One More Night To Live

mary06

New member
../images/Emo29.gifOne More Night To Live../images/Emo16.gif

בבוקר בהיר אחד (היום) תוך הקשבה לBeauty Of The Beast המהולל עלתה לי השאלה הבאה, שכמובן אני מציגה בפניכם לדיון: אם היו אומרים לכם שנשאר לכם רק עוד ערב אחד לחיות, איזה שיר יחיד של נייטוויש הייתם רוצים לשמוע בפעם היחידה והאחרונה?
שימו לב שהכוונה לא בהכרח לשירים שמתאימים לאירוע כמו come cover me, dead to the world וכו', אבל אם דווקא אלה הם הבחירה שלכם אז סבבה
אני מבינה שהנושא הזה קודר ואולי המחשבה הזו גורמת לאי נעימות, אבל כולנו יודעים שזה בדיוק הפורום המתאים לשאול את זה
(או
) ואם ממש לא בא לכם לחשוב על זה, אז גרסה אחרת: מדען מטורף מצא דרך לחזור לעבר ומאיים לקחת את בייבי תומאס ובייבי טאריה לשתי מדינות איסלאם נפרדות בהן אין שום סיכוי להתפתחות הכישורים המוזיקליים שלהם כפי שאנו מכירים אותם כיום..המוזיקה של נייט עלולה לאבד לנצח. איזה שיר יחיד של נייטוויש הייתם רוצים לשמוע בפעם היחידה והאחרונה? שלי בטוח מונדאנס
סתם, עוד אחשוב על התשובה שלי. מקווה שתענו ותחפרו, בגדי תינוקות ורודים לא יקפלו את עצמם ולכן אזוז לי

10th Man Down

בלי קשר בכלל למשמעות של המילים וזה
זה פשוט שיר חזק ובועט, אחלה אנרגיות לסיים את החיים.

Eragon651

New member
בסולם מ1-10 אני מביא לך 9 /tapuzforum/images/emo198.gif

בשאלות הכי הזויות שקראתי מימי

היויו

New member
למרת השאלה ההזויה בעליל...

אם היית חייבת , אולי היית צריכה לשאול "איזה שיר הייתם שמים בMP אם זה היה MP של 10 M ואפשר היה לשים רק שיר אחד עליו והייתם צריכים לנסדוע לאי בודד ל-20 שנה". אם אני חייב לבחור... המממ,זו באמת שאלה טובה, אבל נראה לי שאולי BTC.לא יודע, כיף לי לשמוע אותו הרבה,וזה משהו שבהחלט הייתי שמח לשמוע בתור "שיר סיום עונה"XD. ואם אני ארחיב קצת את השאלה ל"איזה שיר לא של נייטוויש הייתם רוצים", הייתי רוצה את Time Of Your Life של גרין דיי.אוהב את השיר הזה.

סנעיר

New member
Wanderlust כמובן ../images/Emo13.gif

חייב שזה יהיה קשור איכשהו...זו הרי הסיבה שאנחנו הולכים לשמוע אותם בפעם האחרונה, לא?

"It`s not the end Not the kingdom come It is the journey that matters, the distant wanderer"...​
ואם לא השיר הזה- Sleeping Sun. או Two For Tragedy. לגבי הגירסה השניה לשאלה- פשוט מתאסלמים, חוטפים את הבייביז לפינלנד כשהם מוסווים לבבושקות, ושלום על פינלנד.

The Cat Woman

New member
או BOTB או BATB אחד מהשניים...

זה פשוט ההתגלמות של נייטוויש ושל תומאס עבורי, מה גם שאני מרגישה מאוד מאוד קשורה לשני השירים הספציפיים האלה והם מעוררים בי הכי הרבה רגש, וזה נראה לי מה שארצה לסוף ימי ("איזה כיף יהיה בסוף ימי..."
) - שירים שיגרמו לי להרגיש הכל בבת אחת. סיומת נפלאה לחיים...

אני מצטער, אבל

זה נורא משעשע אותי לראות שהתייחסת לBATB כהתגלמות של נייטוויש ותומאס, כשזה בכלל לא שיר שלהם אלא קאבר כה כה אני יודע, הוא שיחק עם זה קצת והתאים את זה לנייטוויש וכל השיט הזה, אבל הוא לא שינה כל כך הרבה, אחרי הכל

The Cat Woman

New member
WTF?! אתה כ"כ טועה שזה פשוט גובל בבורות

יש שיר בשם beauty and the beast. הוא מתוך הסרט ומבצעת אותו סלין דיון (בדואט עם איזה מישהו), להלן הליריקס: http://www.seeklyrics.com/lyrics/Celine-Dion/Beauty-And-The-Beast.html אם אתה חושב שזו העתקה והכל... שיהיה לך לבריאות. BATB של נייטוויש- אולי הרעיונות לקוחים מהמחזה ("love me before the last petal falls"), אבל השיר נכתב בשלמותו ע"י תומאס.

בלע, התבלבלתי קצת :S:S

טוב טוב, תסכלו אותי! תרצחו אותי! התבלבלתי עם POTO זה כמו כזה השיר שיש PATO וPOTO, אז BOTB וBATB קצת בלבל אותי XDDD

אני יודעת ../images/Emo6.gif אבל אני עצלנית מדי

כדי לפתוח אותו בכל פעם שאני רואה קיצור מול העיניים (שזה פעם בשנייה
)

למעלה