../images/Emo29.gifעדכון שבועי 7#-קצת באיחור../images/Emo29.gif
פנייה אישית..
שלום לכל משתתפי הפורום. התלבטתי הרבה אם לכתוב עדכון בכלל השבוע מכמה סיבות. סיבה ראשונה היא שאתם במילא לא מגיבים לעדכון (למעט מעט צדיקים שכן..
) ואלוהים יודע אם מישהו קורא אותו בכלל
..וסיבה שנייה זה שהעדכון של שבוע שעבר עדיין הופיע (עד היום) בעמוד הראשון של הפורום..לי אישת נראה מיותר לכתוב עדכון כשאין כל כך מה לעדכן.. לכן אני מתייעצת איתכם..(אלה שקוראים את העדכונים..) ורוצה לדעת האם אתם בעד להמשיך במסורת העדכונים השבועיים או לא. שתדעו שלכתוב עדכון לוקח לפחות חצי שעה וזה דורש השקעה רבה ממני אני עושה את זה בשמחה אבל אם זה לא ממש מזיז לאף אחד אז למה לי לטרוח...
מוקדש למשתתפי הפסיביים
ת-ג-י-ב-ו-
בפורום נפתחים מידי יום דיונים מעניינים שקשורים בכם המלצרים ומעט אנשים מגיבים וחבל..זה לא מספיק לקרוא מרחוק כי ככה הפורום פשוט לא זז..תראו שאתם תגיבו ומישהו יגיב לכם השירשור יתארך ויתארך ויגלוש לנושאים אחרים ויהיה מה לקרוא בפורום. הוא יתחדש יותר מהר ולכם יהיה יותר כיף להכנס ולקרוא כל פעם דברים חדשים.. עבדתם
יפה
תכתבו איך עברה עליכם המשמרת חוויות מיוחדות..(ובמקצוע כמו מלצריות תמיד יש) ובכלל מה שלומכם... השבוע בפורום
"פני בובה" באה לשפוך את ליבה על מישהי שהשאירה טיפ לא מכובד..כמובן שהדיון התפתח לדיון טיפים אמיתי, ואתם עדיין יכולים להגיב..
"שוקולית של עלית" סיפרה על כאבי פרקים, קורה במיוחד לעובדים עם מגש..נקווה שיעבור לך מתוקה..
גם שירשור סלבריטי נפתח השבוע, מחכה לשמוע עוד סיפורי סלבריטאים למינהם..
"פני בובה" פתחה שירשור על "לויאליות"..לא הרבה הבינו בידיוק למה את מתכוונת..אבל בסוף איכשהו הסתדרנו..
"מרוויחים טוב במקדונדלדס?"-אין לי מושג איך זה קשור למלצרות אבל בינינו..מי מאיתנו אכן לא התחיל את ה"קריירה" שלו במקדונלדס או בורגראנצ'ים למינהם..
(אני כן..
)
עניין ההתלמדויות עלה השבוע ושאלו כמה התלמדויות זה "בסדר". אז האמת שום התלמדות תכלס זה לא "בסדר" אבל זה מה יש ואני אישית לא מכירה אף מסעדה בת"א שלא מבקשת לפחות 3 התלמדויות בחינם..ככה זה וגם אני עברתי את החלק הלא כ"כ נעים..לטווח הארוך זה משתלם..
אני שאלתי אתכם מה קורה כשאתם חולים ואם יש לכם מחליפים בעבודה זה הזמן לכתוב כי השירשור עדיין מאוד קצר..
לבוש חושפני..לא בבית סיפרנו?? אתם מוזמנים להגיב על השירשור שפתחה "דירטי אנג'ל" בנושא.
jungle girl פוטרה מהעבודה זה הזמן לשירשור ניחומים קטן...אז יאללה לעבודה..
פינת המחמאה הקטנה..
והפעם ל"champ" שלא מפסיק להגיב ולפתוח מלא שירשורים וגורם לי להרגיש שיש עוד מישהו בפורום חוץ ממני...
, תמשיך ככה..
פינת הדנדשים
סופרשיפ
slow sprinter
BOBO
אל דופא
ברוכה הבאה והתמכרות נעימה לכל החדשים..
פינת השיווק
אתם בטח שואלים מה זאת הפינה הזאת
ובכן אני רוצה לפתח את הפורום ולכן מבקשת ממכם לספר למלצרים שעובדים איתכם חברים מלצרים ומכרים על הפורום..אתם לא חייבים לגלות את הכינוי שלכם תביאו אנשים חדשים לפורום כדי שנהייה פורום מס' 1 ב
הכתובת המקוצרת של הפורום היא: http://forums.tapuz.co.il/meltsarut תדאגו להפיץ אותה..סומכת עליכם.. זהו לשבוע..(בסוף יצא די ארוך..) זמן כתיבת העדכון=50 דק'..(סתם שתדעו..) ואל תשכחו לסמן
בעד עדכון שבועי כל שבוע ו
נגד... כל מי שמחשיב את עצמו כחבר פורום מלצרים ומלצריות מוזמן להגיב
תודה מראש..
שלכם ב
GET WELL