שירשור הפרק היומי
פרק 19

../images/Emo29.gif שירשור הפרק היומי ../images/Emo42.gif פרק 19 ../images/Emo29.gif

חשבתי שכבר פתחו , ומסתבר שלא
--- כל מה שקושר לפרק לכאן
ומה שלא ישלך לפח
שתהיה לנו צפייה מהנה

Paz Love Gal

New member
צפייה נעימה למי שרואה../images/Emo69.gif../images/Emo152.gif

לא נראלי שאני אראה... התוכנית הזאת ממש אבל ממש משעממת אותי,כבר מפרק 11 האמת XD ועוד עונה שנייה? O: וואו,NOT.

../images/Emo47.gifכלום לא משתנה חח אל תדאגי

גם אם תראי פעם בשבוע תביני הכל ועם סיכומים שלי בכלל

מה הינו עושים בלי הסיכומים שלך ? ../images/Emo25.gif

כל סיכום זה ממש פרק. אפשר גם לא לראות אבל אחרי שקוראים את הסיכום זה כאילו שכבר ראית את הפרק של היום
|סגידה|

Paz Love Gal

New member
../images/Emo6.gif ראיתי תפרק../images/Emo69.gif|זור|

נחמד
והסיכומים שלך זה ה-סיכומים.
עוד מפורום בובות ז"ל
XD כשאני אהיה בחו"ל אני אוכל לקרוא את הסיכומים שלך
ולא אצטרך להשתעמם מהפרקים
, ואשלים שעות שינה

../images/Emo47.gifתודה תודה חתימות אחכ חח סתם סתם

אני משתדל לתמצת אבל זה לא כזה יוצא,בסוף איכשהו אני ממלא את הדף בכל הפרק שלם

../images/Emo47.gifשירה כלבה נהייתה

שירה נהייתה רעה ממש מכשפה עד כדי ליפגוע באנשים שלא עשו לה כלום אין לה חיים פשוט המפגרת הזו גלי ואיתן זוג טיפשים איך הם מאמינים שמזולה הפסיכית הזו היא בכלל תעזור להם ועוד המליצו עליה לסמדר ח מירב היא כובשת במיוחד אין אין היא נוכלת מיבשת את כל מי שעומד בדרכה כולל אופיר היום ומלכה חח אלה הזו יש לה יותר מזל משכל איך השיגה את טלפון של דניאל ,תמיד מוצאת איזה תכסיס להרוס לאחרים תחיים דניאל חמודה נהייתה איזה יופי באה לאלה ואמרה לה תאמת בפרצוף חח את שרמוטה ופרחה מגיע לך לסבול מלכה ותחיה זוג מטומטמות ממש עושים אותם מפגרות אחת רוצה חוקן השניה חירשים עלק תרבות בארץ

izik79

New member
הם המליצו עליה לסמדר...

ואז, כשהיא תלך אליה, היא לא תסכים לטפל בה, ואז הם יתחילו לחשוד במזולה הזאת (שם מפגר אגב)

קרני22

New member
שיר שהיה בפרק של אתמול

לקראת סוף הפרק כשאיתן ושירה היו בחדר עריכה או משהוא כזה וראו איך שהיא מגישה את החדשות היה ברקע שיר נדמה לי של אלטון גון אם מישהו מזהה ויודע אשמח לשמוע תודה

למעלה