זה בעלי והשטויות שלו ...
"נעשה על האש, את לא צריכה לעשות כלום"...
הכלום הזה כולל עד עכשיו נקיונות, קניות וכמובן הכנה של סלטים ועוגות.. ברגעים אלו הוא בונה סוכה על הגג.....אתמול הביא סכך באחת בלילה מאיזה רב......
הקטנה מכינה קישוטים, הגדולות דיי אדישות לנעשה מסביב..
. שמעי, את צריכה כלות כמוני, כלומר כשהייתי כלה, שום דבר לא באמת עניין אותי, את השמלה קניתי בחנות לשמלות כלה שהייתה בבנין בו עבדתי כדי לחסוך לעצמי חיפושים וכיתות רגליים, חושבת ששכרתי את השמלה השניה שמדדתי, את הדי.ג'יי לא שמעתי מעולם (סמכתי על בעלי שהוא לא יעשה בושות, אבל הוא עשה- טעה בשם שלי, פעמיים..חחח), הצלם היה חבר של חבר שעשה לי וידיאו ...על האיסטור ולהקתו...הכניס קטעים מסרטים מצויירים..החמיץ רגעים חשובים...אנחנו צוחקים על זה היום.. את האולם סגרנו תוך יומיים מיום ההחלטה על חתונה ובאופן כללי הייתי דיי אדישה לנעשה, העיקר שזה יהיה מאחורי, כל הוואג'אראס של ההכנות עשה לי גירודים בגוף, אז נתתי לבעלי להתעסק בזה, יומיים אחרי החתונה חזרתי לעבודה, לירח דבש בחו"ל יצאנו רק שנה אחרי החתונה מפאת חוסר זמן פנוי
. בדיעבד, הייתי בכלל מתחתנת ברבנות ועושה אולי מסיבה באיזו מסעדה למשפחה, מגוחך מה שקורה היום עם כל חתונות המילניום האלו......אנשים מוכנים להכנס לחובות והעיקר שתהיה חתונה ענקית שאף אחד עוד לא ראה... יאללה שיהיה חג שמח, הייתי בקניות היום ויש כזו שמחה באויר על חתימת העסקה, אנשים מדברים על זה בכל מקום, כל כך מרגש..