שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo29.gif שרשור חיובי../images/Emo29.gif

~מצטערת על האיחור. לא הייתי אתמול בכלל במחשב~ ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

ראשון- היה לי מגן חוזר. (אומגד קיבלתי 75!!!!!!) || הברזתי ממתמטיקה כי הקאתי, ולא היה לי כוח לבקש אישור לצאת הביתה... שני- בצפר || אם לא יהיה לי שיעור ספורט - אני אמציא אחד כזה. שלישי- חופשת בגרות
|| הכאב נוראי מתשע ועשרים עש ניראה לי 11
תאחלו לי בהצלחה? || יומולדת לדודה שלי
רביעי- מסיימת עם מחשבים לכוללללללללללל החייםםםםםםםםםםםםם
(~מקווה לפחות~) || הולכת לקנות לי בגדים
חמישי- אמממ בצפר || חוגגת במסעדה עם חברים
שישי- י ו מ ו ל ד ת ל י
(ולחברה שלי XD) || ת"א
(מי יהיה בת"א? כי כי כייייייי אני נוסעת
) || בערב חוגגת עם המשפחה (שוב)(בלי אחותי
) שבת- בטח לומדת למשהו? || יומולדת לליאורה.... שיהיה לכם שבוע מ-ע-ו-ל-ה

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

ראשון- יאווו אנשים קיבלתי 96 בטימטומטיקה ^___________________________^ שני- בצפר || מיצ"ב באינגליש. שלישי- בצפר || חוגיטרה
רביעי- בצפר || עובדת חמישי- בצפר || ל"ג בעומר
|| חברה ישנה אצלי (אורלנדו
) שישי- חברה אצלי שבת- SOS [!!!]

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif

ראשון-יום הורים.(
) שני-מבחן באנגלית+חוג שלישי-מבחן במתמטיקה +חוג ואיזשהי פעילות בבצפר.. רביעי-לימודים+חברות
חמישי-ל"ג בעומר-ולא בטוחה אם יהיה חוג ><' שישי-לנוח שבת-בטח ניסע לאנשהו :) שבוע טוב לכולם ^^

נסטי XD

New member
שבוע נאחס..

ראשון- בי"ס || עדי המורה ה&*&^*^%&^&$^%$ השאירה אותנו שעה..כנראה שבגללי..XD דאמט, אני שונאת אותה.. שני- נוסעת לב"ש!!!!!!!!!!!! ~יש אלוהים, הולכים לקנות חולצות..XD~ || מפסידה בוחן בלשון שלישי- בי"ס || ארר.. להתכונן למתכונת באזרחות? רביעי- חורשת למתכונת || בחן במתמטיקה חמישי- מתכונת באזרחות שישי- להתכונן למפמ"ר המזורגג , יומולדת לקושקוש!!!! [ליאתוש!!!, אני עדיין מחפשת כינויים..]
שבת- לסוע לאנשהו?

xXx Lilo xXx

New member
קושקוש?../images/Emo29.gif

מה אני כלכלבון!? XD הרגתותי. אני חושבת שמצאתי אגב. דבריתי. XD

נסטי XD

New member
בגלל שלא קוראים לזה "בגרות" אלא מפמ"ר

[אבל זה אותו דבר- חיצוני וזה חצי אחוז מהציון] הם לא משאירים אותנו בבית..

נסטי XD

New member
אזרחות ומת' זה עם רע

צריך להשמידם בעזרת פאוור רייג'רס! [סורי, פשוט ראיתי פרסומת של זה, בזמן שדפדפתי לערוץ 47 כדי לראות דורה!]

xXx Lilo xXx

New member
אזרחות זה מגניבץ../images/Emo29.gif

מת' זה סביר. תלוי מה לומדים. היסטוריה זה עוול וכאב ראש אחד גדול. אוי דורה. יצא לי לראות את המיקי מאוס הזה שוב אתמול. ~זוועה~ חשבתי שאני מתפגרת. הילדים אשכרה צועקים לו תתושבות. ~לא רציתי לבאס אותם ולומר להם שאין מצב שהעכבר המוזר הזה שומע אותם~
אוי. היה לי קטע ממש מוזר אתמול. אני צריכה לדבר איתךךךך

../images/Emo28.gif

ראשון- יום משעמם. אומיייייגאד!!!!1111 93 במגן באנגלית!!!!! שני- לומדת מת'. טיהי. שלישי- דייט?
רביעי- לומדת לקראת המגן השני בכימיה. חמישי- המגן השני בכימיה. || ל"ג בעומר. שישי- יומולדת לליאת%$#@$!@&^%&^%$#
שבת- יומולדת לליאורה. שבוע נהדר לכולכם.

BegForMercy

New member
~

ראשון- מתכונת בספרות, הלך חרא. |פסיכולוגיה בפעם האחרונה. | אימון שני- פסיכולוגיה בפעם האחרונה בהחלט. | אימון | שחר שלישי- בגרות בפסיכולוגיה ווהו. | וינגייט | שחר must רביעי- תיגבורים מתמטיקה | חזרות בטדי להופעה המפגרת הזאת. חמישי- מתמטיקה | אימון שישי- הממ. היום האהוב עלייD: שבת- לישוןןןן.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאנייי!

ראשון- מבחן בגאוגרפיה. שיעור נהיגה עם יונתן
לול. שני- אמא חוזרת מפוליןןןןןןן! ואז אני הרבה עם יונתן
שלישי- מבחן באנגלית. שיעור פרטי במתמטיקה. אולי ת"א ליומולדת של מאי
רביעי- חודש לי וליונתן!!
בטח יוצאים. חמישי- ל"ג בעומר.
שישי- לישון. שבת- לישון.

נמ. ../images/Emo141.gif

ראשון-היה. שום דבר מעניין.
שני-שום דבר מעניין? XD שלישי-קורס מד"א. אולי משחק של מכבי בערב. רביעי-לומדת למבחן בביולוגיה. חמישי-מבחן בביולוגיה.
היום ל"ג בעומר,היוםהיום ל"ג בעומרררררררר.
חברה באה אליי ואז נוסעים לחברה אחרת. XD שישי-ישנה עד הערב?
שבת-לומדת למבחן בנביא. בעע.

A t a s h i

New member
אני שונאת פיסיקה. ../images/Emo11.gif

ראשון- ביצפר, שיעור נהיגה, שיעור פרטי. שני- ביצפר, מעבדות בפיסיקה, ללמוד לפיסיקה. >< שלישי- חופשת מתכונת, ללמוד לפיסיקה. >< רביעי- חופשת מתכונת, שיעור פרטי, ללמוד לפיסיקה. >< חמישי- להיכשל במתכונת בפיסיקה. >< שיעור נהיגה. שישי- לא יודעת עדיין. :X שבת- לא יודעת עדיין. :X

למעלה