבל זה גם תלוי בבנאדם,יש כאלה שלא מוכנים בשום אופן להסתכן ולצאת עם קטינה כי הם בדעה שהן ילדות קטנות שחושבות כל היום על מיקל לואיס,אז נכון שיש גם כאלה ואולי ככה צריך להיות בגיל הזה,אבל יש כאלה שהן לא ככה. בקיצוררררררר ליאור אני אוהבת אותך!

למעלה