סופ-סופ-סופשבוע

maiky17

New member
../images/Emo29.gifסופ-סופ-סופשבוע../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? איך עבר השבוע באופן כללי? היום הכי טוב, ולמה? היום הכי פחות טוב השבוע? קניית השבוע: שיר/ספר/סרט השבוע: ציטוט השבוע: מחמאת השבוע: הצלחת השבוע: הפתעת השבוע: מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: מתחתם מישהו/ספגתם מתיחה באחד באפריל? באיזה בושם אתם משתמשים (סתם כי בא לי לדעת
]? יש לכם בובות פרווה בחדר? תוכניות לסופשבוע: בשבוע הבא, מצפה ל...:

RayoDeLuz

New member
עונה../images/Emo9.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? עבר בסדר. איך עבר השבוע באופן כללי? לא קל היום הכי טוב, ולמה? מניחה שיום שלישי בגלל שלא היה שומדבר מרגש מדיי
היום הכי פחות טוב השבוע? רביעי... מורה לשעבר שלי נפטרה מסרטן....:-\ קניית השבוע: לא קניתי שיר/ספר/סרט השבוע: שהלכת/שירי מימון ציטוט השבוע: "אף אחד לא אמר שיהיה קל כ"כ להיות לבד, אז תהני מהחיים" מחמאת השבוע: אין הצלחת השבוע: כתבתי סיפור בספרדית
הפתעת השבוע: אין מלך השבוע: אין זרקו "הידעת": הידעת שבאונטריו בממוצע נהרגים 2 אנשים מפגיעת ברק ואלפי אנשים מסרטן? (סורי שזה מדכא..) הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: מרק ברוקולי של אבא
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: אין מתחתם מישהו/ספגתם מתיחה באחד באפריל? לא באיזה בושם אתם משתמשים (סתם כי בא לי לדעת]? לא משתמשת
יש לכם בובות פרווה בחדר? לא תוכניות לסופשבוע: לעבוד בשבוע הבא, מצפה ל...: 3 שבועות עד המומלדת שלי?

maiky17

New member
../images/Emo13.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? לא זז
איך עבר השבוע באופן כללי? נורא-נורא-נורא. אני כל כך שמחה שהוא נגמר. היום הכי טוב, ולמה? ראשון-שני-חמישי. בראשון ושני עוד הייתי בגדנ"ע, ובחמישי כולם חזרו. היום הכי פחות טוב השבוע? שלישי-רביעי. הייתי כל כך לבד כאן... קניית השבוע: הממ צ'יפס במקדונלדס? שיר/ספר/סרט השבוע: נדבקתי ל"come together" של הגדולים מכולם
ציטוט השבוע: "זה נראה לך הגיוני שאני אקרא למישהו סקוצ'ברייט והוא יקום ויעקם לי את היד?!" מחמאת השבוע: "אנחנו מתגעגעים אלייך, הגדנ"ע זה לא אותו הדבר בלי החיוכים של מאיה"
הצלחת השבוע: הממ הצלחתי לפרק ולהרכיב M16
הפתעת השבוע: שיש לי וירוס ואני צריכה לחזור
מלך השבוע: החבר, ועוד ידיד ממש ממש טוב שלי שאמר את מחמאת השבוע
זרקו "הידעת": הידעת? וירוסים sucks הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הכנתי מרק תירס
המומחיות שלי
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: התחלתי ללמוד לתיאוריה מתחתם מישהו/ספגתם מתיחה באחד באפריל? ספגתי - חברים שלי אמרו לי שאחד הידידים ספג כדור במטווח
באיזה בושם אתם משתמשים (סתם כי בא לי לדעת]? sexy212 יש לכם בובות פרווה בחדר? המוווווון! תוכניות לסופשבוע: להיות עם אנשים חיים ונושמים שלא קוראים להם אמא
בשבוע הבא, מצפה ל...: ביתספר!!!

יווו כמה שחיכיתי לשרשור שלך ../images/Emo9.gif

כל הכבוד על ההקפדה
עד כמה מהר עבר השבוע? כרגיל, ממש מהר במיוחד שהשבוע הייתי באמת עסוקה מאוד
איך עבר השבוע באופן כללי? לא רע, למרות שהרגשתי קצת לא טוב השבוע והייתי מאוד עייפה. היום הכי טוב, ולמה? אתמול, כי סופסוף אחרי שבוע שבקושי ראיתי את הבחור, בילינו ביחד הרבה
היום הכי פחות טוב השבוע? הממ... יום ראשון, שהבחור הגיע אחרי חצות הבייתה
קניית השבוע: הממ... חולצה ממש מיוחדת שראיתי ולא התאפקתי
שיר/ספר/סרט השבוע: הממ... ג'ונו נחמד וגם ראינו אתמול את "קדימה תעביר את זה אחורה" שהוא קצת מוזר אבל נחמד ביותר
ציטוט השבוע: "אין לנו מה לאכול בבית"- שירי בהתקף זעם כי לא היה מה שרציתי לאכול בדיוק
מחמאת השבוע: הממ... לפורום המקסים שלי שגודל ומתפתח בזכותכם
הצלחת השבוע: הממ... סיימתי את הפרק התיאורטי בעבודה ענקית שצריכה להגיש ושלחתי לבדיקה כבר אצל המרצה שלי וזה הישג כי זה היה ממש מעצבן והמון עבודה וחששתי שלא אצליח לכתוב הרבה ובסוף יצאו 12 עמודים
הפתעת השבוע: הממ.... המרצה שלי שהתעוררה לתחייה והחליטה שחודשיים אחרי תחילת הסמסטר הגיע הזמן לבדוק עבודות שהגשנו ממזמן ולתת לנו ציונים חחח מלך השבוע: הבחור שקיבל בונוס כי נבחר לעובד מצטיין בחברה שלו
זרקו "הידעת":המממ.. אין לי הפעם, סורי
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: המממ.... לא עולה לי משהו מיוחד. הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: סיימתי את החלק התיאורטי בעבודה, עזרתי לגננת המאמנת שלי ובאתי להחליף אותה אתמול לחצי יום, אני עומדת לרסס את הדירה היום כי יש התקפות נמלים וחרקים אחרים לאחרונה בגלל המזג אוויר. מתחתם מישהו/ספגתם מתיחה באחד באפריל? האמת שלא... אני גרועה בזה
באיזה בושם אתם משתמשים (סתם כי בא לי לדעת]? סקסי 212
והיה לנו סיפור עם זה, הבחור קנה לי בחו"ל ובסוף כשחזר היו מלא מבצעים בארץ על הבושם במחירים ממש זולים וממש התבאסנו מזה, אבל לא יוכלנו לדעת
יש לכם בובות פרווה בחדר? הממ... יש כלואות בשקית מלא, אני מכורה קשות למכונה של הבובות
והכל מחכה לגן שאני עוד אפתח
. תוכניות לסופשבוע: אתמול הלכנו לאכול צהריים בספגטים ואז הלכנו לראות סרט ובערב אני נרדמתי די מוקדם והוא שיחק במחשב, היום אנחנו מרססים את הבית ואז הולכים לצהריים אצל ההורים שלי. בשבוע הבא, מצפה ל...: לימודים, גן, לימודים, גן, שיעורים פרטיים.. די משעמם
סופשבוע נפלא

למעלה