לילה סבבה לכולם

חזיז ורעם!!!

עולמות!! מה זה זה!! במקום כרטיס אישי...יש לי עולם וזה. וגם לכולכם. עם כוכבים למעלה שאפילו עברי לידר היה אומר שהמעצב אומו. (הטעות, כמובן, במקור). מיטל - זאת הודעת עוף. למקרה ויש יותר מדי כאלה...אהה...אהה...אז לא יודע תמחקי או משהו את המנהלת, לא אני.

airstrip

New member
אללי.

החידושים האלה מזוויעים. ומה זה הדבר הזה במקום ה"אין תמונה" האפור..

כמעט25

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifלילה סבבה לכולם

לא בא לי לישון! מישו ער?
תשעשעו אותיייייי

כמעט25

New member
איתך...יש לי חשבון לא סגור../images/Emo123.gif

אני לא מאמינה שככה תקעת לי סכין בגב בלי לחשוב פעמיים!!! אז בשביל ההתחלה, לך תכין לי נס קפה, אחד סוכר...

סליחה, מה?

כתוב לי כושי על הגב? למה שאני אכין לך קפה? אני חפש"ן. אני מקסימום יכול להזמין אותך לקפה, עדיף בארומה. להכין קפה אני אפילו לא מכין לאמא שלי אז אין סיכוי. עכשיו... איזה סכין ואיזה גב??

כמעט25

New member
סתובב שניה....

לא..רק רציתי לבדוק אם לא כתוב לך כושי...טוב עזוב, מתאים ארומה! עכשיו... כשהילד הזה (לאון) העליב את הכישורי נהיגה שלי כשהוא לא מכיר אותי בכלל (נחנקת מדמעות)..שאני יוצאת מן הכלל של ציבור הנשים ואתה חיזקת אותו!!! מה תגיד על זה? הא?! הא?! הא?!

ש...ש...את טועה?

דיברתי על כלל הנשים לא עליך. הבנת הנקרא. ואני בלונדיני...אז למה לבדוק את השלט בכלל. ראית פעם בלונדינים באפריקה??

קטרפי

New member
אני ער עכשיו ../images/Emo110.gif

עוזר למישו¿ אהה כן, ולענטרנט שלי יש תכונה מוזרה כזאת להיתנתק בדיוק ב3 בלילה (ואז אני הולך לישון) יש מצב שמישו יתחבר לפה ב20 דקות הקרובות

למעלה