ראיתם את ההפגנה בביצפר שלי?

../images/Emo29.gif ראיתם את ההפגנה בביצפר שלי?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2877149,00.html יא' הפגינו אתמול והיום וממשיכים גם מחר! כי ביטלו להם את הטיול השנתי לאילת שהם מחכים לו כל כך הרבה זמן! זה לא צודק, וזה לא הוגן!!! ואנחנו מראים להם שהמורים הם לא היחידים שכל פעם שמשהו לא ניראיה להם הם שובתים-גם אנחנו יכולים! והיום גם השיכבה שלי-י', היצטרפה להפגנה! באנו כולנו בשחור ובלונים שחורים וחסמנו את הכניסה להנהלה! וביגלל שאנחנו "עומדים" על שלנו, אז עמדנו בשיעורים ולא הסכמנו לשבת וככה המורים לא יכלו ללמד אותנו!!! אנחנו עוזרים להם להציל את הטיול שלהם, ובנוסף לזה, גל הטיול שלנו בסכנה, גם לנו רוצים לבטל את הטיול השנתי שלנו שחיכינו לו מתחילת השנה! רנחנו רק עושים מה שלימדו אותנו-לעמוד על שלנו ולהילחם על הזכויות שלנו! ושתדעו לכם שההורים איתנו והם מסכימים איתנו ב-100 אחוז! הביצפר על הזין שלנו והמנהלת עוד יותר אחרי שהיא אמרה היום שאנחנו רק תלמידים ואין לנו זכות לכלום ואין לנו עמדה..... אנחנו נראה לה שהיא טועה ובגדול- אנחנו נעשה מהפך- עכשיו, גם המבוגרים יתחילו להקשיב לצעירים... כל החיים אנחנו לומדים מהם, עכשיו יש לנו מה ללמד אותם... מ=ל=ח=מ=ה!!!!!!!!!!!! מי שלא קופץ מורהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם צוצקים !!!!!!

מה זה מה שהמנהלת שלכם אמרה איזה מגעילה היא . מה זה אין לכם זכייות אתם רק תלמידים אתמול קראנו את מגילת האצמאות לקרת כבלת תעודות זהות והיה כתוב שם שכולם שווים בלי הבדל ובתך שזה כולל גם בני נוער כלוים בזה תלחמו בה אד בשהיה תכנה !!!!!!!!

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif ורק אצלינו בביצפר כולם

פחדנים... בהצלחה

../images/Emo29.gifטנקס =)

גם היום היינו בערוץ 22 בשעה 6 למי שראה.... וצוף אחת את צודקת שהמנהלת שלנו זונה ומה שהיא אמרה זה בולשיט אחד גדול... מה זה אין לך זכות בגלל שאנחנו תלמידים??? מה זה החרא הזה?? אמן יפטרו אותה

../images/Emo29.gif תודה מותק../images/Emo70.gif

הופענו אתמול באושרת קוטלר למי שראנ.. זה היה הביצפר שלי שהפגין...

בנקודה זו בדיוק נחסם לי חופש הביטוי

חבל, היה לי מסר מוסרי לחלחל לאומה ועכשיו החברים (הגחמנים) של מור (שחושבים שהם מלמדים את כולם משהו, כשמישהו צריך ללמד אותם לכתוב
) הפסידו אותו או במילים אחרות: נמחקתי!!!

למעלה