מי נמצא כאן כעת? ממ..לילה טוב לכולם (למרות שאני לא הולכת לישון עדיין) ו..שרשור נוכחות שכזה. מי פה?
י יאצוק New member 16/7/05 #1 ../images/Emo29.gif מי נמצא כאן כעת?../images/Emo29.gif ממ..לילה טוב לכולם (למרות שאני לא הולכת לישון עדיין) ו..שרשור נוכחות שכזה. מי פה?
../images/Emo29.gif מי נמצא כאן כעת?../images/Emo29.gif ממ..לילה טוב לכולם (למרות שאני לא הולכת לישון עדיין) ו..שרשור נוכחות שכזה. מי פה?
י ילדה ממוחזרת New member 16/7/05 #4 אני צפיתי בהאבקות (|קשוח| |-B) עם אחשלי כרגע ועכשיו אני משחקת משחק דבילי להרכיב סיכות מסיכות אחרות עו מישהו רוצה לשחק?
אני צפיתי בהאבקות (|קשוח| |-B) עם אחשלי כרגע ועכשיו אני משחקת משחק דבילי להרכיב סיכות מסיכות אחרות עו מישהו רוצה לשחק?
י ילדה ממוחזרת New member 16/7/05 #6 *נפגעת* *אוטמת את האוזניים בצמר גפן* על תעליבי אותן! *אוספת את כול הסיכות לחיקי ומחבקת אותן* אפילו יש לי סיכות מרובעות!
*נפגעת* *אוטמת את האוזניים בצמר גפן* על תעליבי אותן! *אוספת את כול הסיכות לחיקי ומחבקת אותן* אפילו יש לי סיכות מרובעות!
י יאצוק New member 16/7/05 #7 ../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif המרובעות עושות לי את זה.
G GD ROCKS New member 16/7/05 #8 אני... עכשיו חזרתי "ממסיבה" (אם אפשר לקרוא לזה מסיבה לא עשינו שם כלום סתם ישבנו ודיברנו) קיצור היה מזה כייף
אני... עכשיו חזרתי "ממסיבה" (אם אפשר לקרוא לזה מסיבה לא עשינו שם כלום סתם ישבנו ודיברנו) קיצור היה מזה כייף