שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo29.gif שרשור חיובי ../images/Emo29.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- אעאע שבוע טוב לכולםםםםםםם
~אני מאושרת למרות שיש לי מחר מגן במת' ויום שני בתנ"ך XD~

xXx Lilo xXx

New member
אני#^$../images/Emo29.gif

ראשון- מגן במת' || חורשת לתנ"ך. שני- מגן בתנ"ך || חורשת על הדיוידי של מק
שלישי- חורשת להיסטוריה רביעי- חורשת להיסטוריה חמישי- חורשת להיסטוריה שישי- חורשת להיסטוריה שבת- חורשת להיסטוריה נחשו מה? אינלי חיים!

BegForMercy

New member
פףףףףףףףף

ראשון- כלום | חזרה גנרלית ירושלים שני- כלום | עוד חזרה ירושלים שלישי- כלום | ירושלים בפעם האחרונה רביעי- כלום |אימון חמישי- כלום | אימון שישי- מתכונת בחיבור
שבת- 3 חודשים

שבוע מזורגג. ../images/Emo69.gif../images/Emo141.gif

ראשון-מנסה לסיים עבודה במחשבת.
שני-אם הצלחתי לסיים-מגישה והולכת לשבוע הספר סוף סוף!!!! אם לא-כנ"ל ראשון.
שלישי-מבחן במד"א. אבאאאאא. חורשת למבחן הארצי בתורה. רביעי-חורשת.
חמישי-מבחן ארצי בתורה@#$%@%@%. שישי-לא לומדת. חעחעחע. מתחילה לחרוש למתמטיקקה.
שבת-נחה!
שונאת מבחנים של סוף שנה.

A t a s h i

New member
אני שונאת פיסיקה. :X ומתמטיקה. :X

ראשון - ביצפר, מתכונת בחשמל (או 2), מבחן מתקן באזרחות || ללמוד לפיסיקה? :X שני - חופשת בגרות, ללמוד לפיסיקה. שלישי - חופשת בגרות, ללמוד לפיסיקה. רביעי - להיכשל גם בבגרות בפיסיקה - מסיימים עם פיסיקה לנצח!!~ D: || אולי גח"ש בערב. חמישי - ללמוד למתמטיקה. >< שישי - ללמוד למתמטיקה. >< || בטח יוצאת בערב. שבת - ללמוד למתמטיקה. ><

chen010189

New member
בהצלחה לכל מי שיש מבחן=)

ברו ך השם שסיימתי ביצפר כבר..בקושי גירדתי את ה70 שלא לדבר על מתמטיקה:| טחח תכלס רק בי"ב השקעתי בשביל הת.בגרות ובאמת יש לי ת.בגרות טובה למרות שעד כיתה י"א באתי יותר לחמם את הכסא
יש לי כמה תכניות אבל אין להן תאריך ספציפי ממש..מחר שיעור קונדיטוריה מיוחד לשבועות ומתישהו השבוע בייביסיטר+ראיון עבודה+כל מיני קניות וסידורים בבנק :ם וזהו בינתיים נראה לי

נסטי XD

New member
שבוע מטומטם...

ראשון- מבחן במתמטיקה- בטוח נכשלתי || אולי ללכת לבריכה? שני- בי"ס עד 12:00 || בריכה? שלישי- עד 13:00 || בריכה || שיעורגיטרה רביעי- עד 15:00 || תגבור אנגלית חמישי- פרסום תוצאות מפמ"ר? || יום אחרון בבי"ס שישי- חופש שבועות!!!!!!!! שבת- חופש..

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif

ראשון-חזרות להופעה D: שני-חוג שלישי-חוג+חזרה גנרלית להופעה רביעי-ההופעה! חמישי-יום כיף בתל אביב +בריכה במקום לימודים!!
שישי-לנוח שבת-לנוח ובטח ניסע לאנשהו P:

Emergency Exit

New member
אניייייי. ../images/Emo41.gif../images/Emo181.gif

ראשון- ספר מחזור. || מבחן בהיסטוריה. שני- הגשה ספר מחזור. || תמונות. || ישיבת צוות לפעולה בשלישי. || חוג תיאטרון שלישי- פעולההההה אמאלההה. רביעי- מתארגנים לסמינר || מתכוננים לתנ''ך . || אולי שבוע''ס חמישי- ביוטיסיטייי?
שישי- מתארגנים לסמינר|| יוצאים לסמינר ב-5. שבת- סמינר קולולולוו. ראשון - שבועותתת. וסמינר. וחוטפים מכות מהשכבג. והולכים ל'אטרקציה'.

xXx Lilo xXx

New member
יוו מגניב לך! תהני בסמינר ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

את תיהיה חסרה. ואי מלה זמן לא דיברתי איתך

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- בבית. שני- שעתיים הסטוריה באמצע היום. שלישי- בבית. רביעי- בבית. חמישי- מתכונת בהסטוריה ואחרכך כנראה ת"א. שישי- בבית. שבת- בבית.

Johnni456

New member
באיחור >< ../images/Emo79.gif

ראשון- טיול שנתי %$%$%# שני- טיול שנתי #$@##$ - חזרתי והיה הכי כיף בארץ [: שלישי- חופש || חוגיטרה
רביעי- בצפר >< לא יכלו לעשות לנו גשר על רביעי-חמישי?! || עובדת חמישי- בצפר - מיצ"ב בטימטומטיקקה || חוג ציור
שישי- ישנה >< שבת- SOS ?!?!?!

למעלה