שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo29.gif שרשור חיובי../images/Emo29.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- השבוע האחרון לחופש
, שבוע טוב לכולם.

Emergency Exit

New member
שה-שה-שה. שקט בבקשה. סתם XD

ראשון- הולכת לחנות חיות עם אחשלי \ רופא שיניים שני- מתארגנים לווליום.. שלישי- ווליום כינרתתתתתתתת!
רביעי- ווליום כינרתתתתתתתת!
חמישי- חוזרת ב-9 בבוקר מהווליום..\ ישנה\ מארגנת תיק לסמינר שישי- סמינר פתי''ש שבת- סמינר פתי'ש

Earth to Bella

New member
בו-הו. ../images/Emo41.gif

ראשון- שחיית בוקר. \ אימון בוקר. \ כלום \ ינון שני- אימון בוקר. \ לא ידוע שלישי- אימון בוקר? \ יריד חוגים בצורן רביעי- כלום :mad: אולי אימון ומתישהו יש יריד חוגים בעוד מקומות חמישי- כנ"ל שישי- דניאל חוזר מהצבאאא \ פארנויה? שבת- ישנה בטח.

xXx Lilo xXx

New member
And the songs they get louder../images/Emo29.gif

Each one better than before And you're singing the songs Thinking this is the life And you wake up in the morning and your head feels twice the size Where you gonna go? Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight?​
ראשון- ~חסרת חיים~ שני- כניראה בבית. שלישי- אולי הולכת לקנות חולצות לבצפר. רביעי- אין לי מושג חמישי- בפאניקה. שישי- גבות O_O שבת- מנסה לשכנע תהורים לתת לי לנסוע לת"א...

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif

ראשון- הייתי אצל סבתא
שני-חוג .. שלישי-חוג , אולי להפגש עם חברות D: רביעי- ממ.. לא יודעת >< חמישי-חוג....><' שישי- לסדר ת'חדר .. >< שבת- אולי ניסע לים

ואני רוצה ללכת למקום אחר... ../images/Emo141.gif

רוצה ללכת,רוצה לדברררר. ולשיר את השיר שמספר את הפרידה הזאתתתת. XD ראשון-הממ היה.
הייתי בעבודה של אמא,קניתי כל מיני דברים לבית ספר,הלכנו לארוחת צהריים במסעדה... היה מגניב.
שני-הממ הולכת לקנות בגדים עם אמא ועוד כמה דברים לבית ספר.
אח"כ הולכים לבקר את סבתא. שלישי-קוסמטיקאית.
היא הולכת למעוך לי את הפנים. XD אח"כ חברה באה אליי לראות את הגמר של כוכב.
היא ישנה אצלי גם. רביעי-אולי ת"א. בכל מקרה,יוצאים לאיזשהו מקום. חברה הולכת הביתה. XP חמישי-בטח לומדת קצת מתמטיקקה. גם בקיאות בטח.
שישי-הו גאד. יומיים לפני תחילת בית ספר.
בטח מתחילה את הספר החדש
. כנראה שוב מארחים את דודה שלי והילדים שלה. שבת-כנ"ל. קוראת. DDD: פאק,יום לפני בית ספר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~פרצוף מבוהל~

May Music

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיובי.

ראשון-היה שני-היה שלישי-עבודה, להסתפר רביעי-עבודה חמישי-עבודה שישי-לימודים שבת-עבודה עבודה=במתמטיקה, לא שאני מקבל עליה כסף

xXx Lilo xXx

New member
אוו נעלמת...../images/Emo29.gif

לימודים? אתה מתחיל ללמוד כבר ביום שישי?

May Music

New member
כן.

הודעתי מראש, הייתי בשבוע עם אמריקאים שבאו לארץ ואז בגרמניה ל10 ימים ואז בטיול של שבוע... וכן, כי עושים לנו גשר בין יום כיפור לסוכות.

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

ראשון-צבא שני- צבא שלישי-עבודה רביעי-עבודה חמישי-עבודה שישי- למצוא לעשותמשהו שבת- כנ"ל ראשון- צ'ן. אני מקווה.

pati15

New member
יאפ יום שני בצפר |מתלהב|

ראשון-ישנתי,הייתי בבית ויצאתי. שני-בבית O_O שלישי-ישנתי,קמתי חברה באה אלי והיינו בבית. רביעי-מחר אממ אצל חברה אני חושבת ובערב אולי טיילת. חמישי-שיעור אנגלית.אחרי זה קונה כמה דברים ששכחתי שנשאר לי לבצפר . שישי-לא יודעת .כלום שבת-אולי חברה באה אליי.

נסטי XD

New member
בא לי לחתוך לחמניה ולשים בה את הקישקה שלי

ראשון- כלום שני- כלום שלישי- ליבי הפסיד, ההורים חארות והרעלתי לעצמי את הקיבה רביעי- ההורים דוחפים אותי כדי "שכולם יכירו אותי" ובא לי לאכול דגנים באפלה || חברות שלי חוגגות לי בארומה חמישי- בטח עוד יום מחורבן || אורטודנט, כאילו, לא מספיק רע לי? שישי- גם זה יהיה ככה שבת- יום אחרון, ומזה לא בא לי בי"ס..

xXx Lilo xXx

New member
יום ראשון הוא היום האחרון../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

רוצה להתחבר
?

נסטי XD

New member
את לא מחוברת ../images/Emo69.gif

בנתיים אני אראה את השירים של ליבי ואבכה... XDDDD

למעלה