סופ"ש

maiky17

New member
../images/Emo29.gifסופ"ש../images/Emo13.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? איך עבר השבוע באופן כללי? היום הכי טוב, ולמה? היום הכי פחות טוב השבוע? קניית השבוע: שיר/ספר/סרט השבוע: ציטוט השבוע: מחמאת השבוע: הצלחת השבוע: הפתעת השבוע: המלצת השבוע: מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: סיפורים כלשהם על יום השואה? משפחה, טקסים, מה שמתחשק לכם
ויום הזיכרון? תוכניות לסופשבוע: בשבוע הבא, מצפה ל...:

מישהו שם ../images/Emo23.gif למשהו שונה../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? האמת שדי מהר
איך עבר השבוע באופן כללי? היה שבוע לא רע, למרות שאני קצת חולה
היום הכי טוב, ולמה? הממ... היום
, למרות שלא הרגשתי משהו בילינו ביחד וזה היה נחמד, קניתי מכנסיים חדשות שממש רציתי בפוקס
היום הכי פחות טוב השבוע?הממ... אתמול- יום מבאס כזה, ממש הרגשתי רע
קניית השבוע: מכנס לבן שזור בחוטי זהב שקניתי בפוקס ואפילו במידה 36 שכבר חשבתי שאני לא אגיע אליה שוב
שיר/ספר/סרט השבוע: רישיון לחתונה, עם רובין וילאמס, מומלץ בחום
ציטוט השבוע: הממ, לא עולה לי משהו שווה ציון בפורום
מחמאת השבוע: לבחור שלי- פשוט אין עליו
. הצלחת השבוע: הגשתי את עבודת הגמר שלי
הפתעת השבוע: הממ... שהצלחנו לנקות ביחד את הדירה מבלי להרוג אחד את השני
המלצת השבוע: פעם בשבוע להשכיר סרט די וי די, או לראות בוי או די או בקולנוע ופשוט לנקות את הראש
מלך השבוע: הממ... הגננת שלי
- סתם ככה כי היא מלווה אותי ומייעצת ומאוד תומכת וכיף שיש לנו קשר כזה. זרקו "הידעת": לא עולה לי בראש, סורי
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ... קיש פטריות שהיה ממש סוף הדרך, אכלתי במסעדה. הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: תמכתי בחברה מהלימודים, סיימתי כמה דברים חשובים. סיפורים כלשהם על יום השואה? משפחה, טקסים, מה שמתחשק לכם- הממ, רק שקצת התרחקתי השנה מזה, בלי סרטים, בלי טקסים וזה בניגוד לשנים אחרות. ויום הזיכרון? יום קשה לי באופן אישי, למרות שלשמחתי לא עברנו דבר שקשור לזה, פשוט זה כל כך קרוב וממשי. יום עצוב וכואב. תוכניות לסופשבוע: ניקינו את הבית, ורק נותר לראות די וי די שלקחנו- יומני האומנת, לנוח הרבה, לחגוג שנתיים ביחד
ולסיים כמה דברים ללימודים. בשבוע הבא, מצפה ל...: כיף עם הילדים בגן
שיהיה סופשבוע קסום ונפלא

ואם אתם גולשים דרך המערכת החדשה...

תוכלו לראות שהאדמנו פה גולשת מיוחדת שתורמת המון לפורום שלנו ושאין על פינת סופשבוע שלה

maiky17

New member
../images/Emo2.gif

אני??? אדומה??? איזה כבוד!! תודה רבה שירי - את מלכה
[ותאמיני לי שאני נהנית מהפינה הזו לא פחות מכם
]

מה שמגיע- מגיע ../images/Emo24.gif

ולך בהחלט מגיע- את כל כך משקיעה ואיכפתית ותורמת מכל הלב לפורום.

maiky17

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חשוב שכולכם תדעו שאני נהנית מאוד לתרום לפורום, ועושה את זה בהמון המון כיף ואהבה

maiky17

New member
../images/Emo29.gif

עד כמה מהר עבר השבוע
מאוד-מאוד-מאוד מהר
איך עבר השבוע באופן כללי
היה עמוס מאוד בלימודים
היום הכי טוב, ולמה
היום היה יום הכנה למתכונת, אז נשארתי בבית
היום הכי פחות טוב השבוע
יום שלישי בערב ויום רביעי. יום השואה מאוד קשה לי, במיוחד מאז שסבא&סבתא&סבא נפטרו. אז צפיתי ב"רשימת שינדלר", סרט קשה מאוד לכל הדעות, ואז הגיע החלק הקשה באמת - קלטת ההנצחה של סבתא. בשנה שבערה צפינו בקלטת של סבא. אני מתגעגעת, מאוד מאוד.
קניית השבוע: אוכל סיני
שיר/ספר/סרט השבוע:
שיר - "i'll be there for you" - bon jovi
ספר - "כל מי שנחשב" - לורן וייסברגר
ספר - "רשימת שינדלר".
מרגש וחשוב.
ציטוט השבוע: מורה לערבית (מנסה לשכנע את אחד התלמידים להצטרף למגמה): "תירשם לערבית
" התלמיד: "אבל אני לא אוהב ערבית..." המורה: "נו, אז מה, אתה לא צריך להתחתן עם זה
"
מחמאת השבוע: החמיא לי האדום ששירי הלבישה לי
הצלחת השבוע: הולך לי טוב בערבית, והצלחתי להבין חלק מהדברים על המנוע
הפתעת השבוע: האדום החדש
המלצת השבוע: אל תלמדו ערבית. לעולם.
מלך השבוע: שירי
מנהלתנו האהובה
זרקו "הידעת": הידעת
ערבית זה נורא, ותיאוריה אפילו יותר
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: ממולאים של אמא
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: חרשתי. המון.
סיפורים כלשהם על יום השואה
משפחה, טקסים, מה שמתחשק לכם
סבא, סבתא וסבא. והטקס היה מאוד מרגש. בכיתי קשות
ויום הזיכרון
אח של אבא נהרג בקרב ברמת ארנון, לרגלי הבופור, בשנת 1980, אחד הקרבות המקדימים למלחמת לבנון הראשונה.
תוכניות לסופשבוע: לחרוש לערבית (מתכונת ביום א'
) וקצת תיאוריה(
)
בשבוע הבא, מצפה ל...: 4.5 - מתכונת בערבית (1 יח"ל + 2 השלמה ל3 יח"ל)
6.5 - ערב יום הזיכרון
7.5 - יום הזיכרון + ערב יום העצמאות
8.5 - יום העצמאות
9.5 - יום הכנה לתנ"ך
11.5 - מתכונת בתנ"ך
12.5 -
יום הולדת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Russet

New member
מותר גם לקטר טיפה?..

עד כמה מהר עבר השבוע? מהר מדי, ללמוד ל2 מבחנים ולעבוד זה לא קל איך עבר השבוע באופן כללי? היה גרוע, במיוחד לקראת סוף השבוע היום הכי טוב, ולמה? היום, פשוט כי ישנתי אתמול טוב ובניגוד להרבה שבתות אני מצליחה ללמוד היום היום הכי פחות טוב השבוע? חמישי ושישי- ביום חמישי היה אמור להיות לי מבחן, המרצה פשוט שכח להגיע עם השאלונים, ביטלו לי הדרכה במרכז והתברר לי שמבחן שהגשתי למזכירת המחלקה לא הגיע למרצה וכמובן שלא היה לי גיבוי מלא על המחשב אז התחלתי מהאמצע שוב. חרא של יום.. אתמול פשוט היה יום קשה בעבודה קניית השבוע: מתנה כיפית לחברה שלי- היא ממש שמחה שיר/ספר/סרט השבוע: אבטחת מידע של חברת SAP... ציטוט השבוע: לא עולה לי אחד כזה מחמאת השבוע: הבוס של ידיד שלי כשהתקשר וראיין אותי טל', הוא סיפר לי כמה ידיד שלי החמיא לי הצלחת השבוע: לעבור שישי שלם כמעט בלי לריב עם החבר שלי.. הפתעת השבוע: כנראה הפתעה לא טובה- ביטול של המבחן שלמדתי אליו כ"כ הרבה המלצת השבוע: לנוח, המון, לשתות המון מלך השבוע: אמא שלי, היא מלך.. זרקו "הידעת": שכלבים מחפשים מקום שקט כשהם מרגישים שהם הולכים למות, אנחנו שומרים על כלב שיחלים מנשיכה שקיבל ובדיעבד גילינו אתמול שיש לו מחלת מעיים קשה, רק אז הבנו למה הוא כל הזמן מתחבא ובורח בטיולים הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: אורז עם חזה עוף בתיבול פיקנטי הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: התחלתי ללמוד כדי להתקבל לעבודה מכניסה יותר סיפורים כלשהם על יום השואה? משפחה, טקסים, מה שמתחשק לכם כ"כ לא הרגשתי את יום השואה השנה, בד"כ אנחנו לומדים ואז ישנה הפסקת לימודים מסודרת וטקס, אבל לפני המבחן לא יכלתי ללכת לטקס במיוחד ויום הזיכרון? אבא שלי תמיד אומר שאנחנו צריכים להודות על מזלנו שהוא תמיד חוזר שלם מכל המלחמות תוכניות לסופשבוע: לומדים, אפשר אחרת? בשבוע הבא, מצפה ל...: נסיעה, סופסופ טסים לסופ"ש!

למעלה