..All The 5 Things

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo221.gif..All The 5 Things ../images/Emo221.gif../images/Emo29.gif

That Will Make Your Week...
אז..הי D: אוקיי, אז אני הילדה הכי סנילית שאני מכירה
, אבללל עכשיו כשכמעט נגמרו לי המבחנים, אני בטוח אזכור^^ התסלחו לי?
[יאיאי ידעתי שכןD:] טוב, בפינה זו אתם צריכים לכתוב לפחות חמישה דברים שיעשו לכם את השבוע! נסו לכתוב לפחות 2 דברים שקשורים לערוץ ,זה יכול להיות יציאת קליפ חדש/ אלבום חדש, ספיישל כלשהו בערוץ וכ'ו. המשך שבוע נעים לכולם וחג שבועות שמח[:
ואל תשכחו להגיב!

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifיואויואו.

1. שודדי הקאריביים יוצאD: 2. חופש^^ 3. אבא יטוס לפולין ויביא לי את הדיסקים. 4. שיעור גיטרה. 5. אמ. לקרוא?

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo171.gif ../images/Emo221.gif

אמממ...
1. טוב נו אי אפשר בלי זה...אני בבית לשבוע!! אין לי מושג כמה פעמים זה יחזור על עצמו בשנתיים הקרובות אז תנו להתלהב (גם אם זה קצת יותר מהרגיל!)
2. הקליפ החדש של ביפי, אני יודעת שהוא יצא כבר שבוע שעבר אבל רק השבוע יצא לי לראות אותו כמו שצריך והשיר ממש ממש יפה...
3. האלבום החדש של ארקטיק מאנקיז, שוב, אני יודעת שהוא יצא בחודש שעבר וכבר יש לי אותו שבוע שלם (!), אבל רק השבוע יצא לי לשמוע אותו כמו שצריך ו...אין מילים פשוט...
4. אני אהיה בת"א ביום חמישי!
5. וזה בטח גם המקום לכתוב שבשעה טובה, עשיתי מסנג'ר
[email protected] וזהו...שיהיה לכולכם חג שמח!

Let it Bleed

New member
mine../images/Emo217.gif

אילת שה"ק יוצא לא הולכת לבי"ס יום שישי LFTLיוצא!!1

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif המממממ...

כלום. כלום. כלום. כלום. וכלום. חחחחחחחח סתם נוו.. אם אני אסע עם אמא לת"א אז בטח נקנה את החדש של פיונרל פור אה פרינד. ואם אני אראה במקרה את הגר בת"א היא תקנה לי את החדש של אבריל לאבין. ובטח יש איזה קליפ/דיסק/סינגל שיוצא השבוע חחח

Rose131

New member
נמנמ

אני לא אהיה אופטימית ואגיד שטינייג'רס יצא כי הוא לא. אמ. מתכונת בהיסטוריה?
אני אצל סבאסבתאD: אני גולשת באינטרנט במקום ללמוד אצל סבא וסבתא ומרגישה ברת מזל שסבא לא יודע מה ההבדל בין וורד לבין פורום
אממממממממממממממ. סמולוויל?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif XDDDDDDDD

לא יודע מה ההבדל בין וורד לפורום חחחחחחחחח אהבתי

Shot To Pieces

New member
LOL- ס'משקיענית אני!

נמ. א. למה להיות פסימית? the cup is not half empty as pessimists say חחח אל תשאלי, סתם השורה הזאת עלתה לי לראש 0__0 ב. באמת שאם טינאייג'ס לא יוצא אני בועטת לג'רארד ב.... (נועה, בלי הערות בקשר לזה פה חחחח) ג. זה בסדר, לפחות לסבאוסבתא שלך יש מחשב =/.... חחח תגידי לו שזה פורום למידה להיסטוריה XD

Rose131

New member
כי כבר 3 שבועות אני רושמת שהוא יצא והוא לא!!!

א. as far as he sees nothing's left in the cup
ב. בא לי לבעוט בו רק בגלל השיער המסכן וההרוס שלו
ג. הממ.. כן הא?XD

Shot To Pieces

New member
../images/Emo173.gif

א.... whole cup full of nothing for him to induuuullge חחח נו זה הקטע שהוא מושך את המילה :p ב.מה רע בשיער של ג'רארד? דווקא די נחמד לו איך שהוא עכשיו, לא? ג.כן.

Rose131

New member
איכס לא. השיער שלו מכוער עכשיו../images/Emo7.gif

יוחזר השיער בתקופת three cheers לאלתר!

Rose131

New member
ewww no!! it's awful!

damn it I need to type in the "Word" every time and copy-paste to the forum. what the f*ck is wrong with the damn computer?
ok I really shouldn't be writing in the forum right now. I need to study#%@# blahh

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifאהממממחחחאהההההמממממממממממממממממממ

אל תתיחסו, סתם נתקע לי משהו בגרון. ~עכשיו יבוא המתחכם- "מים?!" [לא, תודה
]

chronophobia

New member
D: ../images/Emo175.gif

1. כינרת. 2. חופש שבועות. 3. אממ... 4. אעעע.... 5. נמנמנמנ....אין.

Sweet Calamity

New member
יאי. ../images/Emo115.gif

1. שבועות נחמד. 2. שה"ק יוצא וג'וני חתיך על. 3. באורח פלא הלסאט אףאם שלי החליט לחזור לחיים. 4.ח-ו-פ-ש! 5.כי הפילם האחרון יצא טוב, למרות מה שאבא שלי אמר! חיחי^^

dandiT

New member
הממ

1.הולכת לבכורה של שודדי הקאריבים (או שזה הקריבים
אני עדין תוהה
) 2.חופשD: 3.הדיסק של דיוזד[?!] 4.שיש לשבוע הזה יומשבת DDD: זהו נראלי

למעלה