לישון

../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifלישון

המפ... יש לי בעיה. היא הפריעה לי בעיקר בעבר אבל גם כיום. אני לא נרדמת בלילה. אני יכולה לשכב 3 שעות במיטה ולהתעמק במליון נושאים במחשבות... על חברים, מסיבות, גנבים... להתחיל לפחד מכל רעש קטן. לפחד לקום מהמיטה... אבל לא לישון. בחלק מהפעמים גם התחילו להיות לי חלומות רעים שגם חזרו על עצמם. וכבר פחדתי לישון בשביל שלא יהיה לי חלום רע בלילה... לפעמים הייתי מטיילת בבית, ברגעים שחשתי פחות פחד... מה אני יכולה לעשות בנושא של דימיון מודרך NLP בשביל להירדם יותר טוב בלילה ? אני לפעמים נשארת ממש מאוחר בלי להירדם. ואין מישהו שאני יכולה לדבר איתו באמצע הלילה. גם לא משהו שאני ממש יכולה לעשות... וגם אם כן, אני אהיה עייפה בבוקר... ואני עוד לומדת. ואני לא יכולה להתחיל באמצע הלילה הרפיות... או לגשת למחשב, או לטלפון כי גם אסור לי, וזה גם יפריע למשפחה שלי. מה לעשות ?? ואני לא רוצה לקחת קורס עם פגישות...

היי פלפלונת!

דיברת על זה שאת לא יכולה לעשות הרפיות באמצע הלילה... ואני רוצה לשאול אותך: מי אמר שאת לא יכולה
כל מה שאת צריכה זה את המיטה שלך , הכרית והשמיכה שלך, ואם את יכולה לשים לך איזו מוסיקה שקטה ברקע שתכבה אוטומטית כעבור שעה, אז זה יכול להיות מצויין... ואחרי שארגנת את כל אלו, אני מזמינה אותך לפנות למאמרי הפורום. אספנו שם כמה הרפיות נהדרות, ויש שם גם הרפייה אחת עם הובלה לשינה. אני יכולה להגיד לך מנסיוני האישי שאם תעשי לעצמך הרפייה (כלומר תקראי את הטקסט ואחרי זה תיכנסי למיטה ותשחזרי לאט לאט את מה שקראת) ותיכנסי לזה, תוכלי להירדם (את זו שמחליטה לאן את רוצה להגיע) ולשקוע לתוך שינה עמוקה ומפנקת ולהתעורר בבוקר עם הרגשה שישנת מצויין, ולא משנה אם ישנת רק שלוש שעות בלילה (אומרים שרבע שעה של הרפייה שקולה ל-4 שעות שינה). מקווה שהצלחתי לעזור לך וספרי אם הצלחת לעשות לעצמך הרפייה ואיך הרגשת אחר כך.... לילה טוב וחלומות נהדרים שיהיו לך
הגר

למעלה