לילה טוב לכולם הנה מספר עבודות שלי שרשרת סרוגה
Z zoharle New member 7/3/06 #1 ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif לילה טוב לכולם הנה מספר עבודות שלי שרשרת סרוגה
Z zoharle New member 7/3/06 #4 הטבעת מהצד../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif
E ednaelisha New member 7/3/06 #10 ממש מקסים, זה ניראה כמו ספירלה איך יוצא לך כך מסובב בסריגה? אשמח לדעת
Z zoharle New member 9/3/06 #14 סוד מקצועי. . . סתםםםםםםםםםםםםםםם... הסיבוב נעשה רק לאחר סיום השרשרת. הוא לא חובה, לפי מה שאת רוצה. . .
סוד מקצועי. . . סתםםםםםםםםםםםםםםם... הסיבוב נעשה רק לאחר סיום השרשרת. הוא לא חובה, לפי מה שאת רוצה. . .
W wildspirit New member 7/3/06 #7 מדהים איזו עבודה ../images/Emo178.gif איזה סבלנות בטח צריך לעשות שרשרת כזו וואו והטבעת ממש יפה
Z zoharle New member 9/3/06 #13 ../images/Emo9.gif תודה לכולם... אני מתנצלת שלקח לי זמן פשוט הבן שלי חולה ולא היה לי זמן לכלום.
S shooli90 New member 10/3/06 #17 זוהרלה מאוד מיוחד מה שעשית האם תוכלי להסביר לנו את הטכניקה אשמח מאוד ללמוד
Z zoharle New member 12/3/06 #18 אני אסביר כיצד עשיתי זאת אבל בהזדמנות אחרת כי אני כרגע מאוד עסוקה. אני בעבודה ואני עוד מעט לא רואה את השולחן שלי מרוב ניירות!!!!!! אני מתנצלת...
אני אסביר כיצד עשיתי זאת אבל בהזדמנות אחרת כי אני כרגע מאוד עסוקה. אני בעבודה ואני עוד מעט לא רואה את השולחן שלי מרוב ניירות!!!!!! אני מתנצלת...