שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo29.gif שרשור חיובי ../images/Emo29.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שיהיה לכם שבוע טוב

xXx Lilo xXx

New member
<_<" ../images/Emo29.gif

ראשון- מגן במחשבים - אני לא מבינה למה אני טורחת בכלל ללכת להיבחן. גם ככה אני נכשלת. או יוצאת תוך 10 דק'. || ידיד שלי חוזר מחו"ל
שני- בצפר - בוכה על מחשבים || מקבלת מבחן בספרות || מקבלת 2 מבחנים בהיסטוריה
שלישי- בצפר - בוכה על מחשבים || מקבלת תבחינה במת' רביעי- בצפר - בוכה על מחשבים || רופאה חמישי- בצפר - בוכה על מחשבים שישי- יומולדת לחברה שלי
נונה
שבת- גוססת.

YoureMyHeroine

New member
~

ראשון- מגישה עבודה בפסיכו' . | עבודה? | אימון. | שחר? | יומולדת לחברה. | ספרות. שני- בצפר? | ספרות | אימון. שלישי- מועד ב' בספרות | אימון וינגייט רביעי- שומדבר מיוחד. | אימון חמישי- רופא? | אימון שישי- סופש. שבת- סופש.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- ביתספר
שני- ביתספר
שלישי- ביתספר
רביעי- מבחן בהסטוריה! חמישי- ביתספר
- יום השואה
שישי- מבחן בפיזיקה! שבת- חופשששששששש! ליום אחד ~,~

../images/Emo210.gif שבוע מציק נורא ../images/Emo122.gif .

ראשון- יום אחרון של חופש ;-/ שני- בית ספר וסתם משעמם . שלישי- בית ספר , פעולה , מדברת עם החבר על דברים חשובים . רביעי- מבחן במורשת על מליוני מושגים [סתם לא , על 20 XD] חמישי- יומולדת לחברה
, מגישים עבודה במתמטיכיף *יאי* ><" , יום השואה אז סביר להניח שיהיה איזה טקס של בצפר וצופים . שישי- פעולה , מבחן בביולוגיה
שבת- ישנה מלללללללללללא ובוכה על זה שתכף שבוע חדש .

נסטי XD

New member
שונאת בי"ס. פשוט שונאת.

ראשון- יום אחרון לחופש!!!!!! || לסיים לקרוא את הספר באנגלית שני- בי"ס || לראות את היפיוף שלי סופסוף!!!!!!!!!!!!!!! || לעשות את הבוק ריפורט? שלישי- בי"ס || נראה לי יש איזה משו.. רביעי- בי"ס || גיטרה חמישי- בי"ס || יום השואה שישי- כלום, לישון שבת- כנ"ל

Johnni456

New member
../images/Emo187.gif

ראשון- יום אחרון לחופש
שני- בצפר
שלישי- בצפר || חוגיטרה
רביעי- בצפר || עובדת.. חמישי- בצפר || חוג ציור
שישי- עוד חופש ^^ שבת- בא לי כבר SOS

למעלה