שלוםםםם לכולם

ToXic BoY17

New member
../images/Emo29.gifשלוםםםם לכולם../images/Emo24.gif

שלום לכם... אני רואה שהרבה דברים השתנו פה בשבוע האחרון...קודם כל שהדס פרשה מהניהול ושעכשיו הילי היא המנהלת היחידה. אממ אני עכשיו אחרי שבועיים של טירונות ונשארו לי עוד שבועיים לסיום. השבוע, בטח רובכם שמעתם, נפלו מלא טילים וקסאמים בבסיס הטירונים זיקים שבו אני עושה את הטירונות שלי. הקסאם שנפל ביום שלישי או שני נפל בכיתה ח' שזה 100 מ' מהפלוגה שלי(אני פלוגה ד')...זה ממש מפחיד אבל למזלי השבוע לא הייתי בזיקים כי המחלקה שלי היוותה תיגבור של שמירות ומטבח בצריפין-בה"ד 12... בבה"ד 12 פגשתי מלא ילדים מהשכבה שלי לשעבר שעושים שם קורס מכ"ים...אני שמרתי ביום ראשון 4 שעות בלילה הקר וחליתי...אבל למזלי קיבלתי הרבה מנוחה בגלל זה ובסופו של דבר מיום שני לא עשיתי שום דבר בבסיס ורק נחתי...היה צחוקים לגמרי וכולם שם ממש אחלה...המפקדים קצת קשוחים אבל לחלקם זה קצת עבר חח
דבר מצחיק שגיליתי זה שבמחלקה שלי יש ילד שהוא במקרה אח של עופריש חח... זהו, מחר בשעה 1 וחצי חוזרים לאשקלון לבסיס זיקים(ממש ממש ליד עזה) ואני מקווה שיהיה טוב. יהיה קצת קשה לחזור לשגרה ולאוכל המגעיל שם, כי בצריפין היה אחלה, אבל אני מקווה שהכל יעבור מהר ובשלום
שיהיה לכולכם חג חנוכה שמח ושנה אזרחית שמחה כי אני לא אהיה פה... אני עכשיו עומד לסגור שבועיים בטירונות מה-25.12 עד ה-5.1 ואני מקווה שזה יעבור מהר ובקלות ב"ה... אז יאללה כולם שיהיה חג שמח ונדבר שוב עוד שבועיים בלי נדר... אוהב את כולם
, שלכם-סהר

סהר../images/Emo24.gif../images/Emo90.gif

איך ששמעתי שנפלו טילים וקסאמים ישר חשבתי עליך!! מזל שאתה בסדר
שמחה שצברת חברים חדשים (חשוב מאוד!!
) ואת אח של עופריש
מאחלת לך שהכל יעבוד בשלום
תמיד כייף לשמוע ממך
חג חנוכה נפלא ומלא באור
אוהבת ומתגעגעת
, פז

ToXic BoY17

New member
../images/Emo13.gifיאללה שיעבור כבר...../images/Emo137.gif

שבוע וחצי-כמעט שבועיים עוד נשארו לי... ועוד מעט אני צריך לצאת כדי לקחת רכבת של 11 והאמת היא שאני לא מרגיש טוב כ"כ וכואב לי הגרון...אני מקווה שיתנו לי גימלים
חג שמח גם לך

הי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מזל שאתה בסדר
נשמע מפחיד להיות שם אם אתה שומר בלילה מתי אתה ישן?
בחיים שלי לא הבנתי את הקטע הזה...

ToXic BoY17

New member
../images/Emo136.gifאממ בעיקרון הם אמורים להשלים

לנו שעות שינה...אבל לא תמיד זה קורה... קצת מפחיד לחזור לשם...מזל שלא הייתי שם כהפצמרים נפלו...

../images/Emo24.gifסהרררר נעלמת../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

תשמור על עצמך...תעשה חיים[אם זה אפשרי...חחחחחחחחחח נו יש שם חברה טובים ו"הרבה צחוקים"] והכל יעבור...בע"ה-בשבילך בהצחלה
הדר

tutana

New member
מותק...../images/Emo24.gif

רק עוד שבועיים..! יהיה בסדר אני לא דואגת.. :p אחלה אנשים זה תמיד טוב.. :p אחלה שבוע לכולם

סהר../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

איזה מזל שאתה בסדר!זה נשמע ממש מפחיד להיות שם! נחמד שפגשת אנשים שאתה מכיר
אז בהצלחה בהמשך ותבוא לבקר

ToXic BoY17

New member
../images/Emo138.gifתודה לכולללם../images/Emo137.gif

יאללה אני מקווה לסיים עם הטירונות מהר ולחזור כבר
שיהיה לכוווולם חג שמח ושנה אזרחית טובה
ממני, סהר

HiLi88

New member
סהר../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo183.gif

איזה כיף לראות הודעה שלך
אני שמחה לשמוע שהולך לך טוב ותשמור על עצמך שם... (אם מתישהו אתה צריך מטריה אתה יודע למי לשנות
)
חג שמח ומתוק שיהיה לך

אני רוצה מטריה../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif../images/Emo90.gif

אתמול חזרתי הבייתה כולי סחוטה כי שכחתי ת'מטריה בבית
אבל זה כייף ללכת בגשם

HiLi88

New member
כן זה באמת כיף../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif

(תלוי אבל מתי וכמה גשם
) ואני אתן לך כמה שתרצי

reutc1

New member