שרשור פרק 121 - ירח מלא

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo29.gif שרשור פרק 121 - ירח מלא ../images/Emo29.gif

צפייה מהנה!!
בצד - הצצה לפרק: סופי מתעכבת ולכן מייקי והדוכס ארנולד מתחילים לאכול.

מישהו 2

New member
מייקי מעצבן ../images/Emo3.gif...

אולי זה הדמות ואולי זה פשוט כי גם השחקן מעצבן

DanaSh265

New member
לדעתי ממש לא

אני דווקא אוהבת את הדמות של מייקי, אבל זה עניין של דעות. דניאל מורשת ממש לא מעצבן, הוא דווקא ממש נחמד...

zimi5

New member
ייייואו למה רומי לא אמרה לסופי ../images/Emo46.gif

כי היא מקנא! אבל היא טובה מדי בישביל לעשות דבר כזה לדילן

מישהו 2

New member
זה לא מה שאני הבנתי

אני הבנתי שהיא היססה קצת בהתחלה ואז החליטה כן לספר אבל אז פתאום האיש הזה בא ועד שהיא הצליחה להפטר ממנו הם כבר לא היו שם, והיא הראתה אכזבה בגלל זה..

שירטע

New member
לא נראה לי

היא התחבאה ואז כשהיא באה להגיד לסופי, אז קוזמו בא והפריע לה ואז סופי נעלמה, וראו שהיא הצטערה על זה. אישית, כל עניין סופי ודילן עולה לי על העצבים, אז לא ממש אכפת לי מה יהיה איתם.

zimi5

New member
כן אבל לקח כמה שניות טובות

בואו נגיד היא לא רצה להודיע לה . בידיעה שהיא גם חיכתה לו שם יחסית הרבה זמן לפי זה שסופי הייתה לחוצה

Superboi

New member
ואולי

היא חיכתה שבריגס ילך כי לא ידעה שסופי סיפרה לו הכל?

zimi5

New member
ישמצב

הסיבה לא ממש ברורה זה יכול להיות לפה או לפה..

מישהו 2

New member
זה מצחיק

מצחיק שכשסבסטיאן ראה את דילן שוכב על הרצפה בצורה מודאגת כ"כ כמו בפרק הקודם ושנייה אחר כך דילן בא והוא נותן לו נבוט בראש וככה זה קורה
, זה פשוט ענק.... למה סבסטיאן מנע מדילן לקחת את היהלום בחזרה בכלל אם הוא אומר שאי אפשר כבר להוציא אותו? כנראה שאפשר והוא שיקר והוא פשוט לא רוצה שיוציאו את היהלום כי אולי יקרה משהו... בתאכלס כשאני גם חושב על זה, לא באמת אכפת לי עם דילן יהיה עם סופי או לא, איכשהו כל העניין הזה הפך אצלינו בראש לביג דיל שדילן צריך להיות עם סופי, מה זה משנה בכלל

שירטע

New member
אולי אם מוציאים את היהלום, האסטרואיד משתחרר

בחזרה. או שאם מוציאים אותו זה מסוכן - יכול להרוג או משהו כזה.

coullette

New member
מה הקטע של השקלים בשוק?

לפחות בעונה הקודמת הם טרחו לחשוב על שם לכסף..דרקים. פה אפילו לא חשבו על זה ופשוט אמרו יאללה אין לנו כוח להמציא אז נשתמש בשקלים. מילא זה שבימי הביניים מדברים עברית ועוד עברית מודרנית על זה איכשהו אפשר להעלים עין אבל אין סיכוי שהשתמשו שם בשקלים!! שקל זה כאילו מטבע של מדינת ישראל הלו?? הם אפילו לא שמעו על מדינת ישראל בימי הביניים ובטח לא על האי הזה.קיצר קצת אמינות טיפה מה כבר ביקשתי? בן גוריון מתהפך בקברו
חוץ מזה, פרק מצחיק והנרי חמוד

barak97

New member
אפשר לומר מטבעות ולגמור עניין, לא? ../images/Emo40.gif

צודקת לגמרי .

מישהו 2

New member
לא שמתי לב לזה בכלל, אבל אם זה נכון

לדעתי זאת פאשלה גדולה ושזה חוסר מקצועיות

coullette

New member
זה די בתחילת הפרק

כשדילן ראה את אבא של סופי בשוק והתחבא מפניו מתחת לכובע הזה, אז ראו את אבא של סופי קונה משהו בשוק ואומר " זה 2 שקלים, 3 שקלים"...

Dibil44

New member
גם אני התעצבנתי מעניין השקלים

זה לא מאוד קשה לחשוב על שם לכסף, או פשוט להגיד "מטבעות".

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif ממש ככה

גם אני היום כשראיתי את עניין השקלים צחקתי. דוברי עברית מודרנית - דיינו, מחופשים בסדינים במקום משהו אמין - דיינו, אבל הקטע עם השקלים - די דייינו!!! (חחח) בכל אופן, באמת היו צריכים למצוא משהו קצת יותר אמין... למרות שבשורה התחתונה - אני אוהב את העונה הזאת.

Dibil44

New member
פרק דיי בסדר.

הקטע בהתחלה עם מייקי זואי ויהלי היה דיי מצחיק, אני ממש אוהבת את מייקי :) זה היה ברור שהבריחה של דילן וסופי תהרס. ותכלס גם ממש לא מעניין אותי איך זה יתפתח. סופי שחקנית גרועה ויש לי הרגשה שליהקו אותה רק בגלל שהיא בלונדינית \: ורומי ממש חמודה! אני מקווה שהיא ודילן יהיו ביחד מתישהו. והסוף היה מעפן, הפרקים בורטיגו הרבה יותר טובים.

למעלה