..All The 5 Things

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo170.gif..All The 5 Things ../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

That Will Make Your Week...
שבוע חדש, פינה חדשה! טוב, בפינה זו אתם צריכים לכתוב לפחות חמישה דברים שיעשו לכם את השבוע! נסו לכתוב לפחות 2 דברים שקשורים לערוץ ,זה יכול להיות יציאת קליפ חדש, ספיישל כלשהו בערוץ וכ'ו. המשך שבוע אופטימי לכולם!
אה, תשתפו פעולה, אל תהיו מייבשים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif וואו השבוע הכי טוב בחיים!

ראשון - טיסה בלילה. שני - לונדון. שלישי - לונדון. הדיסק החדש של אבריל לאבין יוצא. רביעי - לונדון. פגישה עם The Enemy בחנות דיסקים. חמישי - מנצ'סטר. הופעה של לוסטפרופטס, TBS ו-Aiden. שישי - לונדון. שבת - לונדון.

Luna Sphere

New member
אעעע

את הולכת לראות את האנאמי. *מבטים מפחידים* תהני בהופעות ובלונדון אובויוסלי

Luna Sphere

New member
וול....

1. מחר בריאנסטורם יוצא (וגם יום השואה אבל זה לא בדיוק עושה לי את השבוע...) 2. מחר רדיו1, הקלטה של ההופעה שמיה הייתה בה באסטוריה 3. מחר AM עושים קאבר בלייב לאנג של ג'ו ויילי וזה כל מה שאני יכולה לחשוב עליו כרגע... אמממ כן.

MoonyAvFreak

New member
אוקיי לצערי.

שומדבר. בטח יצאו קליפים מגניבים אבל. זה תמיד טוב.

Brianstorm

New member
ממ וואל.

1.היום הקליפ החשר של קייזר. 2.יום שלישי פגישה באנקורי לגבי שנה הבאה. 3.מגמת אומנות. אממ זה הכל בנתיים,אם יעלו עוד אחר כך אני יוסיף ><".

dandiT

New member
אמממ...

סיכה חדשה P: ביטלו לי מבחן בפיזיקה!@#D: שביתה!@ ומחכה ליום ראשון הבא... ואני אנצל את ההודעה הזאת לשאלה... ^^ חברה שלי אמרה לי שאו ב-22 או ב-24 לחודש.. יהיה עשרת הגדולים של HIM ב-MTV... אז למשהו יש מושג אם זה נכון?

PATD

New member
אני ../images/Emo9.gif

ראשון-מיקה. שני-מיקה. שלישי-מיקה. רביעי-מיקה. חמישי-מיקה. שיישי-מיקה. שבת-מיקה.

Rose131

New member
^^

-ים המלח בחמישי -ים המלח בשישי -ים המלח בשבת -מרתון אנג'ל בשבת בלילה -סמולוויל? [אני גרועה בזה. אל תיקחו ממני דוגמה
]

sapir lee

New member
ממ

-לסיים את העבודת גמר בפסיכולוגיה -שיהיה לי שיעור נהגיה טוב -שIDLY של MCR ייכנס לטופ10 בגלגלצ -שהשביתות יתבטלו כי לא סיימנו את כל החומר בתנ"ך וספרות -ושאני יקבל כסף על איזה אתר שעיצבתי

למעלה