ניקבע לי תור לניתוח באיכילוב

רוייקו

New member
../images/Emo29.gif ניקבע לי תור לניתוח באיכילוב

לא פחות ולא יותר: 5 במאי. עוד ארבעה חודשים למנאייאק.. רק שלא יפול על האירוזיזיון - חס וחלילה. הניתוח, אגב, לתיקון בקע לפרוסקופי בצלקת הניתוחית.. אפשר להתנחם בכך שסובחי מנתח ובמחלקה הכירורגית החדישה של איכילוב ? ממילא לא דחוף לי.. אמרתי שבפעם הבאה אני מארח ? נישתמע רוייקו

RomiVais

New member
מזל שיש לך זמן.. אחרת זה לא היה טוב

עוד נספיק לאחלת לך המון איחולי בהצלחה עד אז.....
לילה טוב רומי

פנינוש./

New member
רוייקו יקר ../images/Emo24.gif מכל - ../images/Emo23.gif

עד 4 במאי אלוהים גדול .אנו נדבר, נפגש, נצחק ונאכל נשתה ובסופו של דבר זה יגיע .תעבור את זה מהר יפה ובאלגנטיות ונשכח זה היה. שיהיה לך ולכולנו יום נפלא לכל הלומדים בהצלחה בבחינות ולכל העובדים שביננו שהיום יהיה כל כך נחמד שלא נספיק להגיד בוקר טוב יגיע סיומו ונגיד להתראות אוהבת את כלכם וחושבת עליכם רק טוב אביחיל

ronnymp

New member
לפרוסקופי ../images/Emo35.gif - לך ../images/Emo35.gif

מי יכול לנתח בלפרוסקופיה אחרי 4 פתיחות - ומה עם כל ההידבקויות
מעניין .... אבל בכל מקרה שיהיה בהמון המון הצלחה רוני

רוייקו

New member
תודה למברכים.. ו.. רוני, תתפלא אבל

דר´ סובחי וגם פרופ חרוזי, שניהם, מתמודדים עם ניתוחים חוזרים והדבקויות קשות בגישה לפרוסקופית. גמני התפלאתי אבל אפשר. כבר לפני שנה וחצי דר´ עמיר סולד אמר לי מעל גבי הפורום שהסוד הוא סבלנות ומיומנות, אבל בעיקר סבלנות. גם אמנון, זה שעבר VBG לפני 12 שנה (משתתף בפורום) עבר אצל חרוזי הכנסה של הלאפ-בנד בלפרוסקופי. עובדה. התקדמנו יפה עד לכאן, אבל אני לא בטוח שאני ממש מרוצה מתיקון עם רשת. אני לא ממש סומך על הרשת... ראית כבר כמה מנותחים עברו סדרות אינסופיות של ניתוחים על מנת לעקור את הרשתות מהמקום, שלא נדע. יאללה, אני זז לירות יעצפען. סלמאט.

1osnatv

New member
יאלללה יופי בהצלחה-הסבר../images/Emo50.gif

קודם כל שיהיה בהצלחה דבר שני עד היום אני לא מבינה מה זה בקע ? זה שבר? ולמה אני שואלת מפני שפרופסןר חרוזי שניתח אותי לפני שבוע אמר לי שהיה לי שבר גדול בקיבה ואיך הלכתי כך היום הורדתי את הסיכות ושוב חרוזי הזכיר לי את השבר הוא תיקן לי או דה האוס אז תסביר לי רוייקו מה זה ושיהיה בהצלחה

רוייקו

New member
אוסנת, הזכרת שני סוגי בקעים

מה שהיה לך, כך אני מניח, זה בקע סרעפתי: חלקה העליון של הקיבה גולש למעלה, לכיוון הוושט ופותח את השסתום בין הוושט לקיבה למעבר דו כיווני - מה שגורם לעליה של תוכן הקיבה ובעיקר מיצי קיבה חריפים לצריבה של הוושט. בקע סרעפתי ניקרא כך משום שהקיבה גולשת מעל לסרעפת. בניתוח לקשירת הקיבה עם הטבעת המתכוננת, יש צורך לתקן את את הבקע הסרעפתי קודם והמנתח מחזיר את הקיבה למקומה, מקבע אותה ורק אחר כך מכניס את הטבעת וקושר אותה. הבקע שיש לי נימצא בדופן הבטן, בצלקת הניתוחית ונוצר כתוצאה מפרידה של השרירים, עם הזמן, לאחר שנחתכו בניתוח פתוח. לא יודע למה נוהגים לכנות בקע גם כשבר. בקעים אחרים מאותו סוג יכולים להופיע באיזור הטבור ואז הם נקראים בקע טבורי ובקע שמופיע באיזור המפסעה ניקרא בקע מפסעתי. מקווה שעשיתי לך סדר בבלאגאן. רוייקו

למעלה