5

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo221.gif 5 ../images/Emo221.gif../images/Emo29.gif

*הפינה נפתחת היום כי אנ'לא בטוחה שאני אוכל לפתוח אותה מחר.. אמ,אוקיי. 'תם מוזמנים לכתוב חמישה דברים שיעשו את השבוע שלכם מצויןמעולהשמחמרגש~ושאר דברים אופטימיים ופלצניים
[אהמ.יהיה מוזר מאד אם מישהו לא יכתוב "סיום הלימודים"
] שבוע נעים שיהיה

lestatgirl

New member
MINE

לשמוע שיר שפיט וקרלוס הקליטו ביחד אמ.. השנה לא מזמן בעצם, אז מה אם זה רק בעוד רבע שעה..:p בגרות אחרונה.. מסיבת סיום. לסיים את AML וול ומה שנשאר מהגרייט אסקיפ וויקאנד

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif

אין לי 5 דברים...
שלא יהיו לי לימודים כל השבוע הבא
שנורא נהניתי בסופ"ש הזה למרות שהייתי לבד בבית...(זו כבר דרך טובה להתחיל את השבוע)
שאני אראה את המשפחה שלי ביום שבת ו...זהו בעצם. ולי אין סיום לימודים (מקווה שלא הרסתי את הפינה
) אזזזז...שלכל מי שמסיים ללמוד השבוע, שיהיה לכם הכי כיף בעולם ובהצלחה בבגרויות!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

אז.... סיום לימודים P: ים. אילת. הסינגל החדש של דה אנאמי יוצא ביום שני אאל"ט. הומ. אהה מחר יום כיף עם השכבה במקום מסיבת סיום פרידה כזאתי מהחטיבה D: אחרי שבוע שלא הייתי בביתספר הגיע הזמן להפרד מכולם חחחחחחח אז מחר 8:00-1:00 אני לא כאן! יהיה לכם קצת שקט.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הא כן.

כדי שיהיה יותר קשור לערוץ P: בשני הזה יוצאים עוד כמה סינגלים. ג'וני סניפר של אנטר שיקארי. מיזרי ביזנס של פראמור. שהוטינג סטאר של איר טראפיק. WTF? כתוב איזה מהדורה מוגבלת של דיסק עם שני שירים נדירים של ארקטיק מונקיז
Matador: Ltd ככה זה נקרא.. This super-collectable limited edition vinyl includes two songs only previously available as bonus tracks on the Japanese version of the Monkeys’ latest smash album 'Favourite Worst Nightmare'.

Fall Out Liel

New member
אמ...../images/Emo168.gif

חתונה שיודיעו שפוב,מכר ו30 שניות למאדים יגיעו לארץ שאני אהיה במפגש פורום [של פוב] שאני אמצא אהבה [חח איזה קיטשי] שאני אתעורר בעתיד ואמצא את עצמי עם פיט או מישהו ממש חמוד [פלצני
]
שיהיה לי שבוע טוב

Rose131

New member
^^

מבחן במתמטיקה מחר. נפלא. מסיימים בצפר וכזה אמ. לאדעת. אוף.

Let it Bleed

New member
חחח השבוע יש הרבה, אפילו יותר מ-5../images/Emo217.gif

היום מסיבת סיום מחר בלילה ימית 2000 עם השכבה יום רביעי תעודות ואז ישר לים, וכנראה בערב לפופאי יום חמישי על האש בים יום שישי כנראה שוב פופאי סוף שנה כיפי שיהיה לכולם=]]

SainTonix

New member
טוב יש כמה..

1) חוזר לעשות שיעורי נהיגה =] 2) פנטסטיק פור 2 3) יומולדת עוד 4 ימים.. (בטח נעשה משהו.. אין תכנון) 4) עוד קצת יותר משבוע - הופעה של אוונסנס.. וזהו נראהלי

SainTonix

New member
אה חחחחח ו5) נגמרו הלימודים מן הסתם

פשוט עד עכשיו זה לא שהיו ממש לימודים כרגיל אז סה"כ השבוע זה יהיה חופש רשמי .. אני כבר בחופש מלפני שבועיים חח

orw93

New member
D:../images/Emo205.gif

1. חופש 2.חופש 3.חופש 4.חופש 5.גיטרה

כמה זמן חיכיתי לשבוע הזה....

1. ההכרזה על הנדפקים שיוצאים לחלוץ במחנ"ק :) 2. מסיבת סיום [סופסוף אין חזרות..] 3. מסיימים רשמית את הלימודים D: 4. השלמת שעות שינה P= 5. ים ים ים

orw93

New member
לצאת לחלוץ זה להדפק?../images/Emo122.gif

אני מתה לצאת לחלוץ
5 ימים זה מדכא. שנה שעברה בנינו מבנה ב4 ימים ויום שנשאר פירקנו
[אבל הוא זכה מקום ראשון
]

5 ימים? אצלנו חלוץ זה 11 ימים

והאלה שלא בחלוץ באים ל9 ימים.. אף אחד לא רוצה אצלנו, צריכים לבחור שמונה ועשינו הגרלה בסוף. עוד שעתיים אני אדע אם אני מהנדפקים ><'

orw93

New member
אני ח'../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

5 ימים זה הרגיל. ובגלל שאנחנו שבט נורא קטן עם מדריך וחצי שקלו להוציא אותנו לחלוץ. ובסוף לא:-\

dandiT

New member
נאמD:

אממ...
קודם כל... חופש!!!!1 אולי קונה ת'דיסק החדש של יוזדD: זהו נראה לי

PATD

New member
LOL

אתמול הייתי בעיר והיה מצחיק חחח
יום שלישי יםםםם
לקנות שמלה לטקס סיום
להיות בעיר הרבה DDD:
אוכל ומוזיקה ?!

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifאמאל'ה../images/Emo12.gif

עכשיו שמתי לב כמה סמיילי סוטה זה. כזה מזמין..קריפי. שיהיה ברור שלא התכוונתי לזה!!!

למעלה