tatu היי...אני חדשה פה מישהו הולך להופעה של טאטו?
F frozen u New member 18/5/03 #1 ../images/Emo29.giftatu היי...אני חדשה פה מישהו הולך להופעה של טאטו?
G GlitterKitten New member 18/5/03 #2 ברוכה הבאהההה הייי אני ירדן ואני הולכת להופעה של טאטו בחיפה..ואת?
M Mrs James New member 18/5/03 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני חושבת שהרוב פה הולכים להופעה... אני הולכת לתל אביב
י יוליה הכוסית New member 18/5/03 #5 אני הולכת להופעה ... בחיפה (אולי, כי באותו יום חברה שלי חוגגת בת-מצווה)....
D dj nirvana New member 18/5/03 #6 ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif אני dj nirvana או באמת... בר! אני מאשקלון, ותשובה לשאלתך... כן אני הולכת להופעה
ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif אני dj nirvana או באמת... בר! אני מאשקלון, ותשובה לשאלתך... כן אני הולכת להופעה
D DileMMaGi®L New member 18/5/03 #7 היי אני סשה בת 15 מפ"ת ברוכה הבאה תספרי על אצמך מי מה מאיפה מו ואני לא הולכת להופעה תהני.....
ד דייבידסון New member 18/5/03 #9 אני מתכנן ללכת בהחלט להופעה ב18 אבל אני עדיין מחפש דילי הנחה. אה ואגב ברוכה הבאה לפורומנו הקט!
S Sheepe D New member 18/5/03 #10 בכדי לא לפתוח הודעה חדשה שמעתי- ז"א קראתי באיזה אתר שיש לטאטו סרט, על החיים שלהן מההתחלה של הקריירה... סתם רציתי שתדעו
בכדי לא לפתוח הודעה חדשה שמעתי- ז"א קראתי באיזה אתר שיש לטאטו סרט, על החיים שלהן מההתחלה של הקריירה... סתם רציתי שתדעו
T Tatu4Taty New member 19/5/03 #12 רוצה ללכת אני מתעצל להרים את הטלפון ולהזמין... אוף איתי... נראה לי שאני אזמין מחר
S Sheepe D New member 19/5/03 #16 לא אני לא יודעת.... אני אבדוק ברגע שיהיה לי זמן לעצמי... אתם יודעים, בגרויות, מתכונות וכל הזבל הזה!
D DileMMaGi®L New member 19/5/03 #15 יש שירשור אוף...................... יא אנשים עדיין לא יודעים מה זה שירשור אוף
A anashim ktanim New member 19/5/03 #17 מה זה משנה??מה יוצא לכם מזה שאנשים מגיבים ולא פותחים הודעות חדשות?? מה זה מפריע שפותחים הודעות חדשות?? אבל אני לא מתלוננת באמת תענו לי כי זה נורא מסקרן אף פעם לא הבנתי...
מה זה משנה??מה יוצא לכם מזה שאנשים מגיבים ולא פותחים הודעות חדשות?? מה זה מפריע שפותחים הודעות חדשות?? אבל אני לא מתלוננת באמת תענו לי כי זה נורא מסקרן אף פעם לא הבנתי...
D DileMMaGi®L New member 20/5/03 #18 כי...... פותחים הודעות סתם לדברים שלא קשורים לטאטו או דברים שאנחנו כבר יודעים וכול מני דברים אחרים.......... בלאט אני לא יכולה לישון עם הריח הזה בחוץ
כי...... פותחים הודעות סתם לדברים שלא קשורים לטאטו או דברים שאנחנו כבר יודעים וכול מני דברים אחרים.......... בלאט אני לא יכולה לישון עם הריח הזה בחוץ
B buffgirl New member 19/5/03 #14 ברוכה הבאה! ואני ../images/Emo80.gif|מיוחדת| בטוחה שכבר שלחתי להודעה הזאת תגובה אבל לא חשוב.... בבבבבבבכל מקרה, אני הולכת עם חברה שלי! עכשיו רק צריך לקנות כרטיסים...
ברוכה הבאה! ואני ../images/Emo80.gif|מיוחדת| בטוחה שכבר שלחתי להודעה הזאת תגובה אבל לא חשוב.... בבבבבבבכל מקרה, אני הולכת עם חברה שלי! עכשיו רק צריך לקנות כרטיסים...