שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo29.gif שרשור חיובי ../images/Emo29.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע מעולה לכולם

xXx Lilo xXx

New member
@_@../images/Emo29.gif

ראשון- מסיימת באחת || בטח נוסעת לבקר את סבא. || הולכת לחפש מתנה לחברה.
שני- מסיימת מאוחר
|| נפגשת עם גיאאאאאאאאאאאאא
|| גוררת מישהו לסרט.
שלישי- בצפר (יומולדת לקרן אני חושבת) - בית הפלמ"ח
|| יוצאת בערב.
רביעי- בצפר || יומולדת שלוש לשקסייייייייייייייי ^^ איך עברו להן שלוש שנים
|| יוצאת בערב.
חמישי- בצפר - הצגה.
שישי- בצפר || יומולדת לבמבה!!!!!!!!1111אחדאחד
שבת- יום נישואים לאמאבא

YoureMyHeroine

New member
~

ראשון- מבחן באזרחות. | עבודה | אימון שני- היינס | אימון שלישי- יום הורים >< | אימון וינגייט רביעי- *לא לומדת עד 5..~מתרגשת~* | אימון חמישי- הפקות תאטרון. [מפסידה אימון וינגייט ;_;] שישי- אימון | נתי {?} שבת- אימון או 2
בע.

../images/Emo141.gif

ראשון- מבחן בנביא. אוח. אולי נוסעת לדודה שלי. ~חייבת להמשיך לקרוא את הספר לבוקריפורט~ שני-לומדת למבחן בהיסטוריה עם חברות. ~ספר~ שלישי-מבחן בהיסטוריה. ~ספר~ אוליאוליאולי בעז"ה נוסעת לירושלים! רביעי-הממ. יש משו,זה בטוח. XD ~ספר~ חמישי-בוקריפורט באנגלית. מקווה לראות את סוויני טוד. שישי-אמור להיות מבחן. לא יהיה. אני אחבוט במורה.
שבת-לומדת למבחנים שאמורים להיות לשבוע הבא. XD שבוע טוב.

rachel malasa

New member
מה?!&^*&^

איזה מבחן אמור להיות יום שישי?
~לא ידעתי שלומדים יום שיש.באסה
~

בדינים. וכן,לומדים. XD ../images/Emo141.gif

הלוואי ולא היינו לומדות.
שונאת שישי. שונאת את צביה.

Emergency Exit

New member
שיננןןןןןןןןשליטע!../images/Emo41.gif שבוע טוב.

ראשון- מתמטיקה.
\ עבודה. \ שיעורים. שני- ביצפר. \ אולי עבודה. \ שיעורים. שלישי- ביצפר\ צופים. \ חזרות לצופישירון רביעי- ביצפר\ חזרות? חמישי- ביצפר. שישי- ביצפר\ חזרות\ אמאבא בחופש. שבת- צופישירוןןןןןןןן2008 טאםטאם. [למרותשהיהבעיות. נקווה שיפתר.] ביוש

מזה צופישירון? ../images/Emo110.gif

ואניי חייבת לשאול אותך שאלה - שיש לכם יום שבט [אני לא יודעת אם יש, אבל אני מתארת לעצמי] אז כאילו אתם עושים טקס וכל שכבה עושה משהו או שזה רק אנחנו? ^^

Emergency Exit

New member
הא?../images/Emo41.gif

מהזה יוםשבט. כיאלו.. יש לנו יום צופה. וטקס פתיחת שנה. ועוד המוןדברים
צופישירון זה היום הכי כיףבעולםםםם יש הופעה כזו של כל שכבה\גדוד בשבט ויש נושא נגיד הפעם זה זכויות הילד, אז כל גדוד\שכבה עושים שיר מערוץ הילדים והתפאורה כזה של מלא לוגואים של סדרות וטלוויזיות וזה, וכל גדוד\שכבה ממציא מילים משלו לשיר שהוא בחר ועושים גם מסכת [הצגה נו] ומזהמגניב
וזהו.

אוה.../images/Emo110.gif

את ל חייבת לקרוא את זה אני סתם אוהבת לחפור על הצופים וזה, הרוב פה זה שטויות, אבל באמת אני חפרתי
כמו פסטיתיים כזה... רק שפסטיתיים זה שונה כי זה כאילו כל צוות של כל גדוד עושה מחרוזת שירים וריקודים ויש תחרויות בין הגדודיםם וזה כ"כ כייף!! יום שבט זה כאילו היום שחוגגים "יומולדת" לשבט. במקרה של שבט גבעתיים [
] לכל גדוד יש משהו כזה שהוא עושה ביום שבט: כיתות ד' - עוברים בשער אש כיתות ה' - קופצים מעל בור אש כיתות ו' - צעדה שעושים בה כל מיני צורות וזה קול כזה [שנה שעברה הגדוד שלנו עשה, ובגלל שזה היה היובל לשבט הייתה צעדה מטורפת!! היה מדהים!!] כיתות ז' - הבנות רוקדות ריקוד פנסים [
חפירה
- הצוות מכין ריקוד ואז ביום שבט מחלקים לנו סטיק-לייטים כאלה ואז אנחנו היינו באמצע כזה וכיבו את כל האורות ואז לא רואים כלום חוץ מהסטיק-לייטים וזה פשוט יפיפה, אתמול אנחנו רקדנו את שלנו וזה נראה מדהים כי יש לנו צוות ממש טוב וגם היינו בגדוד הראשון בתולדות השבט שגם הבנים השתתפו (4 בנים רקדו קטע קצר כזה
) והיינו מזה באקסטזה והיה הכי כייף בעולם!!] כיתות ח' - הם בונים מבנה כזה ובתוכו הם כותבים כל מיני דברים על הגדוד ועל הצופים וזה ממש שווה, וגם קבוצה קטנה גם עושה מסלול מכשולים קשה כזה. לפני אירועים כאלה [יום שבט, פסטיתיים, עבודות למחנה] אנחנו כל הזמן מבלים בצופים [למרות שאנחנו רק חניכים] וזה הכי כייף שיש... במיוחד עם כל השכב"גיסטים שיש לנו בשבט
|גבגבות| ד"א גמלנו יש טקס פתי"ש DD: זה כ"כ כייף!!!!!

Emergency Exit

New member
גמלנו יש משו כזה עם שלבים.../images/Emo41.gif

אבל זה יום צופה נראלי אני לא זוכרת
XD וקראתי את ה'חפירה'. זה כיף לדבר עם אנשים משבטים אחרים על הצופים. אז בכיף

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- הצטרפתי למנהיגות צעירה של ביתספר D: יענו מועצת תלמידים אבל יותר שווה
שני- מבחן בלשון
. יוצאת עם דניאל
. שלישי- כלום ~,~ רביעי- מבחן בכימיה. חמישי- כלום ~,~ שישי- כלום? או שהגר סוףסוף תבוא? חח שבת- לישון D: וכל השבוע נמצא הסימן שאלה כי לפני שעה גיליתי שיש לי חום ואני מרגישה נורא ;; אבל אני כלכך רוצה לצאת עם דניאל!! והמבחן בלשון הוא בערך הכי חשוב לי ;; נו. דניאל זה הבן של המורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאז תשלחי הודעות במסנ ../images/Emo8.gif

סתםסתם. צריך להפגש כבררררררר!!#@$
ואחושלוקים זו מילה שהמציאו בשמינייה
עכשיו כולם משתמשים בזה.. כי זה כאילו אחושלוקי במקום אחושרמוטה כי שרמוטה זה לא לילדים

למעלה