5

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo221.gif 5 ../images/Emo221.gif../images/Emo29.gif

שלום שלום D: אני מניחה שאתם יודעים כבר מה לעשות, אבל בכל זאת: כתבו חמישה דברים שיהפכו את השבוע הזה לנפלא , נסו לכתוב לפחות 2 דברים שקשורים לערוץ ,זה יכול להיות יציאת קליפ חדש/ אלבום חדש, ספיישל כלשהו בערוץ וכ'ו. שיהיה שבוע נעים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אמ. אוקי.

~חושבת~ ~חושבת~ ~מתאמצת לחשוב~ יום שלישי קורים מלא דברים XD -אבא טס לחו"ל ויקנה לי את החדש של ארקטיק מונקיז סוףסוף. -יומולדת לפיט וונזט חחחחחחחחח -ווישליסט של לוסטפרופטס בMTV. ואני חושבת שזהו..

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifיום שלישי ווישליסט של לוסטפרופטס?!

לא ידעתי!:] יאא

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אם היית בקומונה שלהם....

כבר שבוע אנחנו יודעים על זה ומפציצים בהצבעות XDD שנגמרו היום בבוקר. ומחר הוויש ליסט. יש קישור לקומונה בחתימה שלי אהמ.

CitizenErased

New member
המפ...

עוד חדשות פסטיבל
למצוא עבודה חדשה שאני גם אהנה ממנה (
)
לספר להורים שאני טסה לוומבלי עוד שבוע כי הם עוד לא יודעים
הקליפ החדש של מיוז פתאום ייצא לו?! ... לא נראה לי למרות שהוא אמור לצאת ב18 בחודש, מן הסתם יזיזו את זה
להתחיל לארגן מסיבת מוז כמו שצריך

Rose131

New member
הממ.

אני לומדת השבוע רק את היום, מחר ומחרתיים
ביום שישי אין לי מחשבת יותר! ו.. לאדעת

Wild Eye Joker

New member
אמ

~ סקיצה לקעקוע אצל השכן שלי3> ~ לקנות תטושים האלו שצובעים קומיקס טוב ~ לעבור בשלום את המתכונת בהסטוריה [מעל 70-.-] ~ לקנות בגדים לברית ~ ושקשור לערוץP: להצליח לראות קצת יותר מ10 דק'.

PATD

New member
אז ככה..

1. מהיום אני לא לומדת יותר תנך!! 2. אני יורדת היום לעיר למרות ששאין לי בכלל כסף
אבל יש אמריקאים ובטח יהיה מצחיק. 3.אני לא רציכה כ-ז-ה ללמוד השבוע. 4.מוזיקה. 5.אוכל.

i love TAI

New member
אז ככה..

|כוכב|אין יותר תנ"ך יאייייי |כוכב|עיר היום עם ידידים אמריקאים מצחיקים |כוכב|אין מתכונות/בגרויות יותר השבוע |כוכב|יומולדת מצחיקה שהולכת להיות לאחת החברות הכי טובות שלי |כוכב|יום אחרי היומולדת בריכה
אז מה עם יש יותר מחמש.. תנו לי |כוכב|מקווה מאוד לרות את הקליפ החדש של MCR בMTV2 |כוכב|החרישה המתמשכת על שיריהם של TAI

i love TAI

New member
חהחה באמת שלא שמתי לב לכך שגם תמר רשמה אז ככה

.. מבטיחה!! משנה את הכותרת שלי ל
דברים טובים השבוע
והכוכב אמרו להיות
אופס

PATD

New member
ירדנו לעיר בלילה

והיינו עד 4 בבוקר עם אמריקאים ממש חמודים ומצחיקים!

../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

צובעת תבלונד + תספורת חוסר למידה בגלל חזרות שופינג עם חברה המראה של החדר שלי מסודר [אחרי שחודשיים הוא נראה כמו מזבלה] עיצוב מחדש של החדר ?

נאמ.

- עוד 3 ימים אני מסיימת ללמוד. - בקושי יש לי חזרות למופע סיום השבוע D; - יום הדרכה [צופים]. - הברזות בלי חשבון^^ - להתענג על Living is a problem because everything dies

למעלה