../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifאז מה היה לנו היום../images/Emo35.gif
נטלי אמרה לדינה שהיא בהריון, אבל היא לא יודעת אם זה מנועם או מפונץ' (עומר), כי היא שכבה עם שניהם באותו יום. דינה לא מאמינה לנטלי, אז היא שואלת אותו אם זה נכון, והוא מאשר את הגירסא, ומוסיף שהדבר קרה בזמן שנטלי ועומר היו עדיין חברים, אבל לא בתקופה כל כך טובה. דינה אומרת לו שנטלי עבדה עליו, ואז הוא מבין שהוא נפל בפח. אסתי קיבלה את הצעתו של צבי, להיות התקציבאית החדשה במשרד, ובפרט בפרוייקט של ישראל מארק, למורת רוחם של ישראל ונועם, שמבקש מעומר להיות התקציבאי החדש ומוכן "לוותר על האגו שלו" בשביל המשרד, אבל עומר מעיף אותו לכל הרוחות מהמשרד שלו. אסתי לא יודעת איך היא תספר לאביה על הקידום החדש והעבודה עם ישראל, אבל מספרת לצבי על כל מעללות אביה וויקטור מארק. עלמה שעדיין שרויה בהלם מהמקרה שקרה אמש, מקבלת שלוש שיחות טלפון, הראשונה מצבי, השניה מנועם, והשלישית מעומר. שלושת השיחות היו עם אותו התוכן: -היי עלמה מה שלומך? -על הפנים. -רוצה שאני אבוא? כי אני לא חושב שכדאי שתהייה לבד במצבך... -לא לא לא! ממש לא! -טוב בסדר.... עלמה? -כן? -אני אוהב אותך/ לא משנה/ אלכס... -טוב ביי. השיחה הרביעית היתה מאסתי, שדווקא לה היא הסכימה לבוא. דינה מספרת לצבי על נטלי, ההריון, נועם ועומר, ולאחר דקה הוא שומע שיחה של דינה ו"מפקד המשמר האזרחי". אסתי מדברת עם עומר בצ'אט, ומספרת לו שהיא קיבלה קידום חדש "באחד המועדונים בו היא עובדת", ועומר שואל אותה אם היא הייתה צריכה להתפשט כדי לקבל את הג'וב. כשאסתי מגיעה אל עלמה, היא מספרת לה על הקידום החדש, ועלמה מספרת לה על שלושת מחזריה החלקית חדשים. היא מספרת לה שיש את צבי, שממנו היא נפרדה. את אלכס, שעליו היא לא רוצה לדבר (ואסתי אומרת לה שאם הוא לא היה קיים לא היה לה את הבן שלה), והשלישי היא נותנת לה רמזים, עד שהיא אומרת לאסתי שהוא מההנהלה, ואסתי חושבת שזה עומר, למרות שעלמה התכוונה לנועם, ואסתי קמה ובורחת. היא מגיעה הביתה, מתפרצת על אלביס, הולכת למחשב, ואומרת לעומר* שהשירים ה"מזוייפים" האלה לא עובדים עליה יותר. היא מתחילה לצעוק ולבכות בפרעות, עד כדי קח שאלביס ואיקה נכנסים ומנסים להרגיע אותה, וכמו שאסתי לא הבינה בדיוק את עלמה, אלביס לא מבין את אסתי, וחושב שהיא מדברת על המחשב..... *הזכרה- אסתי יודעת שהיא מדברת עם עומר, אבל עומר לא יודע שהוא מדבר עם אסתי.
ומה יהיה לנו בשבוע הבא
-צבי יפטר את נטלי בעיקבות ההריון, ונטלי תספר לעומר שהיא בהריון. עומר יכעס עליה שהיא מספרת לו רק עכשיו, כשהיא כבר לא עובדת בפירסום רוזנטל. -את השאר אני לא זוכרת
... סורי