סקר שינה

../images/Emo29.gif סקר שינה

תותוש מגיל 0 נוראי בעניין שינה. סבלתי ואני עדיין סובלת מכך. לא יותר משעתיים-שלוש של שינה רצופה ויש הרבה לילות של לא יותר משעה. נראה לי שחלק מזה זה באשמת הנעליים. הן לא לוחצות או מכאיבות אבל בכל פעם שהוא מסתובב הן מעירות אותו שלא לדבר שמדי פעם נתקעות בין הסורגים. כמובן שאינני יכולה להוריד אותן לכמה לילות כדי לבדוק זאת. אז מעניין אותי איך זה אצל אחרים. איך התינוקות שלכם ישנים בלילה?

כתבת לי לא לכתוב על זה ../images/Emo67.gif

(הבוקס מזכיר לי התפוצצות מצחוק). אנחנו לא ישנים שיש גזים. אבל אושרי קם לרוב כל שעתיי-ארבע שעות, אין לצפות מראש איך מתי ולמה.

גם אצלנו אבל כבר לא היה נעים לי...

לקטר, מאז לידתו של תמיר לא היה לילה אחד רצוף בעצם היה רק אחד או שניים שהוא ישן... כל פעם הוא מתעורר בגלל משהו אחר, פעם חשבנו שזה בגלל אי הנוחות של הגבס, אבל מה היום??? יש לציין כי בשני הלילות האחרונים יש שיפור קל, הוא מתעורר ר ק פעם - פעמיים בלילה, וזה לדעתי בגלל שהחלפנו את מיקום המיטה. לבעלי יש בת דודה שמבינה קצת בפנג שווי או איך שכותבים את זה, והיא הציעה לי להעביר את המיטה שהייתה ליד הדלת אל פנים החדש, ומעניין שזה באמת שיפר במקצת את המצב, תנסי, אבל מעניין לשמוע את שאר התשובות....

לא בטוחה שזו הסיבה ../images/Emo3.gif

גם אני ניסיתי להזיז את המיטה וכלום. ושני לילות זה לא קנה מידה למרות שאני ממש מקווה בשבילך שזה אכן השתפר.

היום קטע מוזר

אושרי כנראה גדל מישום שהוא ישן שעתיים בצוהוריים ובערב עוד שעה, וזה בנוסף ל 20 דקות בבוקר. אך אם רק הייתי מנחשת שהוא יישן פעמיים כל כך הרבה זמן... העיניים שלי נעצמות.

שינה

זאת נילי וחזרתי אם שפ משתמש חדש יש לי כמה שאלות אך קודם כל תגובה, מי ישן ? רועי עד היום מקסימום שהוא ישן רצוף זה 5 שעות וגם זה אם הוא באמת עייף ולא ישן כמעט במשך היום גם לדעתי זה פעם גזים פעם הגבס ופעם יקיצות טבעיות שהוא מוצא את עצמו במיטה לבד ועכשיו לשאלות... 1. אני רוצה להוסיף תמונה מאוסף תמונות שלי במחשב וזה לא עולה לי יש בעיה או אולי אני לא יודעת איך? 2. טני רוצה להוסיף גם את הסיפור של רועי במאמרים אבל אני שוב לא יודעת איך אשמח אם תענו לי במהרה שתוכלו לדעת מי אנחנו יותר טוב ועוד דבר אני בטוח יפיץ את הפורום הזה בכל מקום אפשרי נילי

שלום מתוקה

איזה יופי לקרא אותך שוב. האלאת תמונה: לכי ל"גלריות" (בפס הכחול למעלה תראי קישור"), בחרי למטה ב"הוספת קובץ", בדקי שכל הפרטים במקום, (לא חייבים לינק), בדקי גם שהקובץ לא כבד מידי- אני לא בטוחה אבל אולי יש הגבלה. לחצי על שלח ואז שוב על אישור. את הסיפור של רועי צרפי כאן והמנהלות יוסיפו למאמרים. מחכה לקרא. דרך אגב אפשר לשאול איפה אתם מטופלים? לילה טוב עידית

ברשותך משרשרת את התגובה ...

לשאלה של אמא של תותוש קודם כל אני שמחה שחזרת עלינו ותהיי מוכנה לסייע לנו להפיץ את הפורום, זה כל כך חשוב במיוחד להורים שבדרך שהתגלה באולטראסאונד שיש להם ילד עם קלאב פוט. תזכירי לי בן כמה רועי. אולי באמת יש קשר בין ילדי קלאב פוט לחוסר שינה?, מעניין לראות אם יש חומר על כך.... לילה טוב אורית

הסיפור שלנו

לילה טוב בנות הסיפור שלי רועי בן החצי שנה שונה בהרבה מהטיפול שרובכם עוברות עם ילדכם רועי מהרגע שנולד 12 שעות אחרי היה כבר מגובס עד גיל שלושה חודשים שהרופא אמר לנו שיש עובר(יותר מידי תיקון) וכך מביקורת לביקורת במשך שלושה חודשים ניסינו קודם כל סד שכל הזמן נפל ופיזוטרפיה להארכת הגיד מכייון שרק זאת נשארה הבעיה כלומר שלושה חודשים הוא היה בלי גבס בשבוע שעבר הרופא שלנו (דרך אגב אנחנו מטופלים אצל רופא מסורוקה שבא עם שיטות מארה"ב והוא היחידי שעושה בעצמו את המניפולציה) אמר לנו שנחזור לגבס לאיזה חודש חודש וחצי וננסה בעזרתו להאריך את הגיד אם לא ,נעשה ניתוח שאין לי עדיין מושג איך הוא עושה אותו אבל מה שכן הוא אמר לנו שאח"כ נצטרך כנראה נעל מיוחדת (לא דיבר על נעליים צמודות) או סד.

תודה על הסיפור

ממליצה לך בחום לקרא על שיטת פונזטי. זה הזמן הקריטי לשאול את הרופא שאלות בנושא, ולפי מה שכתבת הוא בהחלט מטפל או נעזר בשיטה, השאלה היא עד כמה הוא נצמד לפרוטוקול של ד"ר פונזטי. יש במאמרים שתי כתבות המתורגמות לעברית. 1. מידע שפונזטי כתב להורים. 2. שאלות נפוצות ותשובות. בקצרה אכתוב כי השילוב של מניפולציה וגיבוס ע"י רופא המנוסה בשיטה, (רק רופא מנוסה יכול לעשות את המניפולציה, לא פיזיוטרפיסט למשל) במשך כ 6 פעמים, מביא לתיקון של זוית כף הרגל. את הארכת הגיד לרב עושים ע"י ניתוחון קטן בהרדמה מקומית- תוכלי לקרא את המאמר של רחליקה הגיבורה ומתן המתוקה. הבעיה אינה לישר את הרגל, הבעיה היא לשמור על היישור -יש נטייה לרגל לחזור עד גיל שלוש-חמש) ולכן חובה לנעול את הנעלים המחוברות בבר. לפונזטי יש ניסיון של כ50- שנה בטיפול הזה. את הבר נועלים עד גיל 3 לערך כאשר מספר השעות יורד בהדרגה. לדעתי קשה יותר להסתדר עם הגבס בגיל חצי שנה מאשר עם הנעליים. אחרי הניתוח להארכת הגיד צריך להיות שלושה שבועות רצוף בגבס ולאחר מכן שלושה חודשים 23 שעות ביממה עם הבר. תוכלי לקרא המון חומר באתר של אושרי. אמליץ לך לקרא את "מה זה ק"פ" וחלק מרשימת הניספחים. זה על קצה המזלג. לילה טוב
ואיזה יופי שיש לנו אותכם בסורוקה. עידית

איזה יופי שיש לנו נציגה בסורוקה

ואם אפשר לשאול-איך הגעת לפורום? מאוד מעניין מאיפה אנשים שומעים על הפורום. לגבי הטיפול-כדאי לקרוא, לבדוק ולהשוות ואם צריך אז לקחת חוות דעת שניה. ואצרף את הסיפור שלכם למאמרים.

תודה

תודה על המחמאות , זאת תמונה של רועי בן חודש וחצי וחבל רק שלא כ"כ רואים אבל היו לו ממש קוצים מסודרים כאילו העמידו אותם עם ג'ל

יקיצות

מאז שיותם נולד (4 וחצי חודשים) לא ישנתי לילה שלם, האמת עוד מתחילת ההריון. הוא יכול לקום אחרי 10 דקות ביום, ובלילה הוא מתעורר כל שעה/ שעה וחצי. אני כבר סהרורית בעבודה... אני מחכה לגיל 5 חודשים, אז ניתן לו תוספת דייסה, אולי זה יעבוד. מה שבטוח זה, שכשאפסיק להניק, משה יקום אליו על מנת שלפחות לילה אחד אוכל לישון רצוף...

אני ממש מיואשת ../images/Emo10.gif

הלילות הופכים להיות נוראים יותר ויותר. הוא בן שנה ורבע ושכח מה זה לישון לילה. אתמול מ-12 עד 2:30 הוא לא רצה לישון ובכה ללא הרף. ואז ישן 3 שעות והתחלנו את היום ב-5:30. למזלי אמא שלי מטפלת בו בבוקר ואני משלימה שעות שינה. אחרת הייתי מתמוטטת. ואני מיואשת. מתי יהיה לנו לילה נורמלי???

למעלה