ToXic BoY17
New member
../images/Emo29.gifשלוםםםם לכולם../images/Emo24.gif
שלום לכם... אני רואה שהרבה דברים השתנו פה בשבוע האחרון...קודם כל שהדס פרשה מהניהול ושעכשיו הילי היא המנהלת היחידה. אממ אני עכשיו אחרי שבועיים של טירונות ונשארו לי עוד שבועיים לסיום. השבוע, בטח רובכם שמעתם, נפלו מלא טילים וקסאמים בבסיס הטירונים זיקים שבו אני עושה את הטירונות שלי. הקסאם שנפל ביום שלישי או שני נפל בכיתה ח' שזה 100 מ' מהפלוגה שלי(אני פלוגה ד')...זה ממש מפחיד אבל למזלי השבוע לא הייתי בזיקים כי המחלקה שלי היוותה תיגבור של שמירות ומטבח בצריפין-בה"ד 12... בבה"ד 12 פגשתי מלא ילדים מהשכבה שלי לשעבר שעושים שם קורס מכ"ים...אני שמרתי ביום ראשון 4 שעות בלילה הקר וחליתי...אבל למזלי קיבלתי הרבה מנוחה בגלל זה ובסופו של דבר מיום שני לא עשיתי שום דבר בבסיס ורק נחתי...היה צחוקים לגמרי וכולם שם ממש אחלה...המפקדים קצת קשוחים אבל לחלקם זה קצת עבר חח
דבר מצחיק שגיליתי זה שבמחלקה שלי יש ילד שהוא במקרה אח של עופריש חח... זהו, מחר בשעה 1 וחצי חוזרים לאשקלון לבסיס זיקים(ממש ממש ליד עזה) ואני מקווה שיהיה טוב. יהיה קצת קשה לחזור לשגרה ולאוכל המגעיל שם, כי בצריפין היה אחלה, אבל אני מקווה שהכל יעבור מהר ובשלום
שיהיה לכולכם חג חנוכה שמח ושנה אזרחית שמחה כי אני לא אהיה פה... אני עכשיו עומד לסגור שבועיים בטירונות מה-25.12 עד ה-5.1 ואני מקווה שזה יעבור מהר ובקלות ב"ה... אז יאללה כולם שיהיה חג שמח ונדבר שוב עוד שבועיים בלי נדר... אוהב את כולם
, שלכם-סהר