ערב טוב

meytula

New member
../images/Emo29.gifערב טוב

לכל הנעלמים\נרדמים\עסוקים וכו..

meytula

New member
ערב טוב../images/Emo9.gif

המלאך הקטן מדהים|מואהב|אני מכורה אליה ,היא התחילה קצת לסבול מגזים אבל ממש בקטנה ,חוץ מזה ילדה למופת בטח כבר נשתם כולם למיטה

ערב טוב מיטל ../images/Emo24.gif

איך היה לך היום בלי דניאלי, הצלחת להתרגל?
זוכרת ששלחתי את הגדולה בפעם הראשונה לגן, היא עשתה לי סצנה כזו קורעת לב, שישבתי מחוץ לדלת הגן ומיררתי בבכי......(בעוד שהיא תוך חמש דקות שכחה מקיומי
). יש יתרון לגיל של דניאלי במקרה הזה. לא מבינה היום איך היה לי זמן לצפות ב 24/7.......יש לי המון דברים לעשות, מי עשה אותם משך חודשיים ? מוזר.
http://www.youtube.com/watch?v=_UKh9zszngc

noaxxx

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב לכן ../images/Emo60.gif

לגבי המשפט האחרון שלך....
היה לי כזה עומס בזמן התכנית, שאני כבר לא יכולה לספור כמה לילות לבנים העברתי עם הוילה המטופשת הזו
ודווקא עכשיו הכל נרגע...

thisisme4

New member
וואו - ימי הוילה.. איזו תקופה מאושרת :)

אני לא צוחקת... אני ממש אוהבת את התוכניות האלה.. טוב.. האח הגדול ואת זאת. פשוט לראות אותם 24 שעות ביממה. להתנתק מהעולם האמיתי, לחיות בעולם שלהם. איתם. הכי כיף, בטוח. זה כזה ללכת בלי ולהרגיש עם... הם נהיים החברים שלך, אתה צוחק איתם, בוכה איתם. (טוב לא באמת בוכה איתם, יותר צוחק עליהם) סתם נו.. זה כיף כזה.. חבל שצריך לחיות בעולם האמיתי.

JasPoint

New member
מאושרת זה קצת הגזמה, אבל אני מבין למה את

מתכוונת.. אגב איזה מוזר להיתקל בהם ברחוב.. ראיתי את אורטל ואורן שבוע שעבר. אתה מרגיש כאילו אתה מכיר אותם אבל הם בכלל לא יודעים מי אתה... כמובן שלא ניגשתי אליהם, אני לא מאלה שמציקים. לא שהיה לי מה להגיד להם.. הספקתי לשכוח כל מה שהתרחש שם שתי דקות אחרי הגמר

meytula

New member
צלילוש../images/Emo24.gif

היום היה לי קשה ,אומנם לא כמו אתמול אבל הקושי עדיין קיים,אני ממש מתגעגעת וקשה לי עם העובדה שאני משאירה אותה ככה,למזלי אני יודעת שהיא בידיים טובות וזה מרגיע אותי המון..חוץ מזה שכשתגדל ואכנס חזרה לעניינים בעבודה אני אקח אותה מידי פעפ איתי ויש לי גם פגרה מידי פעם אז נסתדר. זה נשמע לי משהו בלתי אפשרי כרגע
נו בטח הם שוכחים תוך דקה כשרואים את ארגז החול
אני למזלי זה נפל לי על תקופת ההריון וגם אני לא תמיד מבינה מה?איך?למה עשיתי את זה לעצמי
לילה מקסים שיהיה לך

בוקר אור ../images/Emo13.gif

הקטנה שלי הייתה בת שנה וקצת כשהלכה לגן, עד אז טיפלה בה הסבתא שלי (כן, כן) במסירות רבה. זה מאוד קשה....ועם כל ילד חושבים שמתחשלים אבל לא. זה קשה בכל פעם מחדש, זו הבשורה הרעה. הבשורה הטובה - בסוף מתרגלים למצב, גם הם וגם אנחנו והידיעה שהיא בידיים טובות היא הכי חשובה. אני יודעת איך הספקתי הכל, ישנתי מעט מאוד
(איזה טימטום...) המשך יום מעולה, לך עם הכלות (וואי, כמה סבלנות את צריכה
) ולי עם ההכנות לערב חג, משום מה החליטו מאחורי גבי שאני מארחת את כולם אצלי......קבעו שעה ומי מכין מה והם באים, אז אני בכוננות היום ומחר.
ולכולם, יום נעים

meytula

New member
אורחים בהזמנה../images/Emo6.gif

לי דווקא היה בא לארח אבל אימא שלי קבעה עובדה שאני עייפה ושהיא רוצה שנבוא אליה,אצלך אני רואה שמזמינים את עצמם,אחלה של אורחים
סבלנות של פיל,צריך גם לדעת להרגיע אותן וזה בעיקר החלק הקשה,כמה אנרגיות אני מוציאה רק על זה,פסיכולוגיה קטן עלי
כן אה,זה גם לא נהייה קל עם השנים ..עכשיו היא עוד בבית עם חמותי ועל גיל שנה היא תהייה עם מטפלת וכשתלך לגן אני בכלל אשתגע אבל אין מה לעשות אלה החיים,העיקר שיהיה להם טוב
חג שמח יקרתי
בנתים סוכה והכל??

זה בעלי והשטויות שלו ...

"נעשה על האש, את לא צריכה לעשות כלום"...
הכלום הזה כולל עד עכשיו נקיונות, קניות וכמובן הכנה של סלטים ועוגות.. ברגעים אלו הוא בונה סוכה על הגג.....אתמול הביא סכך באחת בלילה מאיזה רב......
הקטנה מכינה קישוטים, הגדולות דיי אדישות לנעשה מסביב..
. שמעי, את צריכה כלות כמוני, כלומר כשהייתי כלה, שום דבר לא באמת עניין אותי, את השמלה קניתי בחנות לשמלות כלה שהייתה בבנין בו עבדתי כדי לחסוך לעצמי חיפושים וכיתות רגליים, חושבת ששכרתי את השמלה השניה שמדדתי, את הדי.ג'יי לא שמעתי מעולם (סמכתי על בעלי שהוא לא יעשה בושות, אבל הוא עשה- טעה בשם שלי, פעמיים..חחח), הצלם היה חבר של חבר שעשה לי וידיאו ...על האיסטור ולהקתו...הכניס קטעים מסרטים מצויירים..החמיץ רגעים חשובים...אנחנו צוחקים על זה היום.. את האולם סגרנו תוך יומיים מיום ההחלטה על חתונה ובאופן כללי הייתי דיי אדישה לנעשה, העיקר שזה יהיה מאחורי, כל הוואג'אראס של ההכנות עשה לי גירודים בגוף, אז נתתי לבעלי להתעסק בזה, יומיים אחרי החתונה חזרתי לעבודה, לירח דבש בחו"ל יצאנו רק שנה אחרי החתונה מפאת חוסר זמן פנוי
. בדיעבד, הייתי בכלל מתחתנת ברבנות ועושה אולי מסיבה באיזו מסעדה למשפחה, מגוחך מה שקורה היום עם כל חתונות המילניום האלו......אנשים מוכנים להכנס לחובות והעיקר שתהיה חתונה ענקית שאף אחד עוד לא ראה... יאללה שיהיה חג שמח, הייתי בקניות היום ויש כזו שמחה באויר על חתימת העסקה, אנשים מדברים על זה בכל מקום, כל כך מרגש..

meytula

New member
הכלום הזה זה הכי הרבה עבודה..

על האש זה יותר עבודה מארוחה
איזה עוגות את מכינה?? אני בחתונה לא הייתי אדישה אבל גם לא מפלצת ,ארגנתי הכל בקפדנות אבל גם לא הפכתי את החתונה לקרקס למזלי גם הכרתי הרבה מתהחום,אז לא עבדתי בתחום.והם יעצו לי וכיוונו אותי מה הכי כדאי וטוב וזרמתי איתם לא היו לי התעקשיות על דברים,חוץ מהשימלה
והתקליטן
אין לי בעיה להגשים פנזיות לכלות כל עוד הן שפיות וזה לא קל כי רובן מאבדות את השפיות ממש בשבועיים לפני החתונה
וואו לגמרי,אושר אמיתי,סוף סוך המדינה עושה משהו גדול בעל ערך,ערך חיי אדם אין משתווה לו ,החייל הזה היה צריך לחזור הבייתה בסופו של דבר הוא היה חוזר !

זהו, נשאר לשטוף את הגג וזה התפקיד של הקטנה

כל מה שקשור לצינור ומים, זו היא
הכנתי עוגת גבינה, עוגת שוקולד ועוגת מייפל עם אגוזים. רציתי גם שטרודל...אבל תש כוחי. נראה לי שהיתרון בעבודה כמו שלך הוא שלא משעמם, כל כלה היא אחרת וזה כייף , גם להיות סוג של פייה מגשימת חלומות זה נחמד
. יש לי מכרה שעושה את זה (מפיקת חתונות) והיא מספרת סיפורים כל כך מצחיקים על חתנים וכלות, דברים הזויים לגמרי.....גם על דרישות וגם על המחותנים, לא משעמם בכלל

meytula

New member
יאמי....../images/Emo212.gif

עוגת מייפל עם אגוזים זאת העוגה האהובה עלי|מואהב| בכלל כל העוגות שהכנת ממש טעימות,מעניין מה אימא שלי אפתה
,אני הכנתי רק פחזניות להיום
לא משעמם בכלל ולרב אני נהנת,יש את הקשיים אבל בכל סוף פרוייקט אני מקבלת אנרגיות להפקה הבאה ובכלל זה מספק וממלא ,לא מבינה למה לקח לי כל כך הרבה זמן ללכת על זה,השקעתי 4 שנים על תואר בכלכלה וכל כך לא מצאתי את עצמי שם..
.זה תחום מעניין,מספק,מרתק ויש בו את כל סוגי האמוציות ..אגב זה לא רק חתונות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעלי כל לילה סובל את החפירות שלי
אין סוף לסיפורים ...ודווקא הסיפור הכי מצחיק שלי לא היה עם כלה אלא עם חתן בר מצווה

thisisme4

New member
מיטל פתחה שרשור ונעלמה :)

הקטנטונת מציקה כנראה
וואי, מי שומר עליה בגיל 3 חודשים? ישר לגן?

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קלחתי אותה,נשכבתי לצידה ונרדמנו יחד
מזל שהיא עוד לא מסתובבת אחרת הייתה נופלת מהמיטה היא לא בת שלושה חודשים,ב6/10 היא חגגה חודש ימים
אני יצאתי לעבודה מוקדם בגלל שהעסק שלי די עצמאי ובנתיים היא עם חמותי לרב ואימא שלי לעיתים רחוקות,עד שנמצא לה מטפלת חינוכית

meytula

New member
נועל'ה../images/Emo24.gifלילה נפלא../images/Emo29.gif

עייפה,מרב עייפות נרדמתי עם הקטנה,וסתם תכננתי לשכב לצידה כמה דקות ונרדמתי לשעתיים
הסופ''ש עבר סבבה,הצום היה קל מתמיד וחלך מהר מידי ויום ראשון חזרתי לעבודה סוף סוף
איך עבר לך??

noaxxx

New member
../images/Emo24.gif מיטל ../images/Emo39.gif

לי עבר בנעימים... אני לא צמה, אבל מאוד אוהבת את השקט והרגיעה של היום הזה. בשישי בערב קפצו חברים לבקר, בקטנה... בשבת התקשקשתי כאן.. וזהו, נגמר מהר מידי לטעמי
ראיתי כאן שחזרת לעבודה, את בטח בפול גז אחרי כל החופש... וקשה להיפרד מהקטנה למשך היום.. אה?! אין מה לעשות
פה זה לא כמו בכמה מדינות באפריקה... שהאם סוחבת את ילדה על הגב בתוך שק יוטה 3 שנים.. כולל הנקה לכל אורך התקופה..
יהיה בסדר

למעלה