שירשור הפרק השבועי

../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifשירשור הפרק השבועי../images/Emo13.gif

תהנו תהנו תהנו
תצפו, תצחקו, תבכו, תשמחו, תתפלאו - ותחזרו לפורום לכתוב תגובות על הפרק

../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifהתגובה שלי../images/Emo3.gif

הפרק היה יפה לדעתי
כי הוא היה כזה.. מצחיק שכזה
איזה מצחקי היה שגם אלכס, וגם צבי דיברו את כמעט אותה שיחה עם עלמה
איזה מפגרת הבלונדה הזאת איך קוראים לה
שכחתי
היא כ"כ סתומה, היא גם עושה סקס עם אנשי התעשיה האווירית, עם בני רוזנטל, עם מנקה הרחוב, עם האיש מהאוטו גלידה
.
ואיזה מעצבן העמר הזה.. הוא כ"כ מגעיל.. זה הכל.. יש לך בעיות
יאללה תגיבו גם אתם

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifאז מה היה לנו היום../images/Emo35.gif

נטלי אמרה לדינה שהיא בהריון, אבל היא לא יודעת אם זה מנועם או מפונץ' (עומר), כי היא שכבה עם שניהם באותו יום. דינה לא מאמינה לנטלי, אז היא שואלת אותו אם זה נכון, והוא מאשר את הגירסא, ומוסיף שהדבר קרה בזמן שנטלי ועומר היו עדיין חברים, אבל לא בתקופה כל כך טובה. דינה אומרת לו שנטלי עבדה עליו, ואז הוא מבין שהוא נפל בפח. אסתי קיבלה את הצעתו של צבי, להיות התקציבאית החדשה במשרד, ובפרט בפרוייקט של ישראל מארק, למורת רוחם של ישראל ונועם, שמבקש מעומר להיות התקציבאי החדש ומוכן "לוותר על האגו שלו" בשביל המשרד, אבל עומר מעיף אותו לכל הרוחות מהמשרד שלו. אסתי לא יודעת איך היא תספר לאביה על הקידום החדש והעבודה עם ישראל, אבל מספרת לצבי על כל מעללות אביה וויקטור מארק. עלמה שעדיין שרויה בהלם מהמקרה שקרה אמש, מקבלת שלוש שיחות טלפון, הראשונה מצבי, השניה מנועם, והשלישית מעומר. שלושת השיחות היו עם אותו התוכן: -היי עלמה מה שלומך? -על הפנים. -רוצה שאני אבוא? כי אני לא חושב שכדאי שתהייה לבד במצבך... -לא לא לא! ממש לא! -טוב בסדר.... עלמה? -כן? -אני אוהב אותך/ לא משנה/ אלכס... -טוב ביי. השיחה הרביעית היתה מאסתי, שדווקא לה היא הסכימה לבוא. דינה מספרת לצבי על נטלי, ההריון, נועם ועומר, ולאחר דקה הוא שומע שיחה של דינה ו"מפקד המשמר האזרחי". אסתי מדברת עם עומר בצ'אט, ומספרת לו שהיא קיבלה קידום חדש "באחד המועדונים בו היא עובדת", ועומר שואל אותה אם היא הייתה צריכה להתפשט כדי לקבל את הג'וב. כשאסתי מגיעה אל עלמה, היא מספרת לה על הקידום החדש, ועלמה מספרת לה על שלושת מחזריה החלקית חדשים. היא מספרת לה שיש את צבי, שממנו היא נפרדה. את אלכס, שעליו היא לא רוצה לדבר (ואסתי אומרת לה שאם הוא לא היה קיים לא היה לה את הבן שלה), והשלישי היא נותנת לה רמזים, עד שהיא אומרת לאסתי שהוא מההנהלה, ואסתי חושבת שזה עומר, למרות שעלמה התכוונה לנועם, ואסתי קמה ובורחת. היא מגיעה הביתה, מתפרצת על אלביס, הולכת למחשב, ואומרת לעומר* שהשירים ה"מזוייפים" האלה לא עובדים עליה יותר. היא מתחילה לצעוק ולבכות בפרעות, עד כדי קח שאלביס ואיקה נכנסים ומנסים להרגיע אותה, וכמו שאסתי לא הבינה בדיוק את עלמה, אלביס לא מבין את אסתי, וחושב שהיא מדברת על המחשב..... *הזכרה- אסתי יודעת שהיא מדברת עם עומר, אבל עומר לא יודע שהוא מדבר עם אסתי.
ומה יהיה לנו בשבוע הבא
-צבי יפטר את נטלי בעיקבות ההריון, ונטלי תספר לעומר שהיא בהריון. עומר יכעס עליה שהיא מספרת לו רק עכשיו, כשהיא כבר לא עובדת בפירסום רוזנטל. -את השאר אני לא זוכרת
... סורי

chen7

New member
תודה רבה רבה רבה!

בזמן האחרון לא יוצא לי לראות, תודה על העדכון! מקווה שתעדכני גם בשבוע הבא!!

../images/Emo85.gifיש לי שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה אסתי התעצבנה בסוף
אני לא ממש קלטתי..

תשובה לאיילת../images/Emo70.gif

טוב אז ככה: כי עלמה אמרה לאסתי שהיה רומן עם אחד מהבים שלי משפ' רוזנטל אז אסתי חשבה שזה עם עומר...זה שמתכתב איתה...והיא אוהבת אותו...... לא ניראה לי שממש הבנת אבל..ניסיתי בה ביי

חחח... איילת, איזה מוזר זה

לא לראות אותך בכחול (כאילו שאת לא כותבת בכחול)

TauraMan

New member
ממש ממש ממש אהבתי את ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

נטלי, היא פשוט משחקת את הבלונדינית הדפוקה בצורה כל כך משכנעת, עד כדי כך שאם היא לא כזאת במציאות אני אופתע. נועם מעצבן אותי יותר מפרק לפרק, אומנם יש לו את הדמות של הילד הרע הזה, אבל אני פשוט שונאת את עומר ברנע בכללי...
כל הקטע עם אסתי היה ממש נחמד, ממש אהבתי את הפרצופים שהיא עשתה במשרד של צבי כשהוא סיפר לנועם על ההעלאה בדרגה של אסתי, גאונה
, אבל אוףףף יאמטומטמת!! יש לצבי שני בנים, באמת נראה לך שעומר ילך עם עלמה? קשה... אבל איזה כיף שתמיד יש את אלביס כדי לשים חיוך על פני
ולסיכום, ליאון תעשה לי ילד!!!!!

yoooni

New member
חחחח הרגת אותי עם המשפט

עד כדי כך שאם היא לא כזאת במציאות אני אופתע

LeAnNe

New member
אני לא מבינה את אלמה../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

3 גברים שאמורים להראות טוב מתקשרים אליה והיא רוצה שאסתי המזכירה המכוערת תבוא? בנאדם מוזר.. הפרק היה קצת משעמם אבל בכל זאת טוב..לא היה מספיק נצח, אין דבר כזה פרק טוב בלי נצח..ומיכל ממש חסרה.

למעלה