לילה לבן בפורום

Daniel44862

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo16.gif../images/Emo121.gifלילה לבן בפורום../images/Emo121.gif../images/Emo16.gif../images/Emo29.gif

אם מאורה ואושרת יאשרו, אנו נקיים פה לילה לבן ביום מסויים בשבוע הזה/הבא. בלילה הלבן אנו נשחוחח בצ'אט של הפורום...נשחק פה משחקים,חידונים וכל אלו...אם מאור כהן1 יירצה הוא יוכל לעשות ספיישל כזה של "נחשפים" שבו כל אחד מספר על עצמו סוד גדול או משו...
לאחר שהמנהלות יאשרו פה בתגובה להודעה, (ורק אחרי שהם יאשרו)אם יהיו יותר מ15 גולשים פה שייכתבו
, הלילה הלבן הראשון של פורום חשופים ייערך כמתוכנן... אני מדגיש, רק לאחר שהמנהלות יגיבו לפה אישור, שאר הגולשים שיהיו בעד שירשרו לפה

אושRתי

New member
../images/Emo45.gifמבחינתי זה בסדר גמור

רק אם אפשר לעשות את זה בימי חמישי/שישי בגלל שאין לי חופש.... וח"ח על היוזמה
(במשחקים אפשר לעשות משו כמו אמת שקר ופנטזיה ...
)

אושRתי

New member
המשחק?

אתן הסבר - אתה למשל נותן משהו אחד שהוא אמת משהו שהוא שקר ומשהו שזה פנטזיה לדוגמא 1.קוראים לך דניאל 2.נפגשת עם יעל בר זוהר 3.(פה רושמים משהו שאתה חולם עליו וכו) צריך לנחש מה זה אמת, מה זה שקר ומה זה פנטזיה .. במקרה הזה - 1- אמת, 2 - שקר ו3- זה הפנטזיה .. הבנת?

../images/Emo45.gif אני תלויה באחותי ../images/Emo31.gif

אני רק אדע לקראת הסופ"ש אם אפשר או לא לא עשות לילה לבן בפורום
ורק שתדע שהצ'אט אצלי לא עובד

* לא נורא

נעשה את כל הפעילויות על גבי הפורום , מה דעתך ?
לא צריך את הצ'אט.

Daniel44862

New member
נכון...*נורא....ולגבי הצ'אט אפשר גם וגם

אפשר גם וגם במקביל ותוך כדי...! גם בפורום וגם בצ'אט...אני אקב ל כל החלטה שתגיבי לי

hot3tv

New member
אני יכול לעזור

ולפתוח צ'ט מיוחד לפורום! עם צריך רק תגידו!

Daniel44862

New member
אויי..הצ'אט אצלי לא עובד....

אשמח אם תפתח צ'אט מיוחד לפורום... אם זה באתר אחר אז כן, כי פה בתפוז זה לא עובד לי כשתפתח שלח אליי מסר... תודה

למעלה